Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (285)
Beoordelingen filteren
286 resultaten
Waardering van reizigers
142
105
28
8
3
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
142
105
28
8
3
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
8 - 13 van 286 beoordelingen
24 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Gezellig hotelletje (24 kamers). Erg vriendelijk personeel dat redelijk Engels spreekt. Klein zwembadje. Restaurant is ook prima. Wel jammer van al die kippen bij de buurman die je om 6 uur wekken. Van de supermarkt aan de ander kant heb je alleen maar voordeel. BNI pin automaat zit 400m richting Ubud.

Verbleef: september 2017, reisde met vrienden
Bedank Hermans-tripadvies
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
dbulakanbali, Sales Account Officer van D'bulakan Boutique Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 september 2017
Google-vertaling

Dear Sir/Madam

Warmest greeting from d'bulakan boutique resort ubud

Thank you for staying with us recently and for taking your time to share your experience at d'bulakan boutique resort ubud.
I am happy to know that you have a good experience.
Your positive notes on all aspects of your stay are sincerely appreciated. We are particularly grateful you found our team were very attentive to your needs. I am delighted you had a great time and enjoyed our resort and service.

I hope see you comeback at d'bulakan boutique resort ubud.

Best Regards

Sales Account Office

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 augustus 2017 beoordeeld

Dit beknopte hotel is zeker een aanrader voor stellen die de omgeving willen verkennen. Zeer lieve en behulpzame staf. Zij verzorgen graag voor u ook uitstapje. Tip de best of Buddah fabriek vlakbij Ubud.

Verbleef: februari 2017
Bedank Nelleke D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
dbulakanbali, Sales Account Officer van D'bulakan Boutique Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 september 2017
Google-vertaling

Dear Sir/Madam

Warmest greeting from d'bulakan boutique resort ubud

Thank you for staying with us recently and for taking your time to share your experience at d'bulakan boutique resort ubud.
I am happy to know that you have a good experience.
Your positive notes on all aspects of your stay are sincerely appreciated. We are particularly grateful you found our team were very attentive to your needs. I am delighted you had a great time and enjoyed our resort and service.

I hope see you comeback at d'bulakan boutique resort ubud.

Best Regards

Sales Account Officer

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 mei 2017 beoordeeld

Fijn kleinschalig hotel, prachtige badkamer en leuk zwembad met mooie ligbedden. personeel is heel erg vriendelijk en aan het eten wordt veel zorg besteed. Ietsjes buiten ubud maar met de Hotel shuttle of een taxi prima te doen

  • Verbleef: mei 2017, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank ritadoortenschaub
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
dbulakanbali, Sales Account Officer van D'bulakan Boutique Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 juni 2017
Google-vertaling

Dear rita

Warmest greeting from d'bulakan boutique resort
Thank you for choosing d'bulakan boutique resort for place you stay in Bali and thank you for sharing positive review.
We ver delighted you enjoyed wit our hotel
I hope you to see you comeback at d'bulakan boutique resort

Best regards
Reni

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 mei 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Hotel ligt op ongeveer 5 km buiten Ubud. Het is niet groot. Rond het zwembad staan 12 bedjes. Personeel is heel vriendelijk. Je kan er ontbijten en ook hebben ze voor de avond best een leuke kaart. De kamers zijn groot en in het 2 persoons bed kan je elkaar kwijt raken. In de badkamer is een inloopdouche, een apart bad en een wc. Ook deze is niet klein te noemen. Voor 's avonds na het eten kan je nog leuk zitten en maken ze heerlijke cocktails. Kortom, je kan ke hier prima vermaken.

Verbleef: mei 2017, reisde met een partner
Bedank Tallenes
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
dbulakanbali, Sales A van D'bulakan Boutique Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 juni 2017
Google-vertaling


Dear Tallenes

Warmest greeting from d'bulakan boutique resort

Thank you for sharing your comments during your stay at d'bulakan boutique resort
We are very happy to hear that you enjoyed with our hotel..
We hope to welcoming you again in the hotel.

Best regards,
Reni


Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 mei 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima en kleinschalig hotel. Buiten Ubud, maar met gratis shuttle busje naar en van Ubud. Vriendelijk en goede keuken. Schone kamers. Prima uitvalsbasis. Een fietstocht is geweldig, gelukkig als down hill.

Verbleef: mei 2017, reisde met een partner
Bedank patricklauwers2017
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
dbulakanbali, Sales Account Officer van D'bulakan Boutique Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 juni 2017
Google-vertaling

Dear Patrick Lauwers

Greeting from d'bulakan boutique resort

Thank you for your sharing positive review
Thank you for choosing d'bulakan boutique resort for your place to stay in Bali.
We are very happy you enjoyed with our hotel.
I hope to see you comeback at d'bulakan boutique resort.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken