Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Leuk eetcafe”
Beoordeling van Blue Cafe

Blue Cafe
Geclassificeerd als nr. 137 van 528 Restaurants in Sanur
Certificaat van uitmuntendheid
Dineropties: Na sluitingstijd
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd
25 november 2017 beoordeeld

Gezellige bediening, vlakbij ons hotel. Iedere avond live muziek. Redelijke prijzen. Naast de rondtonde dus altijd wat te zien.

Datum van bezoek: november 2017
Bedank Martin v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (248)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

5 - 9 van 248 beoordelingen

11 oktober 2017 beoordeeld

Blue Café was voor ons een aangename afwisseling van de eettentjes aan het strand. Ten eerste de cocktails: véél betaalbaarder én ook Margaritas met crushed ijs (niet gewoon ijsblokjes zoals op veel andere plekken). Eten was ook prima: goede beef schnitzel. En alhoewel het Engels van de zanger een stuk beter zou kunnen, was het lekkere achtergrond muziek. Ook heel gezellig met de eigenaar zitten praten (alhoewel we dat toen nog niet wisten), waarna we een honeymoon gift van hem kregen (2 leuke mokken). We komen zeker nog eens terug.

Datum van bezoek: oktober 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Chris K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 oktober 2017 beoordeeld

Nu al een aantal keren geweest. Het bevalt ons prima. Het personeel is lief en zorgd dat je goed geholpen wordt. Wij hebben de eigenaar leren kennen Wayan. Leuke gast! De cocktails zijn super lekker en het eten is prima te doen (westers en Aziatisch). Je kunt er tot laat genieten. Wij gaan er zeker wel vaker komen.

Datum van bezoek: oktober 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank seni5
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij zitten hier nu momenteel en het is een erg leuk en een gezellig café. De bediendes zijn erg aardig en Ricky de bediende is een aardige vent en super behulpzaam. Echt een aanrader om hier naar toe te gaan. Het eten is vers en lekker en ook nog eens een live band met een geweldige zanger! Ben vol lof!! Kort samen gevat een top café!!

Datum van bezoek: juli 2017
2  Bedank Ricardo V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 juni 2017 beoordeeld

We zijn hier verschillende keren gaan eten. Steeds was het eten lekker en we hebben genoten van Denny die daar verschillende keren in de week zijn gitaar pakt en heel veel liedjes zingt. De medewerkers zijn allen heel vriendelijk. Hier de lekkerste hamburgers gegeten.

Datum van bezoek: juni 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Joyke
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Blue Cafe bekeken, bekeken ook

 

In Blue Cafe geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding