Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“er is geen betere”
Beoordeling van Easy Travel & Tours Ltd

Easy Travel & Tours Ltd
Van tevoren boeken
Meer info
US$ 1.572,00*
Vanaf
Tanzania Through The Rift Valley - 5 Days
Geclassificeerd als nr. 1 van 512 Outdooractiviteiten in Arusha
Certificaat van uitmuntendheid
19 september 2015 beoordeeld

Geweldige service, betrouwbaar, goed personeel. Naar al je wensen wordt geluisterd en alles wordt perfect uitgevoerd.

Bedank WillyBarendregt
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Musaddiq G, Director of Sales van Easy Travel & Tours Ltd, reageerde op deze beoordelingGereageerd 23 september 2015
Google-vertaling

Straightforward comments, and a very to-the-point review - thank you!

Kind regards

Musaddiq Gulamhussein
Director, Sales and Operations

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.467)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen
Filteren

53 - 57 van 1.467 beoordelingen

19 september 2015 beoordeeld

Hele mooie 8-daagse rondreis gemaakt door Tanzania. We hadden geboekt bij Matoke Tours. Zij werken samen met easy travel. Onze gids Ombeni was ontzettend vriendelijk, behulpzaam en heeft ons heel veel laten zien. We hebben ontzettend veel (roof)dieren gezien en hadden een extra dag geboekt om ook naar het noorden van de Serengeti te gaan naar de migratie. Erg indrukwekkend om zoveel dieren bij elkaar te zien. Alle lodges waren prachtig, Tortilis camp in de Serengeti de mooiste waar we ooit geweest zijn.

1  Bedank Irojnes
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Musaddiq G, Director of Sales van Easy Travel & Tours Ltd, reageerde op deze beoordelingGereageerd 23 september 2015
Google-vertaling

Excellent - we are pleased that the animals were to your liking, we are pleased also that we were of service to you and that Tortilis Camp was a favourite.

Do visit us again some day - please.

Kind regards

Musaddiq Gulamhussein
Director, Sales and Operations

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 september 2015 beoordeeld

We zijn via Matoke Tours (Nederland) met Gilbert Mariki van Easy Travel Arusha op safari geweest (Arusha National Park, Tarangire, Serengeti, Ngorongoro). Gilbert was een geweldige gids/chauffeur met veel kennis over zowel dieren/natuur als cultuur. Hij was erg goed in het spotten van dieren, we hebben dus echt geweldige foto's kunnen maken. Verder was hij heel flexibel, meedenkend en zorgzaam, en heeft hij ervoor gezorgd dat we een fantastische vakantie hadden.

1  Bedank SenGopreis
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Musaddiq G, Director of Sales van Easy Travel & Tours Ltd, reageerde op deze beoordelingGereageerd 23 september 2015
Google-vertaling

'A fantastic holiday' - that is what we love to hear from our visitors! We are so pleased that you saw so many animals and that we were able to help you achieve that.

Thank you!

Kind regards

Musaddiq Gulamhussein

Director, Sales and Operations

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 september 2015 beoordeeld

De opvang was vanaf dag 1 uitstekend. Goede informatie en uitleg van Easy Travel gekregen over het programma en Emanuel was een uitstekende gids tijdens onze trip door Tarangire, Serengeti en Ngorongoro. Een prettige persoonlijkheid met veel kennis en humor.
Emanuel, Bajaji in the Ngorongoro !
Fam. van der Sluijs

1  Bedank PetervdSluijs
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Musaddiq G, Director of Sales van Easy Travel & Tours Ltd, reageerde op deze beoordelingGereageerd 21 september 2015
Google-vertaling

Kind comments from you, so thank you for that. We are happy that you enjoyed yourselves!

Kind regards

Musaddiq Gulamhussein
Director, Sales and Operations

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bekijk meer beoordelingen
3 september 2015 beoordeeld

Begin juli zijn we met Matoke en Easy Travel op doortocht geweest in Tanzania. Dankzij de geweldige organisatie was het voor ons een unieke ervaring! All credits to Bénédict, onze chauffeur, want hij wist ons telkens weer op de ideale plaats te brengen voor mooie spots in de nationale parken. Hij was heel behulpzaam en zorgde ervoor dat alles tiptop in orde was. Absoluut een topreis gehad! Thanks to Benedict, Easy Travel & Matoke!
Ooit komen we terug!

Grtn Steven & Marloes

1  Bedank Steven B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Musaddiq G, Director of Sales van Easy Travel & Tours Ltd, reageerde op deze beoordelingGereageerd 11 september 2015
Google-vertaling

Steven and Marloes,

Glad to hear that you want to come back already! Thank you for visiting us, thank you for your comments.

Kind regards,

Musaddiq Gulamhussein

Director, Sales and Operations

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Easy Travel & Tours Ltd bekeken, bekeken ook

 

In Easy Travel & Tours Ltd geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding