Wij boekten een mood-suite voor 4 nachten.
Prachtige kamer met goed en heel groot bed, wel spijtig dat deze langs de straatkant ligt (veel lawaai ‘s nachts).
Ontbijt heel verzorgd met lekkere eitjes en flexibele uren.
Toch een paar opmerkingen:
1.Wij zijn vroege vogels en ten laatste 8u30 verlaten wij de kamer, maar als wij om 15u30 terugkeerde naar de kamer, was deze nog steeds niet gepoetst. Eerste maal gaan vragen bij de receptie en de vriendelijke dame ging het zeker noteren om de kamer ‘s morgens te kuisen. Ze nam trouwens onmiddelijke contact op met ‘housekeeping’. Vandaag terug hetzelfde, we kwamen om 15u30 terug op de kamer, nog steeds niet gepoetst, nochtans hing het bordje ‘please make up the room’ reeds van 08:00u op. Terug naar de receptie, was dezelfde dame van gisteren en ze wist zelfs nog ons kamernummer, ze excuseerde zich en belde terug onmiddelijk de poetsvrouw. We hebben dan maar enkel propere handdoeken gevraagd want hadden graag wat rust ipv opnieuw te moeten wachten.
2. We bestelden iets aan de bar in de stoeltjes naast het zwembad. Biertje van de tap en smirnoff ice. Biertjes (happy hour) werden geserveerd in plastieke bekers, smirnoff in glazen flesje.
Ik vroeg of de biertjes ook niet in een glas konden, maar dit kon niet voor de veiligheid (geen glas aan zwembad), terwijl wij eigenlijk gewoon in de bar aan een tafel zaten en mijn smirnoff wel gewoon in glazen flesje was??????