Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Bali”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Vakantiewoning -
4 slaapkamers, 4 badkamers, met plaats voor 10 gasten
Ubud, Gianyar Regency, Bali

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 116 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Chinees (vereenvoudigd)
  • Eerst Deens
  • Eerst Engels
  • Eerst Frans
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Chinees (vereenvoudigd)
Eerst Deens
Eerst Engels
Eerst Frans
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Michele M
1 beoordeling
Beoordeeld op 14 mei 2018 voor een verblijf in mei 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: mei 2018
Bezoek was om: Vacances
Reisgroep: En famille
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
18 mei 2018
Dear Michele,
thank you for staying at Vila Kelusa and thank you for writing this review for us, much appreciated.
We are very happy to know that you did enjoy your stay at Villa Kelusa Ubud and we are looking forward to meeting you again in Ubud at Villa Kelusa.
Best Regards
Wayan and Vila Kelusa Team
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
bonino n
Niveau 2 bijdrager
2 beoordelingen
Beoordeeld op 26 december 2017 voor een verblijf in november 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: november 2017
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
1 jan 2018
Dear Bonino,
Thank you very much for staying at Villa Kelusa and writing this review, it is very much appreciated. We are more than happy to serve you the best and for you to have great time in Ubud Bali. We are looking forward to welcoming you again here in Ubud Bali.

Best regards
Wayan and the team
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Trine F
Aarhus, Denemarken
1 beoordeling
Beoordeeld op 23 mei 2016 voor een verblijf in mei 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: mei 2016
Was het eenvoudig om de woning te boeken? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Overige faciliteiten & voorzieningen Service
Reisgroep: Vrienden
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Personen met beperkte mobiliteit
Oudere reizigers Gezinnen met kleine kinderen
Grote groepen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
24 mei 2016
Dear Our Guests,

Thank you for the review and thank you for choosing this villa for your accommodation while you were in Ubud. We are glad if you are happy and enjoyed your stay. Hope to see you again sometime soon in the future.

thank you
best regards
Villa Kelusa Team
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Zoé V
Paris, Ile-de-France, France
Niveau 1 bijdrager
4 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 25 april 2016 voor een verblijf in april 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: april 2016
Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Hoe schoon was de badkamer?
Overige faciliteiten & voorzieningen Service
Reisgroep: Vrienden
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Grote groepen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
28 apr 2016
Dear Our Guests,

Thank you for the review and we are very happy if you also feel satisfied and enjoy the stay. We will keep doing our best and giving the best services always to our guests.

thank you
best regards
Villa Kelusa Team
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
jing z
Beijing, China
1 beoordeling
Beoordeeld op 25 februari 2016 voor een verblijf in februari 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: februari 2016
Reisgroep: Uitgebreide familie
Je leeftijdgroep 25-34
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
4 mrt 2016
Dear Our Guests,

Thank you so very much for the review, it is highly appreciated, and thank you also for staying at Villa Kelusa, we hope to see you back again to meet us all.

thank you
best regards
Villa Kelusa Owner and Team
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
bvrai1
Verrieres-le-Buisson, Frankrijk
Niveau 5 bijdrager
87 beoordelingen
25 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 27 nuttige stemmen
Beoordeeld op 23 februari 2015 voor een verblijf in mei 2014
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: mei 2014
Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Hoe schoon was de badkamer?
Overige faciliteiten & voorzieningen Service
Pluspunten: l'accueil remarquable et le paysage entourant la villa
Reisgroep: Avec mon époux(se) / partenaire
Je leeftijdgroep 50-64
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
24 feb 2015
Dear our beloved guest,
Warmest Greeting from Villa Kelusa,
Firstly thank you very much for choosing our villa to stay, we are more than happy to serve you and ensure everything is going well during your stay. Wayan, the house manager will make sure all the guests will have their wonderful stay at the villa, so he will be always ready at the villa to plan activities and arrange cars and everything at the villa, he will give his best personalized services to our guests who stay at the villa.
Besides, the villa also offers you with the total privacy and spacious area of the whole property for you and family or friends.

Thank You
Best Regards
Andri, Wayan and Villa Kelusa Staff
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen