Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (989)
Beoordelingen filteren
989 resultaten
Waardering van reizigers
641
258
66
16
8
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
641
258
66
16
8
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 989 beoordelingen
Beoordeeld op 19 oktober 2018 via mobiele applicatie

Beste hotel wat we in onze vakantie gehad hebben. Een heerlijk grote luxe kamer. Super vriendelijk personeel. Een heerlijk relaxte omgeving met een schitterend zwembad. Het strand gedeelte ligt 400 meter verder maar dat maakt niks. Van lopen ga je niet dood. Ontbijt is top. A la carte kun je keizen uit 4 soorten menu's en als je heel vroeg weg moet zorgen ze je dat je eerder ontbijt krijgt of een ontbijtpakket om mee te nemen.. Top afsluiter van 3 weken Indonesië

Datum van verblijf: oktober 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank leon061976
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sudamala_R, Marketing Communications Manager van Sudamala Suites & Villas, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 oktober 2018
Google-vertaling

Dear Leon V,


Thank you for staying with us on a recent holiday in Sanur, Bali. Appreciate for sharing a post stay review

Such a pleasure to read that you were satisfied and enjoying the holiday with us as much as we happy to serve you. We hope that we still have the opportunity to welcome you back in the future.

Should you need any assistance to book accommodation for your next visit, please do let us know.

Thank you and wishing you a pleasant day!


Best wishes,


The Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 september 2018 via mobiele applicatie

Veel te vroeg aangekomen, door onze driver vanuit Ubud. Moesten de koffers laten staan, die werden zo meegenomen werd verteld.. We keken even vreemd naar elkaar, maar vertrouwde er maar op. We moesten even wachten daar ze met andere bezig waren. Ondertussen kregen we welkomstdrankjes.
Er werd medegedeeld dat onze kamer was geüpgrade naar een luxere kamer daar die we eigenlijk hadden geboekt(tuinzicht) niet gereed was. Kregen er nu een die direct aan het zwembad lag, begane grond. Helaas naast een trap wat regelmatig wat harder geluid opleverde. Buren ook gehorig, zowel als ze naar het toilet gaan,douchen of badderen. We zouden naar het strand gaan omdat de kamer nog gereed gemaakt moest worden, konden wel handdoeken krijgen maar bedjes waren al bezet. Kon elke dag kaartjes vragen hiervoor. Bij aankomst toch wel bedjes. De beste man kwam wel even vragen of we bij Sadamala hoorden. Het was een kleine 5 minuten lopen.
De kamer zag er wat gewoontjes uit, gebruikerssporen waren op de meeste plekken wel zichtbaar. Hoge plafonds en veel ‘kunst’ te zien, zowel in het gebouw als op de kamer. Het bed lag goed, optie om andere kussens te kiezen. Badkamer is bleef erg warm, water van de douchecellen liep slecht weg en is erg glad!! De tussendoor en rolgordijn moesten wel naar beneden voor de muggen ( die waren er in overvloed) en het licht( er bleef altijd een buitenlamp aan). Kregen wel een gratis spray ter beschikking. Ook kwamen ze het buiten wel mug-prooff maken maar dit lukte niet echt, hoorde ze nog regelmatig. Waskosten waren prijzig, mini-bar ook beide geen gebruik van gemaakt. Ook van het zwembad niet.
Ontbijt hoorde er voor ons erbij en dat kon naast de hoofdingang voor het gebouw.
Elke avond ook een snoepje en verhaaltje wat gereed lag op bed. Kreeg zelfs taartje voor mijn verjaardag.
Bij vertrek mochten we nog gebruik maken van de douche in de Spa en bleven ze op de koffers passen. Dit was erg fijn.

Algeheel een gemiddeld hotel noem ik het.
De biefstuk was wel de lekkerste die wij beide ooit gegeten hadden!!
Staf was vriendelijk en groette altijd, waren ook leuk met de kleine van 1. Voor zover die er zin in had ;-)
Helaas had hier ook de kinderstoel geen tuigje, wat niet handig is met een kleine die telkens gaat staan.

Tip een klamboe, zowel voor het kinderbedje als de master.

Datum van verblijf: september 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank Glenn M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sudamala_R, Marketing Communications Manager van Sudamala Suites & Villas, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 september 2018
Google-vertaling

Dear Glenn M,


Thank you for staying with us and appreciate for taking the time to give us a feedback

We notified that you might not have a fully enjoyable experience during the stay, particularly the room allocation and condition as well as mosquitos which we are sorry for the inconvenience, may this cause. For the mosquitos, being located on a tropical island and surrounded by the lush tropical garden, this is naturally happen. To prevent or minimize this, We have regularly conducted the fogging activity twice a week, to offer guest a comfortable stay during the holiday. Meanwhile, if we could suggest you to request your preferred room when you return to stay with us, it is subject to availability.

In meantime, we are grateful to know that you were happy with the bed, steak and staff.

Thus, every guest’s feedback is valuable which we would take this and bring to our attention, to be able to provide a memorable holiday experience in the future.

Wishing you a wonderful day!


Best wishes,


The Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 juli 2018 via mobiele applicatie

Wij namen dit hotel als einde van onze reis. Een prima hotel om op het gemak te eindigen voordat we terug de lang reis aanvatte naar huis.
Dit hotel ligt niet langs de kust maar op wandelafstand ervan. (5 min)
Gezien er in juli en aug zéér veel wind is ( welke elke avond nog toenam) een goede keuze.
Wij hadden een superior kamer , die was prima, groot, grote badkamer en ook zéér grote douche

Datum van verblijf: juli 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Hans V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sudamala R, The Management van Sudamala Suites & Villas, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 juli 2018
Google-vertaling

Dear Hans V,

Warmest greetings from Sudamala Suites & Villas, Sanur!

Thank you for your sharing your Sudalama Experience through TripAdvisor.

Lovely to hear that you had a great stay in Sudamala Suites & Villas, Sanur, hope you enjoy every moment during your stay and your holiday in Bali.

Thank you once again for your kind attention and lovely comment, we all do hope to be able to see you in the future, once again.

Have a pleasant day and we all wish you the very best!


Best Regards,


The Management
Sudamala Suites & Villas
Jalan Sudamala No. 20, Sanur, Bali 80227 Indonesia






Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 juni 2018 via mobiele applicatie

Voor de 2de keer dit hotel geboekt. Het personeel is erg vriendelijk. De kamer is super. Met fijne douche en zitje buiten. Het zwembad is prima en genoeg ligbedjes. Ontbijt heeft keuze genoeg. Nog geen diner gehad hier.

Datum van verblijf: juni 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Brigit P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sudamala R, The Management van Sudamala Suites & Villas, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 juni 2018
Google-vertaling

Dear Brigit P,

Warmest greetings from Sudamala Suites & Villas, Sanur!

Thank you for returning back to Sudamala again, we hope that your second stay was wonderful one.

We are very excited to welcome and look after all of our guests sincerely from the heart and to make them feel like home when in Sudamala.

Thank you again for all of the great compliments and we all look forward to enhance every aspect of our services and products from time to time.

Have a pleasant day and we all wish you the very best!


Best Regards,


The Management
Sudamala Suites & Villas
Jalan Sudamala No. 20, Sanur, Bali 80227 Indonesia

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 mei 2018 via mobiele applicatie

Twee jaar geleden bij sudamala suites op Lombok geweest na een inspirerende rondreis en toen heerlijk uitgerust. Dit jaar naar Bali en van het hotel en Bali genoten. Bij aankomst kregen we een upgrade naar een zwembad kamer. De kamers zijn groot, luxe en heel belangrijk een groot en heerlijk bed. Ons verraste de vriendelijkheid en vrolijkheid van het personeel. Ook de spa beviel ons zo dat we er in 1 week, 4 keer zijn geweest. Om na een heerlijke massage weer neer te ploffen bij het zwembad of het heerlijke restaurant. Duur, welnee maar als je 5 euro te veel vindt voor een maaltijd dan zijn er in de buurt voldoende tentjes te vinden. Onze ervaring leert, beter iets duurder en schoner eten dan buikklachten tijdens de vakantie...het zwembad is nooit te druk en er altijd een fijn plekje te vinden. We gaan zeker eens terug komen.

Datum van verblijf: mei 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank DuncanB663
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sudamala R, Guest Relations Manager van Sudamala Suites & Villas, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 mei 2018
Google-vertaling

Dear Duncan B,

We thank you so much for staying Sudamala Sanur and to put the nice review of your relaxed time in Paradise (Sudamala Suites and Villas, Sanur).
Indeed, our team is very famous with their first class services, and we are so proud to be part of the Sudamala team .From Spa, restaurant and the beach, our team is well-trained to be able to deliver the best service only to our guests .
We hope to see you again, when back to Sanur

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken