Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Goed en sfeervol”
Beoordeling van Atmosphere Resort Cafe

Atmosphere Resort Cafe
Geclassificeerd als nr. 10 van 2.156 Restaurants in Bandung
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 11 - US$ 30
Keukens: Internationaal
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Romantisch
Dineropties: Diner, Na sluitingstijd, Reserveringen
29 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Er was een ruime keuze aan gerechten, zowel westers als Aziatisch.
Ons eten werd niet tegelijk geserveerd, dat is jammer.
Het eten was wel erg goed, mijn partner had een Aziatisch gerecht met biefstuk en ikzelf een schnitzel, beiden erg lekker.
De sfeer is vooral erg goed, de tuin is mooi en je merkt even niets van de stad waar je bent.

Bedank Laura V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AtmosphereResortCafe, Manajer Hubungan Masyarakat van Atmosphere Resort Cafe, reageerde op deze beoordelingGereageerd 30 juli 2018
Google-vertaling

Thank you for rating us Laura V, we are happy to serve you. Thanks for coming and we are waiting to welcome you in the future. Enjoy your activities :)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (494)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 496 beoordelingen

29 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten in de tuin. Snelle en vriendelijke bediening. In het restaurant was een verjaardagsfeest aan de gang. Hier enige overlast van, maar niet echt een probleem voor ons.

Bedank Esther C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AtmosphereResortCafe, Manajer Hubungan Masyarakat van Atmosphere Resort Cafe, reageerde op deze beoordelingGereageerd 30 juli 2018
Google-vertaling

Thank you for rating us Esther C, we are happy to serve you. We are waiting to welcome you in the future. Thanks for coming and enjoy your activities :)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer uitgebreide keuken, lekker eten, snelle en vriendelijke service. Gezellig in de tuin, maar wel veel lawaai in het restaurant zelf (optreden, gepraat door de micro). Zeker een aanrader, maar kies voor de tuin.

Bedank ibindonesia
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AtmosphereResortCafe, Manajer Hubungan Masyarakat van Atmosphere Resort Cafe, reageerde op deze beoordelingGereageerd 27 juli 2018
Google-vertaling

Thank you for rating us ibindonesia, we are pleased to serve you. We are sorry for our unsatisfied service, we promise to hear your advice. We have been following up your complaint. Thanks for coming :)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 november 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

In totaal met 7 personen hier gaan dineren.
De bediening was goed en snel, het was op dat moment ook niet zo druk. Leuk dat er goede live muziek was. De muziek stond wel veel te hard wanneer je beneden zat.

Verschillende aperitiefjes op tafel laten zetten, simpel maar wel lekker.

De hoofdgerechten vielen tegen. Het was het allemaal net niet. Het leek erop of het vlees en de vis uit de diepvries kwamen.
De overvloed aan saus maskeerde de echte smaken.
Verder hadden we grote twijfel bij de eend, dit leek meer op kip.
In mijn ogen een veel te uitgebreide kaart om iedereen het maar hun zin te maken, wat ten koste gaat van kwaliteit.
Voor de ambiance die ze uitstraalde hadden we er meer van verwacht.
We waren ongeveer €90,- voor 7 personen kwijt.

Zeker niet de 4de plaats waard in Bandung op Tripadvisor.

Bedank qazwsx1983
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AtmosphereResortCafe, Manajer Hubungan Masyarakat van Atmosphere Resort Cafe, reageerde op deze beoordelingGereageerd 16 november 2017

Hallo Meneer, Het spijt me te horen dat uw recente bezoek aan Atmosphere Cafe niet is zoals verwacht, onze excuses voor het eventuele ongemak dat u tijdens uw bezoek heeft ondervonden, en wees gerust dat we onmiddellijk actie ondernemen om de kwaliteit van onze services te verbeteren. We nemen uw beoordeling serieus en verbeteringen zijn doorgevoerd om deze verder te verfijnen :)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Alsof je even uit de drukte van de stad bent. Mooi interieur en rustgevende tuin. Behalve dat de wijn zeer prijzig is, kunnen we dit restaurant alleen maar aanbevelen. TIP: tiramisu!

Bedank n0na_maluku87
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AtmosphereResortCafe, Manajer Hubungan Masyarakat van Atmosphere Resort Cafe, reageerde op deze beoordelingGereageerd 13 oktober 2017

Bedankt voor het bekijken van ons Mrs. Nona Maluku 87, we zijn erg blij u te dienen :)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Atmosphere Resort Cafe bekeken, bekeken ook

 

In Atmosphere Resort Cafe geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding