Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“ Vakantie”
Beoordeling van Luhtu's Coffee Shop

Luhtu's Coffee Shop
Geclassificeerd als nr. 4 van 14 Dessert in Sanur
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Internationaal
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Gezinnen met kinderen
Dineropties: Lunch, Na sluitingstijd, Ontbijt, Bezorgen, Reserveringen, Afhalen
19 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Ze zeggen dat ze de lekkerste koffie hebben en hij is inderdaad erg lekker. De cappuccino en de ice coffee zijn heerlijk. De punten gebak (carrotcake,bananacake,brownie) zijn groot een machtig. Je hebt er een volledige maaltijd aan. Het is er leuk zitten direct aan zee onder de bomen. Aanrader.

Datum van bezoek: juni 2018
Bedank Anita D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.488)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

9 - 13 van 1.488 beoordelingen

5 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Weer bij Luthu’s geweest. Weer was het lekker, weer was het een prettig rustpunt in een vrij drukke omgeving. De bediening is snel en vriendelijk, de gerechten prima. We gaan hier zeker nog eens (of meerdere keren) heen.

Datum van bezoek: juni 2018
Bedank Lugtenpe
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 april 2018 beoordeeld

Luthu,s voor koffie en een drankje of een hele knappen lunch want de gerechten zijn met liefde bereid .
ik heb er al diverse malen genoten o.a van een sandwich van vers bruin brood maar alles is hier lekker en goed gebak idem

Datum van bezoek: april 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Frans B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 maart 2018 beoordeeld

Luhtu's is een goede plek voor de lunch. En de koffie, met een lekker koekje, is altijd prefect. Maar je zit hier niet altijd even gemakkelijk met je stoel in het zand. Het heeft een goede prijs/kwaliteit en de bediening is heel goed.

Datum van bezoek: maart 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank adkennis100
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 maart 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel goed adres voor koffie, gebak, ontbijt, lunch en diner.
Prachtige lokatie en super vriendelijke bediening.

Datum van bezoek: maart 2018
Bedank Schouwenaar
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Luhtu's Coffee Shop bekeken, bekeken ook

 

In Luhtu's Coffee Shop geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding