Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.029)
Beoordelingen filteren
1.029 resultaten
Waardering van reizigers
853
136
29
10
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
853
136
29
10
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.029 beoordelingen
16 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk hotel!! Van begin tot einde genieten. Het personeel was enorm vriendelijk en je wordt elke dag persoonlijk aangesproken. Ook de kamers zijn heel erg mooi en proper, worden elke dag netjes gepoetst. Het eten is ook echt geweldig. Aanrader!!!

Verbleef: juni 2018, reisde met een partner
Bedank Freedom747616
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Parka W, Manager van The Sankara Resort Ubud, reageerde op deze beoordelingGereageerd 18 juni 2018
Google-vertaling

Dear Anonymous guests whoever you are :),

The greatest reward for all of us in your Sankara family is knowing we accomplished our mission to create extraordinary experiences for you on your holiday in Ubud.
The joys of being in the hospitality business come from creating memorable moments for guests like yourself & observing you enjoying yourself, getting more out of your holiday that you expected.
You have a new home away from home at Sankara with a family waiting for your return visit gifting us with the pleasures of creating more wonderful memories together.
On behalf of all of us in Sankara family, it was a privilege for all of us to have you here with us. Thank you for taking the time to write this sincere review of your experience & share it with the TripAdvisor community.
Your review will help guide other world travelers to experience a peaceful living in Sankara for which we are forever grateful.

Have a peaceful day

Warm regards to from all of us,

I.W Parka - General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 juni 2018 beoordeeld

Vanaf de incheck wordt je verder persoonlijk aangesproken, een prachtig hotel op een geweldige locatie. Met de eigen shuttle bus service makkelijk om Ubud te ontdekken. Kamers zijn ruim en liggen midden in de jungle. Het eten in het restaurant is top en de bediening ook. Het motto is niet voor niets Peaceful Living. Een aanrader in dit gebied.

  • Verbleef: april 2018, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank petra974
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Parka W, Manager van The Sankara Resort Ubud, reageerde op deze beoordelingGereageerd 13 juni 2018
Google-vertaling

Dear petra974,

Om Swastiastu
Warmest greetings from the Sankara Resort a peaceful living managed by Pramana Experience
Thank you for your kindest sharing your story on your recent visit with us.
We are thrilled that you had a great experience and enjoyed you spare time with our family in this home. When you are happy, we are in happiness too.
We will definitely share your delightful compliments to all of our team at Sankara Resort.
Wish you all the best and waiting for your next stay here for your exquisite holiday next time.

Best Regards
IW. Parka - General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een geweldig resort. Beter wordt het niet. Heel vriendelijk personeel, een heerlijke Spa en een gratis shuttle bus naar Ubud. Ideaal als je in de stad gaat eten. Tevens hebben ze dagelijks een programma, yoga, wandelingen etc.

Verbleef: februari 2018, reisde met een partner
Bedank Ronnie K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Parka W, General Manager van The Sankara Resort Ubud, reageerde op deze beoordelingGereageerd 28 februari 2018
Google-vertaling

Dear Ronnie K,

Om Swastiastu
Warmest greetings from the Sankara Resort a peaceful living managed by Pramana Experience
Thank you for choosing Sankara Resort for your family holiday We highly appreciate your valuable time to write this amazing review and shared it into TripAdvisor community.
We always strive to provide our guest with the best and passionate service and your comments really help us. Thank you for given us 5 stars :)

Please kindly send our regards to your family and friends

We are looking forward to welcome you back again in Sankara Resort

Suksma

Best Regards
Parka, I Wayan - Resort Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Een prive-villa met eigen zwembad. Wat wil je nog meer? Niets dan lof over dit resort. Ongelofelijk vriendelijke mensen en het huisje is geweldig! Dat het iets buiten Ubud ligt is geen enkel probleem want het hotel biedt gratis shuttlediensten aan. Het bijhorend restaurant hebben we ook meerdere keren bezocht en ook hierover niets dan goeds. Wat een paradijsje!

Verbleef: februari 2018, reisde met een partner
Bedank wilmavangrinsven
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Parka W, General Manager van The Sankara Resort Ubud, reageerde op deze beoordelingGereageerd 8 februari 2018
Google-vertaling

Dear wilmavangrinsven,

Om Swastiastu
Warmest greetings from the Sankara Resort a peaceful living managed by Pramana Experience

Thank you for choosing Sankara Resort for your family holiday
We highly appreciate your valuable time to write this amazing review and shared it into TripAdvisor community. We always strive to provide our guest with the best and passionate service and your comments really help us.
Once again, it is an honor to read your comment in detail on your stay at the property and thank you for given us 5 stars :)

Please kindly send our regards to your family and friends
We are looking forward to welcome you back again in Sankara Resort

Suksma

Best Regards
Parka, I Wayan - Resort Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben van ons verblijf in Ubud genoten dankzij een zeer mooie goed uitgeruste hotelkamer, vriendelijk personeel en eigenlijk een perfecte oase voor rust. Ideaal verblijf als koppel voor enkele dagen! Een aanbeveling!
Enige minpuntje; service aan het zwembad laat soms op zich wachten als je graag iets bestelt om af te koelen.

Verbleef: oktober 2017, reisde met een partner
Bedank niennntje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Parka W, General Manager van The Sankara Resort Ubud, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 oktober 2017
Google-vertaling

Dear Nienntje

Om Swastiastu

Warmest greetings from the Sankara Resort a peaceful living managed by Pramana Experience

We delighted that you had a great time and enjoyed your stay with us recently and thank you very much for sharing your detailed recommendation of your experience whilst staying with us.

We put a note on your constructive feedback about the late service service at the pool, we sincerely apologize for that and we promise to serve you better by the next time you visit us again.

Once again, we highly appreciate your valuable time to write this amazing review and shared it into TripAdvisor community. We always strive to provide our guest with the best and passionate service.

Please kindly send our regards to your family and friends

We really wish to welcome you back again at Sankara Resort

Best Regards

Parka, I Wayan - Resort Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken