Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gezellig restaurantje. ”
Beoordeling van Siam Turmeric

Siam Turmeric
Geclassificeerd als nr. 5 van 348 Restaurants in Khao Lak
Gegevens restaurant
16 oktober 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Gezellig restaurant met vriendelijke bediening. Heerlijk eten!! Aanrader is de BBQ grill. De eigenaar komt persoonlijk een praatje maken en vragen of het naar wens is. Elke avond live muziek.

Datum van bezoek: oktober 2018
Bedank Adriaan V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.079)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

7 - 11 van 1.079 beoordelingen

16 oktober 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Op het moment zitten wij in Khao Lak en hebben al een aantal keren gegeten hier.
Wat een keus en de portie’s... hmmm je gaat met een volle buik weer weg!
Gezellige sfeer hangt er met live muziek en de bediening doet hun uiterste best om je een gezellige avond te geven.
En de eigenaar maakt ook een praatje met iedereen.
Gewoon TOP!!!

Datum van bezoek: oktober 2018
Bedank sjannette
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Tijdens onze vakantie in Thailand, Khao Lak; hier meerdere malen gegeten. Je krijgt bijna 5 menukaarten met keuzes, waaronder BBQ, Thais, Internationaal en Indisch eten. Ontzettend veel keus! De BBQ gerechten worden door de eigenaar zelf klaar gemaakt aan straat. Wij hebben elke keer weer heerlijk gegeten en de gezelligheid is hoog aanwezig. De eigenaar doet er alles aan om een relaxte, humoristische en heerlijke avond van te maken voor je. We werden elke keer met de taxi service van de eigenaar opgehaald bij ons hotel en gebracht naar het restaurant. Onwijs gezellige avonden gehad met érg lekker eten.
Keuze zat om uit te kiezen, voor ieder wat wils. Mocht je in Khao Lak of omgeving zitten, ga hier zeker eens een hapje eten. Je komt gegarandeerd nog eens terug!

Datum van bezoek: september 2018
Bedank Kirsssten
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Allerlei eten te kiezen, maar het beste toch in Thais en bbq. Heerlijk mals vlees van het spit wat al langere tijd aan het garen is. Eigenaar zo gek als een deur in positieve zin. Heeft goed door wie er zitten en maakt altijd een praatje. Heel leuk. Alleen (vrouwen)toilet is wel nodig toe aan een upgrade.

Datum van bezoek: september 2018
Bedank David O
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Tijdens ons verblijf in Khao Lak meerdere keren hier gegeten. Erg lekker, gevarieerd en vriendelijk personeel. Aanrader!

Datum van bezoek: september 2018
Bedank SvenHolland
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Siam Turmeric bekeken, bekeken ook

Khao Lak, Provincie Phang Nga
Khao Lak, Provincie Phang Nga
 
Khao Lak, Provincie Phang Nga
Khao Lak, Provincie Phang Nga
 
Khao Lak, Provincie Phang Nga
Khao Lak, Provincie Phang Nga
 

In Siam Turmeric geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding