Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk!! ”
Beoordeling van Melting Wok Warung

Melting Wok Warung
Geclassificeerd als nr. 67 van 1.005 Restaurants in Ubud
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Indonesisch
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen
1 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeker heen gaan! Wel reserveren anders heb je pech. Eten komt rap maar erg vers op tafel! Heerlijke curry gehad!

Datum van bezoek: juni 2018
Bedank Linsey S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (4.139)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

5 - 9 van 4.141 beoordelingen

6 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij hadden de special of the day kip met basilicum en gember en champignons (ik geen champignons ) wat smaakloos was, de kip sambal matha was prima maar weinig groente. Voor het ongemak hebben we een crème caramel als dessert gekregen , maar vond ons was het eenneenmalug bezoek

Datum van bezoek: februari 2018
Bedank ilob2016
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 november 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Een leuk restaurant in een gezellig druk straatje.
Reserveren gewenst, maar als je er vroeg in de avond komt lukt het soms om zonder reservering te kunnen eten.
Een kleine kaart maar groots van smaak en kwaliteit.
Aanrader ☀️

Datum van bezoek: november 2017
Bedank Anna v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

De pizza's hebben een dunne krokante bodem en zijn goed van smaak. Het personeel is vriendelijk en het is gelegen in een gezellig straatje.

Datum van bezoek: oktober 2017
Bedank mvdamm
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Voor ons met voorsprong het beste restaurant van Ubud. Dagelijks staan er naast fe gewone kaart 2 'Indonesische specialiteiten op de kaart waarmee je het echte eten leert kennen. Wij namen deze telkens en verwisselden halfweg van bord omdat deze zooo lekker waren... reserveren is wel aan te raden.

Datum van bezoek: oktober 2017
1  Bedank Patrick_Ghent
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Melting Wok Warung bekeken, bekeken ook

 
Ubud, Gianyar Regency
 

In Melting Wok Warung geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding