Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Smaakloos eten”
Beoordeling van Ditos Restaurant

Ditos Restaurant
Geclassificeerd als nr. 8 van 10 Restaurants in Bajawa
Gegevens restaurant
1 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit restaurant viel ons enorm tegen. In verhouding met de andere restaurants in Bajawa is het best duur en het was gewoon echt niet lekker. Er zat amper smaak aan het eten.

Datum van bezoek: juni 2018
Bedank Z_1992
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (73)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 73 beoordelingen

9 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Goed eten, ruim voldoende en smaakvol. Je moet wel even geduld hebben, want het tempo ligt erg laag. Gelukkig hadden we live muziek en dat maakte een hoop goed en het wachten op het eten minder vervelend.

Datum van bezoek: mei 2018
Bedank msomda3
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Vanmiddag gelunched bij Ditos restaurant. Het is een nette locatie. Het eten was goed en de bediening was vriendelijk.
Naast indonesisch eten kun je er ook een sandwich krijgen.

Datum van bezoek: september 2017
Bedank Han en Angela P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Hier vier keer gegeten in twee dagen. Eenvoudige kaart met lekkere gerechten. Bediening vriendelijk maar spreekt simpel Engels. Ze vragen je om zelf je bestelling op te schrijven. Dan kan er ook niets misgaan.
De springrolls zijn lekker maar die hebben ze niet altijd. Het beste is om die 's middags te bestellen voor 's avonds. Als je met meerdere mensen eet krijgt niet iedereen gelijk zijn eten. Maar dat is wel het leuke weer.
Echt een aanrader!

Datum van bezoek: augustus 2017
Bedank Jeroen2006
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima eten, eenvoudig maar smakelijk. Gezellige ambiance, wel wat lastig communiceren soms, want het personeel spreekt niet heel goed Engels

Datum van bezoek: juli 2016
Bedank ZiggyF2
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Ditos Restaurant bekeken, bekeken ook

 

In Ditos Restaurant geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding