Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.683)
Beoordelingen filteren
1.683 resultaten
Waardering van reizigers
910
520
163
55
35
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
910
520
163
55
35
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.683 beoordelingen
Beoordeeld op 26 mei 2019

Prima hotel! Wij zaten in de club. Ruime kamer en ruime badkamer. Alles werd 2x per dag schoon gemaakt. Zeer vriendelijke mensen allemaal. Mr RAI die verzorgde ons elke dag met de happy hour en kwam dan even een praatje maken. Zo voelde we ons heel speciaal.

Datum van verblijf: april 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Lindaalmere
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Segara_Management, General Manager van Segara Village Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 mei 2019
Google-vertaling

Dear Lindaalmere,

Thank you for taking the time to share your experience at Segara Village Hotel.

We are delighted to learn that you have enjoyed the service and facilities provided during your stay. We are dedicated to delivering a memorable and pleasant experience for each of our guests through attentive and warm service. Your kinds words have been shared with the hard-working team and were accepted with high spirited thanks.

Thank you for choosing Segara Village Hotel to care for your stay in Sanur and we look forward to welcoming you back to the family in the near future.


Warm Regards,

Segara Village Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 april 2019

We hebben een heerlijke vakantie op Bali gehad, Segara Village is een fantastisch hotel, alles klopt gewoon. Op mijn verjaardag werd als verrassing een mandje fruit met een taartje bezorgd,erg leuk. Wij hopen er nog eens terug te komen.

Datum van verblijf: april 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank mar_vakantie
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Segara_Management, General Manager van Segara Village Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 mei 2019
Google-vertaling

Dear mar_vakantie,

Thank you for taking the time to share your experience at Segara Village Hotel.

We are delighted that you enjoyed the service and facilities provided throughout your stay with us. We are dedicated to delivering a memorable experience for each of our guests and committed to serving you better on your next visit.

Thank you for choosing Segara Village Hotel and we look forward to welcoming you back to the family.

Warm Regards,

Segara Village Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 april 2019 via mobiele applicatie

Een top hotel met een prachtige tuin! Alles is er erg schoon en de service erg goed. Het eten in het restaurant is erg lekker en divers. Het personeel is super vriendelijk en maakt graag een praatje met je. Made Muduti heb van je genoten, hoe jij je werk doet, altijd met een glimlach. Je bent een topper .

Datum van verblijf: april 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Jaspero96
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Segara_Management, General Manager van Segara Village Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 april 2019
Google-vertaling

Dear Jasperottema,

Thank you for taking the time to share your experience at Segara Village Hotel.

We are delighted to learn that you have enjoyed the service and facilities provided during your stay. We are dedicated to delivering a memorable and pleasant experience for each of our guests through attentive and warm service. Your kind words have been shared with the hard-working team and were accepted with high spirited thanks.

Thank you for choosing Segara Village Hotel to care for your stay in Sanur and we look forward to welcoming you back to the family in the near future.


Warm Regards,

Segara Village Managemen

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 maart 2019

We hebben een prettige vakantie gehad in het goede en gemoedelijke Segara Village. Het enige wat eigenlijk een beetje tegenviel voor dit hotel was het ontbijt. Het brood was meestal niet vers en weinig keuze, en het geheel ontbreken van verse broodjes. De luxe kamer vonden we aan de kleine kant, hoewel het netjes was. Een probleempje met housekeeping werd gelijk opgelost. De mensen waren erg vriendelijk en behulpzaam en de sfeer was gemoedelijk. De ligging van het hotel is prachtig, direct aan het strand echter met te weinig en te kleine parasols.

Datum van verblijf: februari 2019
Bedank WB B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Segara_Management, General Manager van Segara Village Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 maart 2019
Google-vertaling

Dear WB B,


Thank you for taking the time to share your experience at Segara Village Hotel.

We are delighted to know that you have enjoyed every part of your stay with us. We are dedicated to delivering a pleasant and memorable experience for each of our guests and trust that you were well pampered during your stay.

Thank you for choosing Segara Village Hotel to care for your stay in Bali and we look forward to welcoming you back in the near future.


Warm Regards,

Segara Village Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 februari 2019 via mobiele applicatie

We zijn nu voor de 10e keer in dit hotel geweest. Het blijft een heerlijk hotel! De kamers zijn schoon en van voldoende grootte. De bedden zijn prima. Het hotel is ruim opgezet met mooie tuinen ertussen. Er zijn meerdere zwembaden en meerdere restaurants. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Al met al hebben we het hier altijd heel fijn en vinden we het een heel ontspannende plek om naartoe te gaan. Het voelt voor ons zeker als een soort thuiskomen. Een aanrader!!

Datum van verblijf: februari 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank noosa2008
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Segara_Management, General Manager van Segara Village Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 maart 2019
Google-vertaling

Dear Noosa2008


Thank you for taking the time to share your experience at Segara Village Hotel.

We are delighted that you enjoyed the service and facilities provided throughout your stay with us. Your feedback is invaluable for us, as we are dedicated to delivering a memorable experience for each of our guests and committed to serving you better on your next visit.

Thank you for choosing Segara Village Hotel and we look forward to welcoming you back to the family in the near future.


Warm Regards,

Segara Village management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken