Prima villa, vrij eenvoudig ingericht maar alles wat je nodig hebt is aanwezig. Ruime slaapkamers en een ruime badkamer. Tweede badkamer wat krapper en lag niet zo praktisch. Ideaal was de eettafel buiten, overdekt. Ook de muur met afsluitbare deur om de tuin was ideaal, zo kon onze dochter rustig spelen zonder dat ze bij het zwembad kwam.
Er wordt een prima service geboden vanaf het vliegveld, bij aankomst stond er al iemand op ons te wachten die ons direct naar de villa toe bracht, perfect geregeld!
Heerlijk zwembad waar we vaak alleen zaten en soms ook andere gasten tegenkwamen uit de andere villa's, erg gezellig! Het zwembad ziet er erg mooi uit en de bomen en planten eromheen maken het plaatje helemaal af, wij vonden het hier heerlijk!
Het is ongeveer 5 minuten lopen naar de hoofdstraat waar je direct bij Hardy's uitkomt, een vrij grote supermarkt waar ze erg veel verkopen. Van daaruit zijn overal restaurantjes te vinden. Nog 5 tot 10 minuten verder lopen is het strand.
De villa werd dagelijks schoongemaakt en handdoeken elke dag verwisseld.
Er was wel wat achterstallig onderhoud, zo werkte een van de toiletten niet en waren er meerdere lichten stuk, zowel binnen als buiten. Ook de ligbedden bij het zwembad kunnen wel een likje verf gebruiken. Geen van deze dingen heeft overigens een negatieve invloed gehad op onze vakantie.
Zoals vaker op Bali is er ook hier niet heel veel warm water. Twee personen snel douchen kan prima, maar met twee kindjes erbij wordt het al lastig. Maar het water wordt nooit ijskoud, dus een verfrissende douche kan altijd.
Direct naast de villa's is een stuk braak liggende grond waar met name 's nachts veel honden komen, soms met veel lawaai tot gevolg. Maar vaak van korte duur, dus was aanwezig maar niet heel storend.
Ik zou Villa Oasis zeker aanraden om naartoe te gaan.
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.