Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.907)
Beoordelingen filteren
2.907 resultaten
Waardering van reizigers
1.119
1.165
423
135
65
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.119
1.165
423
135
65
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
299 - 304 van 2.907 beoordelingen
29 december 2011 beoordeeld

In alle opzichten een fantastisch hotel.Aan de voorkant van het hotel loop je zo naar de straat waar volop restaurantjes, barretjes en winkeltjes zijn. Gelijk om de hoek bij de Trophy Bar zit een leerwinkel waar je goedkoop je eigen leren tassen kan laten maken.
Als je vanuit het hotel naar het strand loopt ga je linkaf langs Bobby's (goed restaurant) en na 10 meter weer links. Daar in shop no.17 zitten Lina & Lisa voor een heerlijke massage (zeg maar dat Michel & Evelyne je gestuurd hebben....). Lina's man Wayan laat je voor een eerlijke prijs de mooiste plekjes van Bali zien. Hij weet overal echt veel van.
Kortom prima plek voor een indrukwekkende vakantie.

  • Verbleef: december 2011
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank wat12
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 december 2011 beoordeeld

Klasse hotel met uitermate vriendelijke en behulpzame medewerkers, maakten ons verblijf tot een groot succes. Omgeven door een schitterende tuin liggen verschillende type, goed ingerichte kamers en suites, verdeeld over meerdere vleugels, zoals de Krisna-wing, Garuda-wing en Wisnu-wing, en onderling verbonden door mooie wandelpaden. Voor de minder validen heeft het hotel eigen rolstoelen ter beschikking welke, in de over het algemeen rolstoelvriendelijke hotelomgeving, zeer nuttig bleken.
Het resort heeft voorts meerdere restaurants en bars verdeeld over het gehele komplex, alsmede twee aantrekkelijke zwembaden met voldoende ligbedden en parasols.
Op diverse dagen worden door het hotel thema-diners met b.v. Balinese opvoeringen gearrangeerd op het openlucht Bima-podium.
Het gehele komplex ligt direkt aan het zandstrand van Sanur, waar eveneens een groot aantal ligbedden met parasols ter beschikking staan van de hotelgasten. Er is een loop-en fiets boulevard langs het gehele strand aangelegd waar men de vriendelijke lokale bevolking in o.m. de vele restaurant-terrasjes, kledingwinkeltjes en vele souvernir stalletjes kan ontmoeten en waar men tevens fietsen kan huren.
Op het strand kan men boten huren om te snorkelen bij het rif, of om te kitesurfen of dichterbij bij hoog water te zwemmen.
Kortom een sfeervol hotel in een schitterende ambiance van een goed onderhouden tuin met prachtige tropische vegetatie, gekombineerd met een groot aantal faciliteiten voor de gasten.

Hendrik Otto.
Holland

  • Verbleef: november 2011, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank friendship1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 december 2011 beoordeeld

Net terug van een heerlijke vakantie op Bali. We verbleven in hotel Sanur Beach.Prima hotel, je voelt je er welkom. Aardig en behulpzaam personeel. Zeker een hotel waar je nog een kee naar terug wilt.

  • Verbleef: november 2011, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank nrvandestadt
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 december 2011 beoordeeld

Sanur Beach hotel ligt direct aan een mooi strand.
Er zijn voldoende ligbedden rond het zwembad en aan de zee.
Het ontbijt buffet is zeer uitgebreid, de kamers keurig en zeer vriendelijk personeel.
Zeker een aanrader!!

Kamertip: Alle kamers ligen prima. De keus kan zijn om aan de kant an het zwembad te boeken.
  • Verbleef: december 2011, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Joke G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 december 2011 beoordeeld

Wij boekten het overwinterings aanbod met 5 excursies via 333 travel in dit hotel van 2 Nov tot 1 Dec 2011 een prima beslissing bleek achteraf weinig of geen min punten een management dat steeds aan verbetering van dit hotel werkt door met de gasten contact te houden en met hun wensen rekening houd en er worden vernieuwingen gepland en uitgevoerd .Bedankt alvast aan directie en personeel .

Kamertip: Tuin of zwembadzijde
  • Verbleef: november 2011, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank jozef s
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken