Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gezellige Bar/Restaurant”
Beoordeling van Brick House INN

Brick House INN
Geclassificeerd als nr. 5 van 204 Restaurants in Udon Thani
Prijsklasse: US$ 4 - US$ 28
Gegevens restaurant
3 weken geleden beoordeeld

Voor ons nieuwe bar/restaurant in de straat waar de meeste barretjes zich bevinden Wat gelijk opvalt is de ruime entree en de leuke zitjes aan de voorkant Loop je door blijkt er achter ook nog een terras te zijn Bar is dus ruim van opzet. Menukaart erg uitgebreid en voor ieder wat wils Wij hebben er diverse malen ontbeten, en dinner genuttigd Goede porties en smaakte prima Ook de details wordt op gelet , niet het standaardservies wat je overal zit maar keurig verzorg servies Zeker een aanrader. Eigenaar geeft je ook het gevoel hier welkom te zijn door een praatje met je te maken

Datum van bezoek: december 2018
Bedank pierre885
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
J R, Owner van Brick House INN, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 week geleden

Hallo Pierre885. Bedankt voor de malen dat je hier met je vrouw geweest bent. Het genoegen was geheel aan onze zijde. Bedankt voor de tijd die je genomen hebt om een review te schrijven. Laat ons even weten wanneer je terug bent in Thailand en altijd weer welkom. Cheers Maxx.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (98)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 100 beoordelingen

22 november 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuk pub om wat te drinken en daarna te eten. Groot assortiment aan bieren. De keuken is goed. Leuk dat de eigenaar even langs komt om met zijn gasten te praten.
Aanrader!

Datum van bezoek: november 2018
Bedank benv351
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
J R, Owner van Brick House INN, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 november 2018

Hallo Ben. Leuk dat je hier als gast was. Bedankt voor je goede review. Als je hier weer bent, laat het ons even weten. Cheers.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 november 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Goed eten en drinken aardig personeel DAT GOED ENGELS spreek en een aardige eigennaar. Heb het erg naar mijn zin gehad en mijn vrienden ook. Groeten uit Eindhoven

Datum van bezoek: oktober 2018
Bedank Raymond M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 oktober 2018 beoordeeld

Het personeel spreekt Engels (zegt men), maar als je wat bestelt begrijpen ze er niets van. Menu' s zijn ook niet genummerd. Dus zeer lastig. Kwaliteit eten is werkelijk bedroevend.

Datum van bezoek: oktober 2018
Bedank hpidenhaag
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
J R, Owner van Brick House INN, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 oktober 2018
Google-vertaling

With all due respect, Mr. Leo. You are behaving like a little kid, a pathetic human. Are trying to push your personal grievances towards me as a person, on the Brick House and it's kitchen, with this review? Whilst in the recent past you were writing very positive about our place on a Dutch Thailand Blog. You sunk yourself very deep mr. Leo.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
gisteren beoordeeld via mobiele applicatie
Google-vertaling

Datum van bezoek: januari 2019
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Brick House INN bekeken, bekeken ook

Udon Thani, Provincie Udon Thani
Udon Thani, Provincie Udon Thani
 
Udon Thani, Provincie Udon Thani
Udon Thani, Provincie Udon Thani
 
Udon Thani, Provincie Udon Thani
Udon Thani, Provincie Udon Thani
 

In Brick House INN geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding