10 personen bekijken dit hotel
Volledig restitueerbaar voor 13-06-23
KLOOK
Agoda.comUS$ 46
Beoordeeld op 4 februari 2022 via mobiele applicatie

Leuke hotel! Vriendelijk personeel vooral Tong! Hele lieve meid. Thank you for everything Tong ❤️ Verder ook hygiënisch ook fijn. Als je om iets vraagt krijg je het ook. Veel mogelijkheden in hotel. Tip: ontbijt mag uitgebreider.

Datum van verblijf: februari 2022
Chanyanoot Sena, General Manager van The Marina Phuket Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 februari 2022

Dear ouafae2022,

Thank you so much for taking the time to leave an excellent rating. We really appreciate it. We really hope to see you next time.

Beoordeeld op 27 augustus 2019 via mobiele applicatie

Super goede service zeer hygienisch en locatie is top!!! Vriendelijke personeel zowel Luna als Fern en de rest, we hebben ons verblijf 2 keer verlengd!! Ondanks dat het vol was hebben ze hun best gedaan, super hulpzaam.. we zyn hier voor ons honeymoon gekomen en we komen zeker weer terug❤️❤️❤️❤️love u guys

Datum van verblijf: augustus 2019
TheMarinaPhuket, General Manager van The Marina Phuket Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 augustus 2019

Dear mervetanrioven,

Thank you very much for had chosen to stayed at The Marina Phuket Hotel for your honeymoon trip. We are very appreciated to hear that you had a great and remarkable stayed with us. Great to see your highlighted about our good service, cleanliness of the hotel and mentioned to our team members Luna and Fern, they very happy to read your kind message.

We hope to welcome you back again in the near future.

Beoordeeld op 19 augustus 2019

Wij hebben 1 nacht geslapen in dit hotel. De prijs is erg gunstig. Trekt ook een bepaalde groep bezoekers aan. De kamer is netjes, niets bijzonders. Op loopafstand van het centrum van Phuket en de zee. Harde muziek bij het zwembad, daar moet je van houden. Persoonlijk houd ik meer van wat rust. Met name interessant hotel voor jongere mensen. Het zwembad is erg mooi

Datum van verblijf: juni 2019
TheMarinaPhuket, General Manager van The Marina Phuket Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 augustus 2019

Dear Tristan V,

Thank you for had chosen to stay with us, and sharing your experience to other travelers. We are quite sad to hear that you did not much impress with your 1 night stayed with us. Your feedback is important to us and we hope you will give us a chance to welcome you back for a longer stay. We will ensure that you will have a great stay with us.

Beoordeeld op 18 mei 2019

Dit luxe hotel met een zeer attractief prijskaartje heeft eigenlijk alle wat de verwende toerist zoekt. Een schone hotelkamer met een prima badkamer, een fitnessruimte en een rooftop pool en rooftop bar. Het ontbijtbuffet is prima. Het personeel is uitermate vriendelijk en ons verblijf hier (2 keer) is uitstekend bevallen. Het hotel ligt aan de voorzijde aan een 4-baans weg die veel rumoer geeft. Een kamer aan de achterkant laat je daar niets van horen. Als we hier weer zouden komen is dit hotel zeker onze overweging waard.

Kamertip: Zelf geen ervaring met de drukke voorzijde. maar: Neem een kamer aan de achterzijde. Het uitzicht is minder fraai maar geen verkeerslawaai.
Datum van verblijf: mei 2019
TheMarinaPhuket, General Manager van The Marina Phuket Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 mei 2019

Dear Eric P,

Thank you very much for your review. We are happy to hear that you had a great stayed in overall at The Marina Phuket Hotel, and will definitely come back to stay with us.

Looking forward to your next visit.

Beoordeeld op 2 juli 2018 via mobiele applicatie

De hotel is mooi ingericht! Het personeel os erg vriendelijk! De meiden aan de Balie Hera, Jang, Nvea enFah, helpen je graag. Locatie is net buiten de stad. 5 minuten lopen en je bent er. Aan de overkant van de straat is een kleine markt met luide Muziek! Stopt netjes rond slaaptijd!

Datum van verblijf: juli 2018
Reistype: Reisde alleen
TheMarinaPhuket, General Manager van The Marina Phuket Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 juli 2018

Dear ilse2512,

Thank you for your feedback, we are pleased to hear that you had a pleasant stayed with us in over-all.

All of us hope to welcome you to The Marina Phuket Hotel again.