De schakelaars van de verlichting waren wel grappig, het duurde enkele dagen voor we doorhadden wat welke schakelaar deed, er zat totaal geen logica in. Het enige supergrote nadeel voor mij was het veel te harde bed. Ik heb rugklachten en dan is hierop slapen vrij lastig. Precies een plank met lakens op. Ik heb voor een andere matras gevraagd maar volgens de receptie zijn alle bedden hetzelfde...hou hier rekening mee dus.
Wij zaten in kamer 55xx en die hadden uitzicht op het zwembad en in het verlengde ook het restaurant en zelfs de zee. De hoofdingang van het hotel is in een zijstraat, die kant van het hotel die zogezegd ook uitziet op het zwembad heeft niks van degelijk zicht, daar is de poolbar en je ziet dus dat en een stukje van het zwembad. Tevens is daar niks van zon. Wij zaten op het 5e verdiep (zie kamernummer) en hadden gans de dag door zon,leuk om op je terras te zitten. En op die hoogte ook weinig (geluidsover)last van zwembadgasten.
Je kunt kamers kiezen met directe toegang tot het zwembad...ik ben blij dat ik dat niet genomen heb, want iedereen kan altijd binnenkijken bij je, en de...Wij waren hier een 10tal dagen, en het eerst die opviel van onze kamer,was dat het ietwat outdated was. Donkere meubels, verf verkleurde, douche sloot niet zo goed meer af, enz...het was zeker niet vuil, want de kuisvrouwen deden goed werk.
Je kunt kamers kiezen met directe toegang tot het zwembad...ik ben blij dat ik dat niet genomen heb, want iedereen kan altijd binnenkijken bij je, en de zwemmers passeren letterlijk je kamer...denk ook aan het geluid van spelende kindjes en luidruchtige mensen die aan de poolbar lol maken. Het is ook niet afgebakend, dus met kleine kindjes,opgepast dat ze niet uit de kamer het zwembad insukkelen.
Het ontbijt was goed, veel keuze en van 6u30 tot 10u30 open.
Het restaurant hebben we niet gedaan. Eten op hotel is altijd duurder dan buiten eten. Net links van de ingang van het hotel is restaurant Song pee nong, super lekker, supervers, en heel goedkoop. Wij gingen er bijna elke dag eten.
Het zwembad was proper, voldoende ligplaatsen in de periode die wij gingen toch.
Qua toegankelijkheid zit je zeker goed, alles is op wandelafstand, het strand ligt letterlijk aan de overkant van de straat, alsook de winkels. Een burger king net naast het hotel, een starbucks 100m verder.
Het personeel was volgens onze normen zeker vriendelijk en behulpzaam.
Dus als slot, prijs/kwaliteit zeker de moeite waard. Kamers hebben vernieuwing nodig, en als je mooi zicht wil, vraag minstens 5e verdieping in de lijn van 5501-5508 voor een mooi uitzicht en gans de dag zon.
Er zijn werken bezig (volgens een blad die in onze kamer lag) maar wij hebben niks gemerktMeer
Minder weergeven