Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super restaurant”

Gong Restaurant - Balinese Cuisine
Reserveren met Chope
Gong Restaurant - Balinese Cuisine is niet beschikbaar op de door jou verzochte tijd. Kies een andere tijd of zoek naar restaurants die tafels vrij hebben.
De door jou geselecteerde tijd is al verstreken.
Geclassificeerd als nr. 9 van 523 Restaurants in Sanur
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 2 - US$ 17
Keukens: Indonesisch
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Lokale keuken
Dineropties: Reserveringen
31 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Hier heerlijk gegeten. Wat een luxe.
We werden opgehaald door de limo.

De rijsttafel is een aanrader. Begon met een voorgerecht, soepje, rijsttafel en vervolgens een nagerecht.

Bedank Berthel62
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Gongrestaurant, Manager van Gong Restaurant - Balinese Cuisine, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 juni 2018
Google-vertaling

Dear Berthel62,
Warmest greeting from gong restaurant at Kayumanis Sanur Private villa & spa

Thank you very much for visiting and having diner at gong restaurant. We appreciate your comment that you posted through TripAdvisor and we are happy to know that you enjoy with our food and your diner experienced in gong restaurant.
Once again thank you very much and that you will give us the opportunity to serving you again in the near future.
Thank you
Best regards,

gong team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (507)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

9 - 13 van 507 beoordelingen

19 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Na de eerste volle dag op Bali, dit restaurant op tripadvisor gevonden.
Bleek om de hoek te zijn, dus lopend er heen.
Heerlijk zitten daar, naar keuze in de tuin, of onder een pergola.
Vooraf een heerlijke garnalen salade gehad en als hoofdgerecht rundvlees met nasi en groenten.
Na het eten werd je terug gebracht naar je hotel met een luxe auto van het restaurant. Blijkt ook zo te zijn dat ze je ophalen ook.

Bedank Bo B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Gongrestaurant, Manager van Gong Restaurant - Balinese Cuisine, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 mei 2018
Google-vertaling

Dear Bo B,
Warmest greeting from gong restaurant Balinese cuisine at Kayumanis Sanur Private Villa & Spa.

Thank you very much for taking the time to write a reviews on trip advisor and we are happy to learn that you enjoyed overall experience at gong restaurant. Once again thank you for choosing gong restaurant for your culinary journey .
We look forward the next opportunity.
Thank you
Best regards


gong team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een geweldige ervaring was ons bezoek aan dit restaurant. We werden opgehaald van ons hotel en weer teruggebracht door hun eigen chauffeur Nane, die ons vriendelijk de koekjes van het huis aanbood. Nog even afgeslagen want er moest ruimte voor het overheerlijke Balinese eten blijven.

Het team bestond uit Desak, Adi, Rama en Tini en ieder was betrokken, vriendelijk, hardwerkend en professioneel. Op alle vragen hadden ze antwoord, ze gaven uitgebreid uitleg bij de Balinese rijsttafel die we besteld hadden en bleven vriendelijk, ook naar elkaar. Dat hebben we in andere landen wel anders gezien...

Die rijsttafel is trouwens een dikke aanrader! We zijn nog steeds verbaasd hoe men voor deze lage prijs dit heerlijke eten kan maken.
Er was geen ruimte meer voor de koekjes onderweg terug. Maar we gaan zeker nog een keer terug deze week om er te genieten en een mandje koekjes mee te nemen.

1  Bedank Maurice A
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Gongrestaurant, Manager van Gong Restaurant - Balinese Cuisine, reageerde op deze beoordelingGereageerd 17 mei 2018
Google-vertaling

Dear Maurice A,
Warmest greeting from gong restaurant at Kayumanis Sanur Private Villa & Spa.

Thank you very much for taking the time to write a review on trip advisor and we are happy to learn that you enjoyed overall experience at gong restaurant. Once again thank you for choosing to have had dine in gong restaurant. We look forward
the next opportunity.
Thank you
Best regards

gong team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Van de gratis transfer van en naar ons hotel tot en met de koekjes uit eigen keuken, alles was tot in de puntjes geregeld. We vierden ons 26-jarig samenzijn en kregen zelfs een taartje met kaars en persoonlijke boodschap in chocola.

Het eten was heerlijk. We hadden de sea food schotel, een aanrader als je van pittig en kreeft, gamba’s, inktvis, schelpdieren en vis houdt. We hebben verschillende Balinese nagerechten genomen om te proeven, zeer smaakvolle afsluiting van ons feestelijke diner.

De sfeer was paradijselijk. De bediening door Dewa was ook perfect. Wat een vriendelijke en attente jongen is dat! Op verzoek kregen we nog een rondleiding in een van de villa’s, wellicht een idee voor volgend jaar om daar te verblijven.
We waren er op een doordeweekse dag in het laagseizoen, dan is reserveren niet nodig. In het weekend en in hoogseizoen is reserveren wel aan te raden.

Bedank Marja van der E
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Gongrestaurant, Manager van Gong Restaurant - Balinese Cuisine, reageerde op deze beoordelingGereageerd 9 mei 2018
Google-vertaling

Dear Marja Van Der E,
Warmest greeting from gong restaurant at Kayumanis Sanur Private Villa & Spa.

Thank you very much for choosing gong restaurant to celebrated your anniversary, it was an honor has given us the opportunity to serve you on your very special moment.We are glad to learn that gong exceed the expectation. Once again thank you very much for sharing your experience as well as the recognize Mr. Dewa that was dedicated his professional.
We look forward the next opportunity to welcome you again in the nearest future
Thank you
Best regards

Gong team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten bij Gong. Restaurant ziet er gezellig uit met mooi opgedekte tafels. Lekkere amuse en ook wordt er standaard gekoeld citruswater geserveerd. Personeel zeer gastvrij en vriendelijk. Ook de gratis taxiservice was perfect. Prijs is voor Balinese begrippen wel hoog, maar dat komt vooral doordat de wijn duur is op Bali. Wij vonden het absoluut waard! Fam. Carter

1  Bedank Simone C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Gongrestaurant, Manager van Gong Restaurant - Balinese Cuisine, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 mei 2018
Google-vertaling

Dear Simone C,
Warmest greeting from gong restaurant at Kayumanis Sanur Private Villa & Spa


Thank you very much to visit gong restaurant and taking the time to write a detailed reviews on Tripadvisor.
We are very pleased to hear that you enjoy the food and service at Gong Restaurant, We are always strive to provide the highest level of product and service.It was a delight to read your comments and look forward the next opportunity.
Thank you

Best regards,

gong team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Gong Restaurant - Balinese Cuisine bekeken, bekeken ook

 

In Gong Restaurant - Balinese Cuisine geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding