Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Onbeschrijvelijk indrukwekkend”
Beoordeling van Easy Travel & Tours Ltd

Easy Travel & Tours Ltd
Van tevoren boeken
Meer info
US$ 1.553,00*
Vanaf
Tanzania Through The Rift Valley - 5 dagen
Geclassificeerd als nr. 1 van 562 Outdooractiviteiten in Arusha
Certificaat van uitmuntendheid
9 november 2015 beoordeeld

Via Matoke Tours hebben we een 10 daagse safari geboekt in Tanzania. Op het vliegveld in Arusha werden we opgehaald door onze gids en chauffeur Fredy. Het is een eerste kennismaking die in de volgende 10 dagen uitgroeid tot een bijzondere vriendschap. Fredy vertelt ons heel veel over zijn land, de cultuur, de verschillende parken en dieren. Hij zag dieren al lang voordat wij ze zagen met de verrekijker. We hebben heel veel plezier gehad en veel geleerd over Tanzania. Hij is een echte ambassadeur voor zijn land.
We hebben in geweldige lodges geslapen. Tortilis Camp was echt heel bijzonder evenals Ngorongoro Farmhouse. Wat we gezien hebben is niet vast te leggen met foto's of verhalen. Het was onbeschrijvelijk indrukwekkend. Nu nog 7 dagen naar Zanzibar om na te genieten.

1  Bedank Henry K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Musaddiq G, Director of Sales van Easy Travel & Tours Ltd, reageerde op deze beoordelingGereageerd 27 november 2015
Google-vertaling

Henry,

Thank you for your comments - and I hope your time in Zanzibar was suitably relaxing.

Maybe we will see you again, some day.

Kind regards

Musaddiq Gulamhussein

Director, Sales and Operations

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.593)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen
Filteren

54 - 58 van 1.594 beoordelingen

5 oktober 2015 beoordeeld

Wij hebben via Matoke tours een 10 daagse safari reis met privé chauffeur geboekt naar Tanzania met 5 dagen verlenging aan het strand van Zanzibar. Wij hebben al veel gezien van de wereld maar dit was de mooiste en meest perfecte vakantie ooit!
Nicole van Matoke heeft met ons een perfect uitgebalanceerd programma opgesteld met geweldige accommodaties!
Easy travel heeft ons in Tanzania professioneel te woord gestaan en ervoor gezorgd dat alles in Tanzania en in Zanzibar perfect was geregeld, maar onze grootste dank gaat uit naar Edward onze chauffeur, want deze meest geweldige ervaringen ooit hebben we aan hem te danken. Hij is zo professioneel en zo aardig en beleefd. Niets is hem teveel om het jou naar de zin te maken. Zo rijdt hij net zo lang tot hij je bij de leeuwen, de cheeta's en de luipaarden heeft kunnen laten zien. Hij heeft ons naar de migratie van de gnoe's en zebra's gebracht. Terwijl wij in de truck de wildlife stonden te bewonderen vertelde hij alles en met groot enthousiasme wat er maar te leren valt over het wildlife in de parken. Ook toonde hij zich een ware collega en een kundig man toen hij een andere chauffeur met zijn truck uit de modder wist te bevrijden. De amerikanen in die truck riepen hem dan ook uit tot hun grote held! Je voelde je veilig en beschermd en hij was prettig gezelschap. Ja mede dank zij hem is onze vakantie de meest perfecte vakantie geworden. Dank je wel Edward!! We zullen je nooit vergeten!!

2  Bedank Jacqueline G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Musaddiq G, Director of Sales van Easy Travel & Tours Ltd, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 november 2015
Google-vertaling

Jacqueline,

Your words are very kind, we take great encouragement from our visitors' satisfaction and it sounds like you had a very good time. We appreciate you taking the time to share your experience with others who might be considering a safari here in Tanzania.

Do come and visit again, we would be delighted to welcome you!

Kind regards

Musaddiq Gulamhussein
Director, Sales and Operations

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 oktober 2015 beoordeeld

We hebben via Matoke Tours in Nederland een vakantie geboekt naar Tanzania, inclusief Zanzibar. Het was een reis om nooit te vergeten! De eerste dag werden we opgehaald door onze gids en naar het reisbureau van Easy Travel gebracht. Daar kregen we uitgebreid informatie over wat we gingen doen de komende dagen op safari. De safari was waanzinnig en overtrof al onze verwachtingen. We hebben zoveel dieren van zo dichtbij gezien. Mede dankzij onze fantastische gids Mariki hebben we zoveel dieren gespot. De overnachtingen waren prima, Leuke ervaringen om midden in het park te slapen met de giraffen en zelfs leeuwen naast je tent!

Zanzibar was vervolgens relaxen en ontspannen. Een topvakantie voor ons!

@our guide Mariki: Thank you so much for making this trip unforgettable! It was an awesome experience and we enjoy the memories en pictures every day!

1  Bedank merlin123452015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Musaddiq G, Director of Sales van Easy Travel & Tours Ltd, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 november 2015
Google-vertaling

We are so glad your trip on safari and your 'chillout' time in Zanzibar was a success. Thank you for your kind comments, we are flattered by them. Do come again!

Kind regards,

Musaddiq Gulamhussein
Director, Sales and Operations

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 september 2015 beoordeeld

Geweldige service, betrouwbaar, goed personeel. Naar al je wensen wordt geluisterd en alles wordt perfect uitgevoerd.

Bedank WillyBarendregt
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Musaddiq G, Director of Sales van Easy Travel & Tours Ltd, reageerde op deze beoordelingGereageerd 23 september 2015
Google-vertaling

Straightforward comments, and a very to-the-point review - thank you!

Kind regards

Musaddiq Gulamhussein
Director, Sales and Operations

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bekijk meer beoordelingen
19 september 2015 beoordeeld

Hele mooie 8-daagse rondreis gemaakt door Tanzania. We hadden geboekt bij Matoke Tours. Zij werken samen met easy travel. Onze gids Ombeni was ontzettend vriendelijk, behulpzaam en heeft ons heel veel laten zien. We hebben ontzettend veel (roof)dieren gezien en hadden een extra dag geboekt om ook naar het noorden van de Serengeti te gaan naar de migratie. Erg indrukwekkend om zoveel dieren bij elkaar te zien. Alle lodges waren prachtig, Tortilis camp in de Serengeti de mooiste waar we ooit geweest zijn.

1  Bedank Irojnes
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Musaddiq G, Director of Sales van Easy Travel & Tours Ltd, reageerde op deze beoordelingGereageerd 23 september 2015
Google-vertaling

Excellent - we are pleased that the animals were to your liking, we are pleased also that we were of service to you and that Tortilis Camp was a favourite.

Do visit us again some day - please.

Kind regards

Musaddiq Gulamhussein
Director, Sales and Operations

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Easy Travel & Tours Ltd bekeken, bekeken ook

 

In Easy Travel & Tours Ltd geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding