Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Fivelements Bali Retreat(Mambal)
US$ 336
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 185
US$ 180
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 105
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 349
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
US$ 340
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 315
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 369
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 469
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 199
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Besparingsmelding! 26% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 26% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 269 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Viceroy Bali(Ubud)
US$ 807
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Besparingsmelding! 17% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 17% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 968 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Beoordelingen (960)
Beoordelingen filteren
960 resultaten
Waardering van reizigers
568
310
64
13
5
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
568
310
64
13
5
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 960 beoordelingen
15 mei 2018 beoordeeld

Prima kamers , met heerlijk ligbadje . We hebben er een heerlijke massage gehad. Was perfect. Verder vonden wij de wandeling langs het monkeyforest spannend. Mooi pad naar centrum. Fijn centrum met mooie winkels en restaurantjes

Verbleef: mei 2018, reisde met een partner
Bedank johnroelofs
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SarenTeam, Pemilik van Saren Indah Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 mei 2018
Google-vertaling

Dear Johnroelofs

"Warmest Greeting From Saren Indah Hotel" Thank you for your stay in Saren Indah Hotel and support us. We would like to thank you very much for your feedback in tripadvisor refer this we can increase of our facilities and service We look forward to welcoming you at Saren Indah Hotel and thank you for your stay Sincerely yours Ary

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 maart 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit hotel heeft prachtige kamers, is heel mooi aangelegd tussen de rijstvelden. Er is een mooi zwembad. Een fijne bar, een restaurant en een Spa en en shuttledienst naar het centrum. Heel compleet. Wat ontbreekt is het gevoel van welkom zijn. Het personeel is niet pro-actief. Met een beetje extra inzet zou dit hotel helemaal TOP zijn. (tip voor de manager: ga kijken bij de Kubuku Ecolodge in Pemuteran)

Verbleef: maart 2018, reisde met een partner
Bedank Marij D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SarenTeam, Pemilik van Saren Indah Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 maart 2018
Google-vertaling

Dear Marij D

Happy New year 2018

"Warmest Greeting From Saren Indah Hotel"

Thank you for your stay in Saren Indah Hotel and support us.
We would like to thank you very much for your feedback in tripadvisor
refer this we can increase of our facilities and service.
We look forward to welcoming you at Saren Indah Hotel and thank you for your stay

Sincerely yours
Ary

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 maart 2018 beoordeeld

Het Saren Indah Hotel is een leuk gemoedelijk toeristenklasse hotel. Niet erg luxe, maar toch goed. Wij komen hier om de paar jaren en je ziet telkens enige verbeteringen en uitbreidingen aan het hotel. Rondom het hotel vind je rijstveldjes en het hotel ligt naast het beroemde Monkey Forest. De apen komen dan ook regelmatig even op bezoek. In het hotel vindt je nog het authentieke Bali, de vriendelijkheid van het personeel. Het heeft ook een zwembad, welke regelmatig netjes wordt schoongemaakt. Het is een eenvoudig maar goed hotel, zeker gezien de prijs.

  • Verbleef: maart 2018, reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank adkennis100
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
sarenindah, Pemilik van Saren Indah Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 12 maart 2018
Google-vertaling

Dear adkennis100

Happy New year 2018

"Warmest Greeting From Saren Indah Hotel"

Thank you for your stay in Saren Indah Hotel and support us.
We would like to thank you very much for your feedback in tripadvisor
refer this we can increase of our facilities and service
We look forward to welcoming you at Saren Indah Hotel and thank you for your stay

Sincerely yours
Ary

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 november 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Op doorreis een nacht verbleven. Zijn soort van appartementen in soort van rijstveld. Tegenover ingang ligt het monkeybos.
Rond ingang en op muren zitten de apen naar je te kijken.
In de straat van het hotel zitten diverse horecagelegenheden.
Ubud centrum op loopafstand.
Ontbijt is buffet. Prima kwaliteit.
Niet aan te bevelen voor langdurig verblijf.
Dan een beetje saai.

Verbleef: november 2017, reisde met een partner
Bedank acpbrok
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SarenTeam, Pemilik van Saren Indah Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 27 november 2017
Google-vertaling

Dear acpbrok

"Warmest Greeting From Saren Indah Hotel"

Thank you for your stay in saren indah hotel. our hotel is natural hotel we wish all off the guest feel suitable and wish to return again stay in Saren indah a house of natural.
Again thank you for your support and we look forward to welcoming you .

Sincerely yours
Ary

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 november 2017 beoordeeld

Gezellig hotel tussen de rijstvelden, waar je ook tussendoor kan lopen. Na de entree vindt je links en rechts zwembad en bar/restaurant en verder doorlopend de kamers tussen de rijstvelden,een leuk gezicht vanaf je balkon. Het resort is gelegen vlak bij monkey forrest, maar daar hoef je niet naar toe want de apen komen s-morgens zelf ontbijten bij het buffet. Het personeel heeft wel katapults en klapperpistolen maar de apen zijn al gewend aan dit soort dingen en wachten hun kans af. Het restaurant biedt een redelijke keuze in gerechten en hebben dan ook de avonden hier gegeten.

Kamertip: Er zijn twee blokken met een verdieping en kijken allen uit op de rijstvelden.
  • Verbleef: oktober 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank JACQUES K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Saren I, Pemilik van Saren Indah Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 12 november 2017
Google-vertaling

Dear JACQUES K

"Warmest Greeting From Saren Indah Hotel and Restaurant"

Thank you for your stay in Saren Indah Hotel. We wish you upon you are stay in Saren indah hotel fill suitable .
Again thank you and we look forward to welcoming you again at the paradise Saren Indah Hotel

B'rgds
Ary

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken
<