Een fantastische safari om stil van te worden. Wat een prachtige natuur. Groots, wijds, divers ... meer lezen
We kregen een reis , helemaal op maat naar onze wensen, qua duur en comfort. Alles was super ... meer lezen
Wij hebben met ons gezin (twee kinderen van 14 en 12) een geweldige reis gehad. Een reis vol avontuur, verrassing, verbazing en verwondering! De locaties waar we hebben gelogeerd waren stuk voor stuk prachtig (in het bijzonder Manyara's Secret). Maar ook de tenten in de parken waren van alle luxe voorzien. Het eten was overal heel smaakvol en het personeel zeer vriendelijk en enthousiast. Onze gids Juma was een zeer ervaren gids die heel bevlogen over de natuur kon vertellen en bijna net zo enthousiast was om een leeuw te zien als wij. Een fijne betrouwbare man die ook met onze kinderen ontzetten leuk om kon gaan. Er is tijdens de reis niets mis gegaan. Alles was tot in de puntjes goed geregeld. Het contact met Ajabu was zeer prettig en de ontmoeting met Anja was alsof we elkaar al jaren kenden. Anja is zeer betrokken en maakt waar wat ze belooft. De reis was onvergetelijk en heel mooi opgebouwd zodat elke dag bijzonder was.
Beste Heidi, dankjewel voor je enthousiaste review. Wat fijn te horen dat jullie zo'n fijne tijd met Juma hebben gehad. Veel dank voor de genomen tijd en moeite om jullie feedback te delen en hartelijke groet vanuit Arusha van Anja en Juma!
Een fantastische ervaring! Van de begeleiding en het ontzorgen door de mensen op kantoor tot de gids. Alles klopte en maakte samen een fantastische reis. Prachtige safari’s in mooie parken en heerlijke lodges en camps. Een aanrader!
Beste Jeroen, hartelijk dank voor je tijd en moeite om je ervaringen te delen. En wat fantastisch om te horen dat jullie gezin zo genoten heeft! Jullie hebben er even op moeten wachten i.v.m. corona, maar we hebben jullie geduld en steun zeer gewaardeerd. En hopelijk is het 't wachten meer dan de moeite waard geweest. Nogmaals dank voor jullie vertrouwen en we hopen jullie nog eens terug te zien in Tanzania!
De game- drives in de diverse natuurparken waren geweldig!
We hadden een heel sympathieke gids, Issa, die veel wist te vertellen over Tanzania en over de dieren, die we gespot hebben. Hij was heel attent, en zorgde ervoor dat ook de lunches in de parken gezellig waren.
De lodges waarin we verbleven waren prima. En ons verblijf in Lahia tented lodge was ronduit geweldig!
Kortom: Ajabu verdient een pluim!!
Beste Elly, dankjewel voor je mooie feedback. Wat fijn dat jullie zo genoten hebben van het land, de wilde dieren, de safari lodges en bovenal jullie gids Issa. We hopen jullie nog eens terug te zien!
Alles tot in de puntjes geregeld, vanaf het eerste contact om de gehele trip in elkaar te zetten (helemaal op maat) tot aan de safari zelf. Absolute aanrader! Wij hebben een dag Ngorongoro Crater bezocht en een dag Lake Manyara, wat je wel niet kan zien in een paar dagen met een top gids zoals Issa.
Beste Eveline, hartelijk dank voor jullie mooie feedback! De safari was denk ik kort maar krachtig en ik ben blij te horen dat jullie zoveel gezien hebben. Wie weet tot ziens zodat we jullie het andere moois van Tanzania kunnen laten zien!
Wij (gezin met oudere tieners) hebben echt een geweldige tijd gehad in Tanzania!
Oorspronkelijk zouden wij al in april 2020 gaan en door Corona hebben we het twee keer moeten verzetten, maar -enigszins onverwacht- ging het er deze kerstvakantie toch van komen. Miranda is al die tijd heel betrokken geweest en heeft alles gedaan om de reis keer op keer te verzetten en aan te passen. Het contact verliep heel prettig en soepel.
Eenmaal in Tanzania en opgehaald door onze gids Issa, zijn we in een rollercoaster terecht gekomen. De reis heeft onze verwachtingen meer dan overtroffen. Het programma was intensief, maar zat goed en afwisselend in elkaar met veel prachtige natuur en cultuur. We hebben ongelofelijk veel moois gezien en beleefd! Mede dankzij onze zeer deskundige, creatieve en gezellige gids, Issa!
De (tented) lodges waarin we verbleven waren heel afwisselend, alles was steeds prima verzorgd en we hadden vaak een prachtig uitzicht. Toen we in het Thorntree Camp verbleven op de Serengeti (laatste tent), liep er zelfs een olifant voorbij terwijl ik onder de douche stond. Het verblijf bij de Osiligilai Maasai Lodge was echt een belevenis.
De Tanzanianen hebben we leren kennen als vrolijke, open en gastvrije mensen. Het is een onvergetelijke reis geworden!
Wat fijn dat jullie de reis eindelijk hebben kunnen maken! En om te horen dat jullie het zo naar jullie zin hebben gehad met Issa. Nogmaals dank voor jullie geduld en steun en we hopen dat jullie lang aan deze safari zullen terugdenken.
We planden reeds in 2019 een safari in het noorden van Tanzania. Omwille van Corona dienden we deze reis meer dan een jaar uit te stellen. Het wachten was de moeite waard. Gedurende dat jaar hield Miranda ons regelmatig op de hoogte van de situatie in Tanzania en in overleg met haar hebben we de reis begin november aangevat. De voorbereiding was vlot en professioneel, de reis in Tanzania was even piekfijn geregeld. Dank zij onze geweldige gids Juma, met zijn gigantische kennis van flora en fauna (van het kleinste insect tot het grootste zoogdier) en met zijn kennis van land en volk, was het niet alleen een hele mooie tocht door Manyara, Serengeti (de vlakte is inderdaad "endless"), Ngorogoro en Tarangire, maar ook een hele boeiende tocht door een betoverend land met een vriendelijke en gastvrije bevolking. Het verblijf in de tented lodges en vooral in Serengeti View Camp met zijn "bush TV" was onvergetelijk. Een absolute aanrader. Dank je wel Miranda en Juma ! Mag ik even Hemingway citeren: "het enige wat ik wilde doen was terug naar Afrika. We waren er nog niet uit, maar ik 's nachts wakker werd, lag ik, luisterde, had er al heimwee naar ...
Allereerst hartelijk dank voor jullie onafgebroken geduld en steun tijdens de coronacrisis. Mede dankzij jullie steun hebben wij ons hoofd boven water kunnen houden. En hebben ook de lokale mensen en de wildparken op jullie contributie kunnen rekenen. Ik hoop dat jullie nog lang mooie herinneringen aan deze reis zullen bewaren en zoals je zegt: "You can leave Africa but Africa will never leave you". We kijken ernaar uit om jullie nog eens te verwelkomen!