Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (690)
Beoordelingen filteren
690 resultaten
Waardering van reizigers
563
108
15
3
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
563
108
15
3
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 690 beoordelingen
Beoordeeld op 27 november 2015

We hadden een kamer aan het zwembad (24 uur open) en dat was wel heerlijk hoor. Je kunt een deel van de menukaart van het restaurant als roomservice laten brengen. Iedereen, van housekeeping tot onderhoud tot de receptie, iedereen was even vriendelijk en behulpzaam. Ik vond het een prima plek om even bij te komen van een paar weken rondreizen door Thailand. Ik kom hier zeker terug.

Kamertip: Neem een kamer aan het zwembad.
Datum van verblijf: november 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank flubberdewups
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
NavatarPhuketResort, Front Office Manager van Navatara Phuket Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 december 2015
Google-vertaling

Dear Robbert B,

First of all,I'd like to say " Khob Khun Ka" for your interesting our resort and choose to stay with us as your nice vacation.

Thank you very much for review on TripAdvisor which is very valuable for us to improve our service. Regarding to your recent stay, that would be nice to hear that you enjoy spending your time with us

We certainly are looking forward to welcoming you back to your Phuket home next time you are visiting.

Thank you & Best Regards ( khob khun kub)
Nick
Navatara Family ‘The slow life resort’

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 november 2015 via mobiele applicatie

Mooi hotel, met zorg vormgegeven en met een hoog serviceniveau. Goed restaurant, dat 's avonds opmerkelijk weinig wordt bezocht en dat is onterecht vanwege de originele kaart en de hoge kwaliteit van het eten. Uitgebreid ontbijt, goede bedden en prima zwembad.

Datum van verblijf: november 2015
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank Albert-NLDH
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
NavatarPhuketResort, Owner van Navatara Phuket Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 november 2015
Google-vertaling

Dear apkoch,

It is always rewarding for my fellow colleagues to read the positive reviews we have been receiving on Trip Advisor and I would like to thank you for taking the time to inform the Trip Advisor readers about your stay.

It is a great motivation factor for all of us at Navatara family. we learn from our guests what we have done well and where we need to improve ourselves and this helps us tremendously in our quest to delight each and every guests.

Your comments are truly appreciated by the entire Navatara team and I would be delighted that you enjoy our room, bed pool, breakfast and our service. Hoping on your next visit to Thailand, you’ll once again do us the honor of choosing us as your accommodation in Phuket.


Bank
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 november 2015

Je moet gewoon de luxe suite kamer met direct pool access vragen. Dan heb je een ruime kamer met balkon met 2 ligstoelen en direct vanuit je balkon kan je het zwembad induiken. Het zwembad mag je ook 24h op 24h gebruiken wat ook niet veel voorkomt. Het personeel is heel vriendelijk. Het ontbijt is ook heel lekker zeker de pannenkoeken en de wafels proberen. Opgelet als je een glas of koffietas breekt op de kamer dan moet je die betalen. Je huurt best een scooter voor meerdere dagen zo kan je alles vlot bereiken want de buurt is nog niet super toeristisch. De shuttle van het hotel brengt je naar het mooiste strand van heel Phuket en dat is NAI HARN. Rechttegenover het hotel is een supergrote moderne nieuwe gym gebouwd dus als je wilt sporten ga je naar daar ipv die van het hotel. Het avondeten hebben we hier niet geprobeerd omdat er nooit volk was in het restaurant van het hotel. Maar er zijn heel lekkere restaurantjes in de buurt.

Kamertip: Grand deluxe room with poolacess
Datum van verblijf: november 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank CSJFR
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
NavatarPhuketResort, Owner van Navatara Phuket Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 november 2015
Google-vertaling

Dear CSJFR,
Thank you very much for review on TripAdvisor which is very valuable for us to improve our service and information for other guests such as nearby place and its detail. Regarding to your recent stay, that would be nice to hear that you enjoy spending your time with us,Navatara family.I am happy to know you like 24 hour pool and our breakfast.
We hope to welcome you back soon !

Thank you & Best Regards ( khob khun kub)
Billy
Owner, Navatara Family ‘The slow life resort’

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 juli 2015 via mobiele applicatie

Iets kleine kamer. Wel heerlijk aan zwembad gelegen. Buurt is vrij saai. Gebeurt niet veel. Goede pendel service wordt gratis gebracht en gehaald waar je in de buurt heen wlde. Beste punt is douche. Min punten, gym hier en daar onderhoud en ontbijt ruimte eeg warm.

Datum van verblijf: juli 2015
Reistype: Reisde met familie
Bedank pdcnettl
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
NavatarPhuketResort, Owner van Navatara Phuket Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 juli 2015
Google-vertaling

Dear pdcnettl, ,

May I begin by offering a sincere thanks to you for taking the time to share your experience at Navatara Phuket Resort with your fellow Tripadvisor travellers. Your feedback is invaluable in that it allows us to maintain the reputation we have received thus far for our high standards of service and comfort and more importantly shows us in which areas we can enhance our guests’ experience

In that case of small room, number of maximum guest in each room at our resort can stay only 3 people/room ( 1 Extra-bed ). I am really sorry that it is too small for your family (4 people) that want to stay in one room.

Second, I am apologize for our location isn't meet your expectation. Our location is locate in the peaceful area.

All the voices from our dear guests are opened and all are important for us to look for a better way to improve.

At least, thank you for noting for other tourists that we are more suitable for those who seek for tranquil stay.

We certainly are looking forward to welcoming you back to your Phuket home next time you are visiting.

Thank you & Best Regards ( khob khun kub)
Bank
General Manager, Navatara Family ‘The slow life resort’

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 maart 2015

Prachtig hotel! Wij hadden een grote kamer met toegang tot het zwembad. Het personeel was erg vriendelijk en de service was uitstekend.
Ook hebben ze gratis tripjes naar de stranden en de zonsondergang.
Zou hier zeker terug komen!

Datum van verblijf: maart 2015
  • Reistype: Reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Tineke_11
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
NavatarPhuketResort, Owner van Navatara Phuket Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 maart 2015
Google-vertaling

Dear Tineke_11,

Thank you very much for review on TripAdvisor which is very valuable for us to improve our service. Regarding to your recent stay, that would be nice to hear that you enjoy spending your time with us and we hope to welcome you back soon !

Thank you & Best Regards ( khob khun kub)
Bank
General Manager, Navatara Family ‘The slow life resort’

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken