Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (62)
Beoordelingen filteren
62 resultaten
Waardering van reizigers
16
27
12
2
5
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
16
27
12
2
5
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 62 beoordelingen
Beoordeeld op 18 september 2017 via mobiele applicatie

Kleinschalig hotel (lijkt een stuk groter op de foto's), vriendelijke mensen. Kamers zijn groot en netjes, worden dagelijks schoongemaakt. Airco werkt zeer goed.

Klein zwembad met slechts vier ligstoelen. Maar op deze locatie is niets te doen, dus de meeste mensen zijn overdag weg. Je moet er echt op uit met de scooter.

In tegenstelling tot wat ik ergens op booking.com zag, is het ZONDER ontbijt. Strak ernaast zit een kleine warung waar je kunt ontbijten en een grote supermarkt zit dáár weer naast. Verder in de straat zitten ook genoeg restaurants.

Van de "spa" stel je je beter niet teveel voor: er is een kleine ruimte waar je een massage kunt krijgen, echter moeten ze daar dan iemand voor laten komen. De prijs ligt ook nog eens vrij hoog: 200.000 IDR per uur. Rij je een paar honderd meter terug richting Denpasar, dan vind je meerdere kleine salons waar ze hun uiterste best voor je doen voor 75.000 IDR. Tegenover dat enorme resort met golfterrein bijvoorbeeld.

Prima hotel, één ster minder voor het ontbreken van ontbijt en de redelijk valse belofte van een 'spa' ;)

Verbleef: september 2017, reisde met een partner
Bedank Elles T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 april 2017 via mobiele applicatie

Vanaf 5 uur wakker gelegen van jongeren die in het zwembad een 'afterparty' hielden. Ze zaten dronken in het zwembad te schreeuwen en bier te drinken. Receptionist deed er niets tegen/deed er lacherig over.

Verbleef: april 2017, reisde met een partner
Bedank Olivier v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 oktober 2016 via mobiele applicatie

Een mooi hotel met grote kamers. Badkamer valt wat tegen. Hotel ligt aan een hoofdweg waardoor veel lawaai van verkeer. Ook moet je alles per taxi afleggen om ergens te kunnen komen, hotel is hierin erg behulpzaam. Iedere dag werd heel onze kamer schoongemaakt en het bed vervangen. Ook airco is erg fijn! Leuk klein zwembad in mooie tuin om even af te koelen. Ontbijt is goed, keuze uit eiergerechten en toast en fruit.

Verbleef: oktober 2016, reisde met familie
Bedank Femke d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 juli 2016 via mobiele applicatie

Samen met mijn vriend een aantal dagen verbleven in het U Tube Hotel and Spa. Een heel fijn hotel, schoon, vriendelijke mensen. De kamer had airco en de WiFi is goed. De ligging is ook perfect erg centraal. Helaas was het zwembad en de koelkast kapot. Dat was iets minder. Prima hotel voor een goede prijs.

Verbleef: juli 2016, reisde met een partner
Bedank Dewibl
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 juni 2016 via mobiele applicatie

Het personeel is vriendelijk, de kamers zijn schoon en comfortabel en de locatie is prima. Erg goedkoop verblijf, en als je lekker veel op pad bent en niet hele dagen bij het hotel wilt hangen dan is dit een goede keus.
Huur wel een scooter, want alles ligt hier ver uit elkaar. Prima verblijf!

Verbleef: juni 2016, reisde met een partner
Bedank Lieke H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken