Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Ubud
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Lekkere pizza’s ”
Beoordeling van Warung Citta Ovest

Warung Citta Ovest
Geclassificeerd als nr. 125 van 1.144 Restaurants in Ubud
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 5 - US$ 10
Keukens: Pizzeria
Gegevens restaurant
14 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat hebben een man en vrouw nodig na 2,5 week Indonesisch te hebben gegeten.... natuurlijk bier en pizza en laat deze warung dat nou net hebben en ook nog lekker...... bodems zijn niet te dik niet te dun lekker knapperig oja niet het bier te vergeten goed koud.
Aanrader, alhoewel je soms wel even moet wachten op een tafeltje.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank nielsv331
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (573)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 573 beoordelingen

13 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer lekkere pizza's en vlotte bediening.
Zeer klein, maar echt gezellig restaurantje. Voor elk wat wils. Zeker een aanrader

Datum van bezoek: september 2019
Bedank dorstren
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

We zijn dankzij tripadvisor in deze zaak terechtgekomen en kunnen enkel de commentaren bevestigen. Erg lekkere pizza, snelle en correcte bediening. Er is geen airco maar ze doen hun best met waaiers om je toch wat verfrissing te geven. Een absolute aanrader!

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank FienWittemans
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Klein en druk restaurantje maar zeker de moeite waard. Hun pizza is de beste die ik ooit heb gegeten, zeker voor die prijs!

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank thierrywuyts
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk genoten van de pizza en pasta nadat we het indonesisch eten een beetje beu werden. Mijn vriend vond het zo lekker (hij is pasta-lover) dat hij gewoonweg een tweede portie heeft besteld!

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank isaboo2017
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Warung Citta Ovest bekeken, bekeken ook

 

In Warung Citta Ovest geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding