Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (827)
Beoordelingen filteren
827 resultaten
Waardering van reizigers
647
140
28
9
3
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
647
140
28
9
3
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 827 beoordelingen
Beoordeeld op 25 mei 2018 via mobiele applicatie

In een woord: geweldig! Alles is mooi! De inrichting, de architectuur, de kamers, de service ,het eten ,de Spa!!
We hebben onze kamers geüpgrade, hierdoor lagen onze kamers aan het lang gerekte grote privé zwembad met heerlijk lounge bedden op je terras!
De kamer was zo mooi; de badkamer alleen al was een feestje!
Het ontbijt is uitgebreid; het diner is perfect! Reserveer wel , niet voor de drukte want dat was het absoluut niet .Maar meer om in de tenten die in het water gemaakt zijn te kunnen eten!
Het zwembad is zo schoon en wordt perfect bij gehouden! Het eten bij het zwembad kan via een belletje naast je bed bestellen; de ober komt en je kan je eten en of drinken bestellen! Heerlijke pizza’s en zalige salades!
Het restaurant voor sushi is tongstrelend, zeker een keertje eten daar!
De Spa is een aanrader; schoon en erg professioneel !
Qua architectuur klopt alles; als je goed kijkt zie dat zelfs het zwembad en de badkamer geen halve tegeltjes hebben! Ook in je slaapkamer is over alles nagedacht; bv een apart kastje in de bank ingebouwd met diverste oplaad punten voor diverse stekkers! Het zal je in dit hotel werkelijk aan niks ontbreken!
Als er dan een min puntje is dan noem ik de receptie! Die doet kil en bunkerachtige aan met slecht licht! Wel ook hier veel
oog voor design!
Hotel Maya weet hoe het moet en weet goed hoe je vakantie gangers moet vertroetelen! Het personeel is behulpzaam, aardig en heel vriendelijk! Maya was de perfecte afsluiting van onze mooie reis door Bali

Datum van verblijf: mei 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank ankw2017
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Tri W, Manager van Maya Sanur Resort and Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 juni 2018
Google-vertaling

Dear Ank W,

Thank you very much for taking time to review Maya Sanur Resort & Spa. Your review and 5 star rating are highly appreciated.

I am extremely happy that you enjoyed the experience and was happy with the resort location, loved the foods and our friendly staff.

We do hope to see you back here soon.


Sincerely yours,

Tri Widiyastuti
Marketing Communications Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 maart 2018 via mobiele applicatie

Nog maar 2 dagen hier op een verblijf van 14 dagen en nu reeds beslist om terug te komen. Dit hotel heeft alles wat we zoeken in een hotel. Rust, klasse, supervriendelijk personeel en voortreffelijk eten van ontbijt tot diner. Prijs / kwaliteit is dit top. Zeker aan te raden als uitvalsbasis om Bali te verkennen. Juist spijtig dat ik niet wist dat Maya Ubud zusterhotel is van dit hotel hier of ik had een week in elk geboekt. Maar dit is voor in oktober dan maar.

Datum van verblijf: maart 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Johnnieke
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 februari 2018 via mobiele applicatie

En wat een mooi hotel! De buitenkant, de lounge, de kamers en het terras aan zee! Weer een kamer met eigen zwembad en wat een verwennerij is dat toch! Op de kamer vonden we een paar heerlijke bonbons en fles wijn in koeler als begroeting. Je voelt je dan meteen heel welkom. Het hotel ligt aan zee en dat maakt het meemaken van zonsopkomst best groot. Ook hier weer reuze vriendelijke bediening!

Datum van verblijf: februari 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank wilmavangrinsven
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 december 2017 via mobiele applicatie

Hotel is redelijk nieuw en heel groots opgezet. Ruime kamer en badkamer is ook ruim. Mooi zwembad is alleen ondiep overal en heeft heel storende muziek. Het is een soort housemuziek waar ik niet op zit wachten bij het zwembad.
Goed ontbijt.

Datum van verblijf: december 2017
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank niesje1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Tri W, Public Relations Manager van Maya Sanur Resort and Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 januari 2018
Google-vertaling

Dear niesje1,

Thank you very much for choosing to stay with Maya Sanur and for also taking time to review Maya Sanur here. Your detailed review and rating is highly appreciated.

It’s good to learn that you had a pleasant experience with our environment and enjoyed most of what the resort has to offer.

We look forward to your next trip here.

Sincerely yours,

Tri Widiyastuti
Marketing Communications Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 september 2017 via mobiele applicatie

Mijn vriend en ik verbleven daar 5 dagen en waren toch een beetje teleurgesteld. We hadden hoge verwachtingen omdat ook onze reisbureau het had aangeraden.
Kamers zijn heel mooi en modern, misschien een beetje aan de dure kant, maar we hadden niet te klagen over kamer, zwembad, bar of andere faciliteiten inclusief spa en fitness.
Eten daarentegen, was een ander verhaal. Ontbijt was wel oké, zonder meer. Niet veel keuze van fruit maar wel genoeg warme gerechten en alle eigerechten kon je bestellen en dat werd voor je gemaakt.
Waar het ontbijt was, was er ook een restaurant voor het diner. Een visrestaurant.
We hadden een seafood plate deluxe besteld en niks was vers en het was veel te duur!We zijn volgende dag daar ziek van geweest en ze wouden ons aan de receptie niet eens een korting geven! Schandalig!
Locatie was ook goed, dus je kon perfect elke dag in het centrum voor veel minder geld en veel lekkerder.
Dus een goed hotel maar niet om daar te eten.

Datum van verblijf: september 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 178alenak
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken