Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Jaffa
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Heerlijk gegeten”
Beoordeling van Puaa

Puaa
Geclassificeerd als nr. 2 van 124 Restaurants in Jaffa
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Israelisch
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
14 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel gezellig restaurant een sfeervolle straat in Jaffa. Lekkere menukaart en leuk personeel. Topavond gehad.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank 434maureenp
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.154)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 1.155 beoordelingen

15 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Een erg gezellig en leuk ingericht restaurant. Zeker in de avond zit je er fijn. Goed eten en ook aardige bediening. Zeker een aanrader.

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank NielsvI
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 juli 2019 beoordeeld

Op onze laatste avond in Tel Aviv zijn we hier gaan eten. Helaas hadden we maar een kleine fooi kunnen geven, omdat onze sjekels op waren. Ze hadden het dubbel en dwars verdiend. De bediening is vriendelijk, het restaurant is sfeervol aangekleed en het eten heerlijk. De kip curry en de Moussaka zijn in ieder geval een aanrader.

Datum van bezoek: juli 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank JoeyHees
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 april 2019 beoordeeld

Op sabbat op zoek naar iets dat open is, Puaa was zo'n zaak die open was. Suppergezellig terras met allemaal ouderwetse leuke spulletjes. Het eten was superlekker. De bediening was zeer vriendelijk. Het enige jammere was dat de buur aan de overkant veel te luide muziek had opstraan. Maar dat is nu eenmaal typisch in Tel Aviv. Daar moet je mee leren omgaan.

Datum van bezoek: april 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Wiebthie
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 maart 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

in alle kleine straatjes in jaffa, is er genoeg keus om te eten. deze was ons aanbevolen, en toevallig liepen we er langs.
dit zaakje heeft aan beide kanten van het straatje een terras (zoals ik het zag), wij konden binnen aan de bar zitten, in ww druk bezet restaurant.
we hebben 3 gerechten met zn 2en gegeten, wat achteraf wel wat te veel was - de porties zijn groot hier.
2 heerlijke kipschnitzels, met eronder een grote portie aardappelpuree. labane van geitenkaas, met een beetje olijfolie - echt super lekker, geserveerd met een iraqi pita. en we hadden gefrituurde bloemkool, maar deze was minder lekker dan verwacht.
de dames waren druk aan t werk, erg vriendelijk en blij te horen dat wij het zo lekker vonden.

ik vind het wel een aanradertje. het is allemaal
wat simpel, verschillende bordjes, een beetje kneuterig met tierlantijntjes - maar wel gezellig.

Datum van bezoek: maart 2019
Bedank molenvinkje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Puaa bekeken, bekeken ook

Tel Aviv, District Tel Aviv
Tel Aviv, District Tel Aviv
 
Tel Aviv, District Tel Aviv
Tel Aviv, District Tel Aviv
 
Tel Aviv, District Tel Aviv
Tel Aviv, District Tel Aviv
 

In Puaa geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding