Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
US$ 371
US$ 260
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 209
US$ 181
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 342
US$ 242
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 180
US$ 173
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 372
US$ 290
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 342
US$ 329
Orbitz.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 105
US$ 80
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Fivelements Bali Retreat(Mambal)
US$ 338
US$ 264
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 349
US$ 331
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Viceroy Bali(Ubud)
US$ 865
US$ 805
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Beoordelingen (215)
Beoordelingen filteren
215 resultaten
Waardering van reizigers
57
69
50
23
16
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
57
69
50
23
16
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 215 beoordelingen
16 maart 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Geweldig familiaal hotel/resto.Kom hier al sinds 1991 voor de 17e keer goed centraal in Ubud gelegen,prachtige tuin en zwembad (1,6m diep) het stokpaardje van Mr Berata de eigenaar sind 1976 van Ubud Inn, op regelmatige tijdbasis worden renovaties uitgevoerd in traditionele doch moderne bouwstijl.
Zeer vriendelijk personeel dat aan al uw wensen tracht te voldoen.Mogelijkheid om alle toeristische plaatsen te bezoeken al dan niet met of zonder chauffeur per scooter of auto.
Het eten in resto deWarung is voor elk wat wils westers of indonesisch en van topkwaliteit.Eens hier geweest kom je gegarandeerd terug !

Great family hotel/resto.
I come here sinds 1991 for the 17t time.
The location is great situated in the center of Ubud but you find here rest and peace..
Verry nice pool (1.6m deep,and childeren pool separated )
The fantastic garden is the love and life of Mr Berata the owner sinds the '70 ties and give you a verry peaceful feeling away from the traffic.
On regular base they do renovation in modern traditional Bali style...
Verry friendly staff in hotel and resto 'deWarung',were the food is western and indonesian mix.
You can allso visit all toerist attraction by car or scooter,with or without driver...
Once you stay here,you shure come back as i did manny times .
Paul Devijnck
Belgium.

Verbleef: maart 2018, reisde met een partner
Bedank devijnck
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
I Made S, Manager van Ubud Inn Cottages, reageerde op deze beoordelingGereageerd 16 april 2018
Google-vertaling

Dear Paul Devijnck

The warmest greetings from Ubud Inn cottages Maneged by Prasi Hospitality

Thank you for choosing the Ubud Inn Cottages for your destination and thank you so much for your review and sharing your experiences to your lovely friends and family about your stay at our cottages recently.
It is our honor for having you stayed recently and Very delighted to hear that you enjoyed your stay with us and our cottages. And also to knowing that you been come here for 17 times, is a big achievement for all the staff involve to keep your trust and relay your vacation with us. I personally notice that you are not just our beloved guest but also feel like part of our family here.
Thank you so much for your very encouraging feedback and recommendation once again and looking forward to welcome you back to our home in a very near future.


Best Regards

I Made S
Operation Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 januari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Ruime schone kamers, heerlijke tuin, groot zwembad, perfect gelegen in Ubud, uitstekende service, prima wifi op de kamer. S Ochtends apenspektakel in de tuin. Heel bijzonder. Ze komen gewoon op je terras

Verbleef: januari 2018, reisde met vrienden
Bedank Simone A
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
I Made S, Manager van Ubud Inn Cottages, reageerde op deze beoordelingGereageerd 14 januari 2018
Google-vertaling

Dear Simone A
The warmest greetings from Ubud inn cottages, managed by Prasi Hospitality.

Thank you for considering and choosing Ubud Inn Cottages for your destination and thank you so much for taking your valuable time to write a very details review and sharing your experiences to your lovely friends and family about your stay at our cottage recently. It was our honored and a pleasure for having you stayed in our cottages and very delighted to hear that you enjoyed your stay with us and the entire of staff managed to fulfill your expectation.
Once again thank you so much for your great feedback and recommendation and looking forward to welcome you back to our cottage


Best Regards


I Made S

Operation Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Vriendelijk personeel, schone ruime zeer comfortabele kamers, een heerlijke tuin met een fijn zwembad. Lekker centraal gelegen dicht bij monkey forest en de art market. En omgeven door leuke winkeltjes en gezellige eetgelegenheden.
De "Kalong" in de tuin maakt het helemaal af. Geweldig

Verbleef: juni 2017, reisde met vrienden
Bedank henkjo59
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

We zijn hier in september voor een paar dagen geweest, en onze eerste indruk was heel goed: supermooie tuin, prettig zwembad, en prima kamers (alles wat je nodig hebt, airco, niet meer, niet minder).
Er waren een paar minpuntjes: het ontbijt is vrij beperkt, er waren wat muggen op de kamer (die binnen bleven komen door de badkamer), en het personeel was vrij opdringerig. Niet op een onaardige manier, maar ze bleven ons wel continue benaderen met de vraag of ze onze reis naar Gili konden regelen en of we niet echt wilden gaan mountainbiken. Met continue bedoel ik letterlijk 6 keer per dag: als we in het appartement waren, als we bij het zwembad lagen, en als we langs de receptie liepen. Wij vonden dit zo storend dat we het park niet zouden aanbevelen. Maar misschien helpt het als je vanaf het begin duidelijk 'nee' zegt, en niet "thank you, we will think about it" of "if we're interested, we will approach you" (we waren in de eerste instantie namelijk wel geïnteresseerd in het boeken van de Gili reis, maar wilden ons eerst zelf oriënteren). Verder het is namelijk vooral een heel mooi park op een goede locatie.

Verbleef: september 2016, reisde met vrienden
Bedank Laura K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 februari 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Hoewel we een prettige tijd hebben doorgebracht in de Ubud In, is een kleine waarschuwing toch op zijn plaats. Bij late aankomst krijg je altijd de slechtste aan accomodatie toegewezen. Wanneer je niet accoord gaat en dreigt met actie, wordt je alsnog overgeboekt naar een mooiere en betere accomodatie. Hierna is alles oké en wordt u geholpen Door attente en behulpzame medewerkers. De tuin en het zwembad is erg mooi. Een speciale attractie is de vliegende hond, bij het ontbijtterras. Hij laat zich graag voeren met papaja en marambi's. Samengevat een prettige plaats om te verblijven.

Verbleef: februari 2016, reisde met een partner
Bedank ed b
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Made D, Front Office van Ubud Inn Cottages, reageerde op deze beoordelingGereageerd 9 mei 2016
Google-vertaling

Thank you for your respond , I am sorry , I have mistake to serve when you have stayed , so this is very comment for me for better service future and good co-operation .

Best regards

Ubud Inn management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken