Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.173)
Beoordelingen filteren
1.173 resultaten
Waardering van reizigers
900
208
44
12
9
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
900
208
44
12
9
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 1.173 beoordelingen
2 januari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Prachtig hotel in het centrum van ubud en o zo rustig. Elke dag uitgebreid ontbijt op de kamer. Het personeel legde ons in de watten. Onze prive chauffeur wayan jembriawan nam ons mee naar alle interessante bezienswaardigheden en was de perfecte gids die ons veel over de streek bijbracht wat we niet uit de reisgidsen konden vernemen.

Verbleef: december 2016, reisde met familie
Bedank Passenger155014
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 maart 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij waren er met onze zoon van 3. Het was geweldig. De mensen van het hotel waren super lief. Niets was hen teveel. Het ontbijt was heerlijk en zo uitgebreid. Voor ieder wat wils. De ligging van het hotel was zeer ideaal. En ons verblijf, villa was heel mooi. Wij gaan zeker terug!

Verbleef: juni 2014, reisde met familie
Bedank Tine S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 januari 2015 beoordeeld

Top hotel/ resort.
Wij zijn er nog maar dit is echt de moeite waard.
Personeel is echt behulpzaam en je komt niks tekort.
We zitten in het herenhuis op de begane grond dus kunnen zo het zwembad in plonsen.
De kamers worden 2 keer per dag opgeruimd/ verschoond wat een beetje overdreven is maar goed.
Fietsen zijn gratis te leen en zijn van redelijke kwaliteit, als je de mountainbike pakt.

  • Verbleef: januari 2015, reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Bart D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 oktober 2014 beoordeeld

Kajane Mua heeft en biedt alle faciliteiten, die men verwacht van een 5-sterren hotel. Hetgeen Kajane onderscheid van andere hotels is, dat de service van een enorm hoog niveau is. Men merkt heel duidelijk, dat de tevredenheid van haar gasten boven alles gaat. Naast de service is ook de ligging van het complex perfect. Zowel het Monkey Forrest als centrum van Ubud zijn op loopafstand (10min).

Kamertip: Probeer een kamer met een (semi-)privé zwembad!
  • Verbleef: september 2014, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Nick R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 november 2013 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben een week hier doorgebracht. Wat een geweldige service en prachtkamers.. Mede dankzij deze locatie en het supervriendelijke personeel hebben we een geweldig verblijf gehad op Bali! Zeker een aanrader voor mensen die niet voor een standaard strandvakantie!

Verbleef: december 2012, reisde met een partner
Bedank Jufkris
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken