Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Fivelements Bali Retreat(Mambal)
US$ 359
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 379
US$ 260
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 199
US$ 134
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 255
US$ 181
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 206
US$ 198
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 345
US$ 120
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Besparingsmelding! 40% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 40% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 199 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

US$ 300
US$ 215
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 118
US$ 96
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 472
US$ 454
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Viceroy Bali(Ubud)
US$ 853
US$ 785
HotelsClick
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Besparingsmelding! 17% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 17% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 941 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Beoordelingen (959)
Beoordelingen filteren
959 resultaten
Waardering van reizigers
567
310
64
13
5
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
567
310
64
13
5
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
7 - 12 van 959 beoordelingen
27 november 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Op doorreis een nacht verbleven. Zijn soort van appartementen in soort van rijstveld. Tegenover ingang ligt het monkeybos.
Rond ingang en op muren zitten de apen naar je te kijken.
In de straat van het hotel zitten diverse horecagelegenheden.
Ubud centrum op loopafstand.
Ontbijt is buffet. Prima kwaliteit.
Niet aan te bevelen voor langdurig verblijf.
Dan een beetje saai.

Verbleef: november 2017, reisde met een partner
Bedank acpbrok
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SarenTeam, Pemilik van Saren Indah Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 27 november 2017
Google-vertaling

Dear acpbrok

"Warmest Greeting From Saren Indah Hotel"

Thank you for your stay in saren indah hotel. our hotel is natural hotel we wish all off the guest feel suitable and wish to return again stay in Saren indah a house of natural.
Again thank you for your support and we look forward to welcoming you .

Sincerely yours
Ary

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 november 2017 beoordeeld

Gezellig hotel tussen de rijstvelden, waar je ook tussendoor kan lopen. Na de entree vindt je links en rechts zwembad en bar/restaurant en verder doorlopend de kamers tussen de rijstvelden,een leuk gezicht vanaf je balkon. Het resort is gelegen vlak bij monkey forrest, maar daar hoef je niet naar toe want de apen komen s-morgens zelf ontbijten bij het buffet. Het personeel heeft wel katapults en klapperpistolen maar de apen zijn al gewend aan dit soort dingen en wachten hun kans af. Het restaurant biedt een redelijke keuze in gerechten en hebben dan ook de avonden hier gegeten.

Kamertip: Er zijn twee blokken met een verdieping en kijken allen uit op de rijstvelden.
  • Verbleef: oktober 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank JACQUES K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Saren I, Pemilik van Saren Indah Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 12 november 2017
Google-vertaling

Dear JACQUES K

"Warmest Greeting From Saren Indah Hotel and Restaurant"

Thank you for your stay in Saren Indah Hotel. We wish you upon you are stay in Saren indah hotel fill suitable .
Again thank you and we look forward to welcoming you again at the paradise Saren Indah Hotel

B'rgds
Ary

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 oktober 2017 beoordeeld

Vlak bij het apenbosje, waar je in tegenstelling tot de Apenheul maar 1 soort apies hebt, ook hier mag je betalen voor het bos. Het hotel ligt er vlak bij en heeft zijn eigen rijstveldjes. De kamers zijn schoon en mooi, alleen de douche voor het raam is misschien voor de buren leuk, maar ik vond het niet handig. Je kunt hier ook heerlijk eten of aan de bar hangen. Vanaf het hotel gaat op gezette tijden een shuttle busje naar de stad......het is eigenlijk 1 groot openlucht winkelcentrum, waar de action en de Xenos hun prullaria hebben uitgestald. Prima hotel en uitvalsbasis.

Verbleef: oktober 2017, reisde met een partner
Bedank Seut01
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SarenTeam, Pemilik van Saren Indah Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 oktober 2017
Google-vertaling

Dear Seut01

"Warmest Greeting From Saren Indah Hotel and Restaurant"

Thank you for your feedback and stay in Saren Indah Hotel. We always make the guest stay suitable stay in Saren Indah . We look forward to welcoming you at Saren

B'rgds
Ary

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

We kregen hier een waardebon die goed was voor een vermindering van een massage. Massage was heel goed.

Het leukste aan dit hotel met het klein zwembad waren toch wel de aapjes die zich overal thuis voelden en speelden.
Ze vielen de mensen nooit lastig (zo mak waren ze niet) maar waren wel grappig om naar te kijken. Totaal ongestoord deden ze hun ding.
Verder zongen de kikkers de longen uit hun lijf.

Alles was proper en zorgzaam ingericht. Een typisch Balinees hotel met goed eten, fijne massage (niet duur, zeker niet met de korting), mooi uitzicht en de nodige gemakken die je hier wenst.

Verbleef: september 2017, reisde met een partner
Bedank Fb F
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SarenTeam, Pemilik van Saren Indah Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 30 september 2017
Google-vertaling

Dear Fb F

"Warmest Greeting From Saren Indah Hotel"

Thank you for your stay in Saren Indah Hotel and support us.
We would like to thank you very much for your feedback in tripadvisor
refer this we can increase of our facilities and service
We look forward to welcoming you at Saren Indah Hotel and thank you for your stay

Sincerely yours
Ary

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 september 2017 beoordeeld

Het hotel ligt in Ubud net naast de heilige Apentempel/ bos. Het is een kleinschalig hotel met uitstekend uitgeruste kamers. Wij waren met zijn drieën en er was een kwalitatief gelijkwaardig bed bijgeplaatst in de kamer. De kamer zo groot dat dit gemakkelijk kon. Personeel was supervriendelijk en behulpzaam. Alleen de apen kwamen 's morgens vroeg op en om het gebouw spoken. Maar ja, dat hoort er nu eenmaal bij. Het hotel was op loopafstand van de hoofdstraat van Ubud, alleen het fiets/wandelpaadje langs het apenbos was wat moeilijk te vinden. Hotel is echter echt een aanrader!

Verbleef: september 2017
Bedank Huib N
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SarenTeam, Pemilik van Saren Indah Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 29 september 2017
Google-vertaling

Dear Huib N

Thank you very much for your review of your recent stay at Saren Indah Hotel .Your feedback is valuable to us for inprove with each and every stay.
we look forward to welcoming you at Saren Indah Hotel .

Sincerely yours
Ary

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken