Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunch”
Beoordeling van Hill Tribe Restaurant

Hill Tribe Restaurant
Geclassificeerd als nr. 26 van 342 Restaurants in Khao Lak
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 7 - US$ 17
Keukens: Thais
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Lokale keuken, Gezinnen met kinderen, Speciale gelegenheden, Grote groepen, Romantisch
Dineropties: Lunch, Na sluitingstijd, Ontbijt, Diner, Reserveringen
19 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij vonden het een van de minste restaurants in Khao Lak. Niet slecht, maar ook niet geweldig. Het ligt aan de overkant van het Sensimar hotel. Ligging is op zich oké. Misschien slecht getroffen wij waren op dat moment de enige gasten. Ik ven zelf de keuken in gelopen omdat er niemand kwam.

Bedank DoomenLandgraaf
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Mali50, Leiter Öffentlichkeitsarbeit van Hill Tribe Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd 20 oktober 2017
Google-vertaling

Dear Guests! Thank you for visiting our restaurant. We are not quite sure if you really mean our Hill Tribe restaurant, which is definitely not the smallest restaurant in Khao Lak area - just the opposite. It is also definitely NOT located right in front of Sensimar Hotel but about 5 - 6 km to the north, almost opposite the market in Bang Niang. Should you have mixed our place with another restaurant, please be so kind and see to it that this review disappears from our Tripadvisor account otherwise we will have to take care of it. I am sure it is a misunderstanding so if it was HT, we appologize for slow service. However, if it was another restaurant, as it seems, we would not like to have our reputation damaged. We hope you understand our point. HT Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (914)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 914 beoordelingen

10 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Very friendly, die mensen hebben zo hard hun best gedaan voor ons dochter, wij hebben alle drie super lekker gegeten! Zeker aangeraden.
Our daughter was treated Like a real princess. The food was perfect !

Bedank LiaL825
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Mali50, Leiter Öffentlichkeitsarbeit van Hill Tribe Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Lia and family, it was our pleasure to welcome you in our restaurant. We really appreciate your kind words and thank you for your great review and high ranking you gave us. We are happy indeed that your lovely daughter enjoyed her evening and liked the food and so did you. We hope to see you again at Hill TRibe soon. HT Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 november 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Met gezelschap van 7pers lekker gegeten, vriendelijke en vlotte bediening. Gerechten worden pittig, of "westers" mild geserveerd.

Bedank AstridQuintus
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Mali50, Public Relations Manager van Hill Tribe Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 november 2016
Google-vertaling

Thank you for your review and your kind words. WE are happy that you and your friends enjoed the dinner. Hope to see you again soon.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 maart 2016 beoordeeld

De bediening was snel en vriendelijk. Veel keuze uit verschillende gerechten. Heerlijke curry en visgerechten. Mooie en authentische inrichting. Wij hebben er 2 keer gedineerd. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Een echte aanrader !

    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank twiggy57
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Mali50, Leiter Öffentlichkeitsarbeit van Hill Tribe Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 maart 2016
Google-vertaling

Dear Twiggy 57, It was our pleasure having you as a guest in our restaurant.Thank you so much for your great review, so many compliments and recommendation.
We are glad that the food was to your liking and that you enjoyed the ambiance and our decorations straight from the north of Thailand. We do our best to offer our guests at least a little bit of the flavour of the area of Chiang Rai and Chiang Mai. Hope to see you again soon.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 december 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Vanavond verschillende gerechten hier besteld en als een soort rijsttafel met elkaar gegeten. Zo konden we allemaal van 5 gerechten iets proeven. Het eten was echt perfect! Zeker de spicy fruitsalade en de kip kashew. Voor ons het beste restaurant van de 4 waar we in Kao Lac gegeten hebben.

Bedank Ester B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Mali50, Leiter Öffentlichkeitsarbeit van Hill Tribe Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 december 2015
Google-vertaling

Hello Ester! Thank you for your wonderful review and recommendation. We are proud to hear that you consider Hill Tribe one of the best restaurants in Khao Lak. We do our best to satisfy our guests and fulfil all their wishes, if possible :)
We hope to see you again soon so that we can recommend some exquisite dishes on our menu.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Hill Tribe Restaurant bekeken, bekeken ook

Khao Lak, Provincie Phang Nga
Khao Lak, Provincie Phang Nga
 
Khao Lak, Provincie Phang Nga
 

In Hill Tribe Restaurant geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding