5 personen bekijken dit hotel
Agoda.com
Trip.comUS$ 169
Beoordeeld op 20 juli 2019

2 avonden van de 14 hier gegeten, super vriendelijke mensen en het eten was ook bij ons super lekker! Als je aan komt wordt je vriendelijk verwelkomt, en krijg je een leuk plekje om te kunnen eten of drinken!
Rana is the man is Aswesome he gave us greatbservice and goodntake care us!

Datum van verblijf: juli 2019
Beoordeeld op 1 mei 2019 via mobiele applicatie

Lekker eten, vriendelijke bediening en geïnteresseerd in wie je bent en van waar je komt.
Gezellige sfeer om hier als groep te eten of als koppel. Mooi ingericht, kunstgras, sfeerverlichting.
Topgast Yao!!

Datum van verblijf: mei 2019
Beoordeeld op 10 december 2018 via mobiele applicatie

Gezellige Bar. Manu haalde ons binnen en daar zijn we blij om. Gastvriendelijk personeel en een gezellige bar/restaurant. Leuke band aan het optreden. Voelt als welkom zijn en dat is wat we nodig hebben in een bar/restaurant.

Datum van verblijf: december 2018
Beoordeeld op 12 september 2018 via mobiele applicatie

Mijn vrouw en ik zijn in Phuket op huwelijksreis en zijn via tripadvisor hier bij Laimai terrecht gekomen. De kaart zag er goed uit! Eten is ook erg goed en het personeel waaronder: Wan, Yao en Kanisom (de manager) waren echt super vriendelijk en hielpen ons goed en praatte goed engels waardoor je een praatje kon maken. Dit kan je helaas niet met elke Thai.

Zeker het aanraden waard!!!

Datum van verblijf: september 2018
Beoordeeld op 12 december 2015 via mobiele applicatie

Samen met mijn vriendin heb ik hier 5 nachten geslapen. Het hotel is heerlijk! Grote mooie kamers (ons uitzicht was helaas minder) met een hele fijne douche en zacht bed! Het zwembad is erg groot en netjes. Er zijn meer dan voldoende ligbedden beschikbaar en als je het zwembad zat bent hoef je de straat maar over te steken voor de zee met het strand. Het ontbijt is ook erg lekker en vers. 's Avonds speelt er een live bandje.

Het hotel heeft 2 minpunen;
-de kamers zijn gehorig. Ik werd wakker omdat onze buurman de deur van zijn kamer dicht deed. Op onze badkamer hoorde ik de baby van onze andere buren.
-Het is erg duur! We hadden het hotel met een actie geboekt. Echter tijdens ons verblijf gemerkt dat het eten en drinken erg duur zijn. Zeker vergeleken met de rest in Patong. Vaak het dubbele van andere restaurants!

Probeer een kamer bij het zwembad te beoeken; het geld meer dan waard! Achteraf hadden we dit graag extra betaald.

Datum van verblijf: december 2015