Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hilton Bandung
Prijzen weergeven
Houd je van besparen? We doorzoeken tot 200 websites voor de laagste prijzen
Hotels in de buurt
Mutiara Hotel(Bandung)
Hotel bekijken
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hotel bekijken
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hotel bekijken
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hotel bekijken
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hotel bekijken
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hotel bekijken
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hotel bekijken
Hyper Inn(Bandung)
Hotel bekijken
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Hotel bekijken
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Hotel bekijken
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Beoordelingen (1.629)
Beoordelingen filteren
1.629 resultaten
Waardering van reizigers
907
566
109
27
20
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
907
566
109
27
20
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 1.629 beoordelingen
18 oktober 2017 beoordeeld

Hilton hotel in Bandung is een hotel op een goede plek, is dichtbij het station en het centrum. Met loop afstand kan je naar Nieuwe China Town via de Hyper foodcourt of Pascal 23 Mall.

Vriendelijke personeels, heel erg behulpzaam. Mooie zwembad, mooie kamers en zeer uitgebreid ontbijt wordt aangeboden.

Heerlijk hotel om terug te komen. Wij komen ieder jaar terug en soms een paar keer per jaar.

Is zeer aanbevolen.

  • Verbleef: oktober 2017, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hilton Hotels & Resorts
1  Bedank Sandra G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Kevin G, General Manager van Hilton Bandung, reageerde op deze beoordelingGereageerd 20 oktober 2017
Google-vertaling

Dear Sandra G,

We are truly thrilled you enjoyed your recent stay with us and look very much forward to having you back again later this year.

Best,

Kevin

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij verbleven in een ander hotel in Bandung en zijn bij Hilton hotel wezen avondeten omdat we online een goede menukaart zagen en goede beoordelingen hadden gelezen. We hebben een heerlijke avond gehad! Ontzettend goede sfeer, bediening, menukaart en eten en drinken. Ober Bernardus was erg gastvrij en sprak goed Engels.
Aanrader!

Verbleef: september 2017, reisde met een partner
Bedank 437joyce
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Kevin G, General Manager van Hilton Bandung, reageerde op deze beoordelingGereageerd 17 september 2017
Google-vertaling

Dear TripAdvisor Member,

We are delighted that you chose to dine with us the other evening and are of course thrilled that your experience was "amazing". Our team is grateful that you chose to enjoy a special meal with us and look forward to having you back again on the next possible occasion.

Best,

Kevin

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 september 2017 beoordeeld

Wij kwamen een nacht naar Bandung om de trein te pakken naar Yogya. Dit hotel ligt op loopafstand van het station.

De kamers zijn ruim en heel schoon (en geschikt voor een gezin met twee kinderen). De medewerkers heel vriendelijk en gastvrij. Het zwembad is werkelijk geweldig met enorme loungestoelen.

Bandung is wat ons betreft het bezoek niet waard, maar dit hotel zeker wel.

Van het restaurant hebben wij geen gebruik gemaakt.

Verbleef: augustus 2017, reisde met familie
Bedank FLASTER13
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Kevin G, General Manager van Hilton Bandung, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 september 2017
Google-vertaling

Dear FLASTER13,

Delighted that you have enjoyed your stay with us, in particular our large pool side chairs!

Wishing you a wonderful onward journey of discovery across the archipelago.

Best,

Kevin

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 juni 2017 beoordeeld

Vriendelijk, kundig en behulpzaam personeel. Goede ligging t.o.v. centrum, treinstation en vliegveld. Hele fijne sfeer en subliem mooie entourage. Je bent hier echt een welkome gast. Wij komen graag terug.

  • Verbleef: juni 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hilton Hotels & Resorts
Bedank Ian-Renvos
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Kevin G, General Manager van Hilton Bandung, reageerde op deze beoordelingGereageerd 19 juni 2017
Google-vertaling

Dear Ian-Renvos

Thank you for such a glowing review of your recent stay with us. We are thrilled you found our location to be central for your needs, and that you found our team to be top notch.

We look forward to the opportunity of welcoming you back again in the near future.

Best,

Kevin

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 mei 2017 beoordeeld

Prachtig hotel met uitstekende keuken en enorm ruime en mooie kamers. Vriendelijk personeel, mooi zwembad. Mooie ligging in het centrum van Bandung. Uitstekende faciliteiten. Lounge pakket van zeer hoge kwaliteit

  • Verbleef: mei 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hilton Hotels & Resorts
Bedank Gunter C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Kevin G, General Manager van Hilton Bandung, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 mei 2017
Google-vertaling

Dear Gunter C,

We are thrilled you have enjoyed your recent stay with us, from our warm and engaging team to a superior room and executive lounge offering.

We look forward to the opportunity of welcoming you back again on your next trip to Bandung.

Best,

Kevin

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken