Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoogtepunten uit beoordelingen
Een droom in het kort

Wat hebben we toch een geluk om de 1ste te zijn die weer mag reizen!! Al die tijd uitgekeken naar ... meer lezen

3 weken geleden beoordeeld
Rody232323
Droomvakantie

Nadat ik in juli/augustus 2019 niet mee kon door een spoed operatie twee dagen voor vertrek, nu ... meer lezen

Beoordeeld op 22 april 2020
Tamara_Larissa
Lees alle 169 beoordelingen
  
Google
Aanbevolen ervaringen in en in de buurt van Arusha
vanaf US$ 1.200,00
Meer info
vanaf US$ 1.224,36
Meer info
vanaf US$ 1.707,70
Meer info
vanaf US$ 830,77
Meer info
Beoordelingen (169)
Beoordelingen filteren
169 resultaten
Waardering van reizigers
156
12
0
1
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
156
12
0
1
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
98 - 103 van 169 beoordelingen
Beoordeeld op 7 februari 2018

Zopas terug na een onvergetelijke en zeer intensieve 7-daagse safarireis met Tanzaniaspecialist. Wij hadden de reis van ons leven en alles was tot in de puntjes geregeld. Wij vertrokken vanuit Belgie (Zaventem), via Nederland (Schiphol) richting Tanzania (Kilimanjaro). Bij aankomst stond een Tanzaniaspecialist medewerker ons op te wachten om ons naar ons eerste verblijf in Arusha te brengen. De dag nadien startte onze safarireis. 1 dag Lake Manyara, 3 dagen Serengeti, 2 dagen Ngorongoro en daarna nog 1 dag Tarangire. De laatste dag konden we nog even uitrusten aan het lodge-zwembad in Arusha. Heel moeilijk om alle gevoelens, geuren, kleuren, dieren, landschappen en persoonlijke contacten met Tanzaniaspecialist medewerkers en plaatselijke bevolking uit te leggen. Je moet er gewoon geweest zijn om het allemaal te begrijpen en op te nemen.
Speciale bedanking aan onze uiterst behulpzame en van-alles-op-de-hoogte gids Oswald om ons het prachige Tanzania te leren kennen. Ook speciale bedanking voor Anika van Tanzaniaspecialist om ons gedurende de hele safari op te volgen en te helpen met onze vragen waar nodig.
Twijfel je om de stap te zetten? Niet twijfelen, gewoon doen.
Wij komen terug!

Datum van activiteit: januari 2018
Bedank Marc_en_Caroline
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Robbin M, Eigenaar van Tanzania Specialist, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 maart 2018

Beste Marc en Caroline,

Heel erg gaaf om terug te lezen dat het jullie zo goed is bevallen. Wij vinden het ook erg moeilijk om de Tanzania gevoelens, geuren, landschappen en dieren uit te kunnen leggen. Maar dat je in dit zelfde rijtje ook het contact met de Tanzania Specialist medewerkers noemt, dan vind ik dit een erg mooi compliment.

Ik weet inderdaad dat er wat uitdagingen waren omdat jullie tas niet was aangekomen op het vliegveld. En dat jullie inderdaad veel contact hadden met Anika hierover. En uiteindelijk is hebben wij deze last uit handen genomen, zodat jullie lekker vakantie konden vieren. Fijn om te horen dat jullie dit zo goed ervaren hebben.

En ik heb ook al begrepen dat jullie dit najaar alweer terug komen om de grote trek te kunnen gaan bekijken in Noordelijk Serengeti. Super leuk!

Bedankt voor deze mooie review, dat waarderen wij enorm!

Groeten van het gehele Tanzania Specialist team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 januari 2018 via mobiele applicatie

Ter gelegenheid van mijn vijftigste verjaardag wilde ik graag voor het eerst een safari gaan doen. De Tanzania specialist heeft het allemaal top geregeld! De gids Engelbert was echt super aardig en heel deskundig. De auto en de accomodaties waren top. Het was allemaal heel persoonlijk en de service was super. Ook het hotel Nur Beach in Tanzania was een schot in de roos. Wij zijn erg tevreden met de reis en zullen jullie zeker aanbevelen!

Datum van activiteit: januari 2018
Bedank EleonoraMarianna
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Robbin M, Eigenaar van Tanzania Specialist, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 april 2018

Bedankt voor deze mooie feedback! Erg leuk om te lezen dat jullie het zo ervaren hebben.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 januari 2018

Na 10 dagen op pad te zijn geweest met onze Tanzaniaanse super gids Bosco kunnen wij alleen maar met onwijs veel enthousiasme terugkijken op een safari die voor ons gevoel veel te snel voorbij is gevlogen. Unieke accommodaties variërend van een koffie lodge aan de voet van de Ngorogoro krater tot slapend in een remoted tent camp midden in de Serenghetti waar zebra’s, hyena’s, wildebeests en rondsluipende leeuwen een persoonlijk nachtelijk concert voor ons hielden.

Onze gids zat boordevol interessante kennis over het land en de plekken die wij bezochten. Vanuit de verte klinkende dierengeluiden, exotische planten, scheefgroeiende bomen en het gedrag van ieder langslopend wild, niets was onbekend voor Bosco. Wij hielpen hem maar al te graag mee om laag in het gras zittende dieren te spotten en vormden daarom een goed team met elkaar. Onmisbaar wanneer je 10 dagen met elkaar op pad bent.

De combinatie van een avontuurlijke safari met het kennismaken van de lokale bevolking en een paar van de vele traditionele stammen dat Tanzania rijk is, maakte het voor ons een bijzondere ervaring. Tanzania specialist, onwijs veel dank hiervoor!

Datum van activiteit: december 2017
Bedank VincenzoKraaa
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Robbin M, Eigenaar van Tanzania Specialist, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 april 2018

Beste Vincenzo,

Bedankt voor deze mooie feedback en erg leuk om te lezen dat jullie de gids zo goed bevallen is. Goed om te horen dat alle elementen in jullie reis verwerk waren en dat jullie hier zo van genoten hebben.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 januari 2018

We hebben een geweldige safari in Tanzania gehad met Tanzania Specialist. Onder leiding van onze geweldige ranger Engelbert (een echte wildlife expert!) de 'big 5' goed gezien en nog veel meer....honderden olifanten, 25 cheetahs, 3 (en een halve) luipaarden in bomen, 20+ leeuwen, 2 rhino's, buffalo's, impala's, hippo's, oneindlig veel volgels, kortom geweldig indrukwekkend. Serengeti en Ngorongoro absloute must-see! Fantastische ervaring....... Lodges ook allemaal uitstekend met Thorn Tree tented camp middenin Serengeti als topper. Veel dank voor deez topvakantie!

Datum van activiteit: december 2017
Bedank Jochem D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 januari 2018

Onze ervaring met Tanzania Specialists.
Een aanrader, zoals blijkt uit onderstaande ervaringen.

Van 12 dec t/m 27 december op reis geweest met Tanzania Specialists (excl. Vluchten).
Door de uitstekende, heldere voorbereiding en informatieverstrekking zijn we vol vertrouwen op reis gegaan ; eerst een week Zanzibar, daarna een safari reis in Tanzania.
Na een vliegreis met veel vertraging, daardoor missen van de aansluitende vlucht en 3 dagen vermiste koffers , hebben we ervaren, dat betrokkenheid, oplossingsgerichtheid en actie nemend kwaliteiten zijn van de medewer(st)ers van Tanzania Specialists. Met name wil ik hierbij vermelden de gids Rachid (Zenith tours) die naast het aanbieden van excursies ons vooral terzijde stond in de 3 dagen zonder koffers en uiteindelijk zelf de inmiddels gesignaleerde koffers persoonlijk van het vliegveld naar het hotel kwam brengen: een uur rijden via karakteristieke Zanzibare binnenwegen : African Massage genoemd!.
Daarnaast niets dan lof en waardering voor Anika de Groot in Tanzania en Robin Meulemans in Nederland van Tanzania Specialists voor hun betrokkenheid, hulp en bemoedigingen bij mijn plotseling opgetreden ziekte. Inschakeling van adequate medische hulp, vervoer naar de cliniek en daarna continue betrokkenheid en hulpvaardigheid heb ik als zeer waardevol ervaren. De continue bereikbaarheid van hen en steeds de snelle reactie op vragen van ons was zeer geruststellend.
Het verblijf in het hotel Villa Kiva in Zanzibar is zeer aangenaam, goed verzorgd en omgeven door de lokale, nagenoeg toeristvrije omgeving.
Over de daarna volgende safari-reis is niets dan lof, vooral door de goede hotels en de flexibele, humoristische en deskundige chauffeur en gids Mozes (een echte aanrader). Een uitgekiend, weliswaar vol programma met vele prachtige momenten in de Tarangire park, Serengetti, Ngorongoro krater, Lake Manyara, met veel hoogtepunten. Zoals de groepen olifanten, leeuwen, cheeta’s, buffels, luipaard en veel andere bijzondere dieren, planten en een vogelwereld die Tanzania’s wildparken eigen zijn. Bijzonder is de ervaring met het Tented Bush Camp in de Serengetti tussen de dieren, zoals giraffen en apen vlak naast en op de tent.
Samenvattend: de reis met Tanzania Specialists is uitstekend verzorgd bij de voorbereiding, tijdens te reis en de nazorg met een instelling om het de klant naar de zin te maken en een unieke vakantie te laten beleven. Alle lof en waardering!!!

Datum van activiteit: december 2017
Bedank 66adri
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Robbin M, Eigenaar van Tanzania Specialist, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 april 2018

Heel erg leuk om dit terug te lezen. Het was inderdaad een reis waarbij wij veel paraat hebben moeten staan om de koffers weer bij jullie af te moeten leveren. En helaas werd u ook nog eens ziek, maar in dat soort gevallen staan wij graag klaar om jullie hierbij te helpen. Dat hebben wij graag gedaan en we zijn blij dat alles uiteindelijk weer is goed gekomen!

Bedankt voor deze mooie feedback!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken