Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Dewi Sri Hotel(Kuta)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 33
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Besparingsmelding! 15% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 15% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 39 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

The Kuta Beach Heritage Hotel Bali - Managed by Accor(Kuta)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 101
US$ 77
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
White Rose Kuta Resort, Villas & Spa(Kuta)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 86
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Adhi Jaya Hotel(Kuta)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 53
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hard Rock Hotel Bali(Kuta)
US$ 162
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Discovery Kartika Plaza Hotel(Kuta)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 123
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
The Patra Bali Resort & Villas(Kuta)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 96
US$ 79
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Besparingsmelding! 11% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 11% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 89 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Bali Dynasty Resort Hotel(Kuta)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 118
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
US$ 206
US$ 155
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Besparingsmelding! 15% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 15% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 182 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

US$ 104
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Besparingsmelding! 20% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 20% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 130 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Beoordelingen (798)
Beoordelingen filteren
798 resultaten
Waardering van reizigers
326
332
108
20
12
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
326
332
108
20
12
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 798 beoordelingen
6 maart 2017 beoordeeld

Centraal maar erg rustig gelegen. Schone kamers met prima voorzieningen. Wifi snel en televisiezenders internationaal en goed te ontvangen. Behulpzaam personeel. Eenvoudig maar smakelijk ontbijt. Avondverlichting sfeervol en zwembad mooi onderhouden.

Kamertip: Niet boven de eetzaal, daar kan je wat geluid van meekrijgen.
  • Verbleef: februari 2017, reisde alleen
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Mevrouw2016
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sumariana M, Manager van The Bene Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 maart 2017
Google-vertaling

Dear Mevrouw2016,
Warmest greetings from The Bene Hotel, Kuta.
Thank you for your time to write a review of your recent stay, and we are so grateful that you enjoyed it very much. We appreciate your acknowledge on our room facilities and cleanliness, the breakfast buffet that suits your taste, and the location of The Bene, which is just nested in the quiet zone of the busy Kuta area, yet still easy access to the beach and other attraction area.
We thank you for being chosen The Bene, and looking forward to welcoming you back in the nearest future.
Your sincerely
Made Sumariana
Resort Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 november 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

De kamer is schoon en mooi. Het hotel ligt midden in de drukke stad Kuta. Maar het hotel is super goed gelegen als je wat rust wilt. Je merkt het niet eens dat je in een Drukke stad zit . De hotel kamers zijn erg schoon. Als we terug kwamen van het onbijt was onze kamer al netjes opgeruimd :) En dat is super fijn. Wat ik
Alleen niet fijn vindt is dat je niet echt prive hebt. Omdat alle balkonnen zijn tegen over elkaar. Het balkon was in tegendeel wel groot en dat was fijn.

Verbleef: november 2016
Bedank Nur L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sumariana M, Manager van The Bene Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 december 2016
Google-vertaling

Dear Nur L
Warmest greeting from The Bene Hotel, Kuta.
Thank you for writing a review of the recent stay with us and we are very happy that you overall enjoyed it. We appreciate your acknowledgement on the quality of our room and its cleanliness, the friendliness of our staff that willing to assist at anytime. Also the location that you found very central to anywhere, the beach, the shopping area, bars, etc.
Thank you for staying with us and we are looking forward to welcome you back in the nearest future
Best Regards
Made Sumariana
Resort Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 oktober 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Fijne/schone kamer en erg vriendelijk personeel. Het zwembad vonden wij top! Je zit middenin het bruisende centrum (waar je in het hotel niets van merkt), alles is goed te doen op loopafstand. The Bene is zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen!

Verbleef: oktober 2016, reisde met een partner
Bedank Jeffrey B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sumariana M, Manager van The Bene Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 20 oktober 2016
Google-vertaling

Dear Jeffrey B,
Warmest greetings from The Bene Hotel, Kuta
Thank you for your feedback and it's great to hear that you enjoyed your stay with us. We are delighted to receive acknowledgement of our commitment to create memorable experiences to our guests and we will surely pass on your wonderful comments to all the team. We are glad to know that you took full advantage of our convenient location. It is indeed great to be able to step out and be in the midst of the vibrant shopping and dining options of Kuta area.
It was our pleasure to have you as our guest and we look forward to the opportunity of welcoming you back in the near future.
Your Sincerely
Made Sumariana
Resort Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 oktober 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Super hotel, net buiten de drukke straat in Kuta. Strand op loopafstand. Vriendelijk personeel en een schone mooie kamer. Met vooral een heerlijke douche! Tip: in deze omgeving vooral een surfles nemen kun je overal op het strand regelen

Verbleef: oktober 2016, reisde met een partner
Bedank Esmee H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sumariana M, Manager van The Bene Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 14 oktober 2016
Google-vertaling

Dear Esmee H,
Warmest greeting from The Bene Hotel,
Thank you for writing a review of your recent stay at The Bene Hotel. We are so happy that you overall had a great time with us. We aim to live the guest’s expectation and the ultimate goal is the guest’s satisfaction, since for us there's nothing more than a happy guest. Thank you for your compliments of our room facilities and cleanliness, the service provided by our service staff. Thank you for staying with us, we are looking forward to welcoming you back at The Bene Hotel soon.
Best Regards
Made Sumariana
Resort Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Super hotel. Ruime nette en vooral schone kamers. Elke kamer is voorzien van een ruim balkon aan het zwembad welke erg groot is. Zwembad voorzien van ligbedden en parasols. Handoeken gratis te lenen. Spa geboekt en 30% korting voor hotelgasten, uitermate ontspannend. Personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Ontbijt prima. Zowel westers als balinees. Op loopafstand van het strand, gem. 5 minuten, net als de winkels en restaurantjes. Het hotel is erg fijn gelegen in een rustige straat maar heel dichtbij alles rondom het strand. Kortom genieten!

Verbleef: september 2016, reisde met een partner
Bedank Isabelle H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sumariana M, Manager van The Bene Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 20 september 2016
Google-vertaling

Dear Isabelle H,

Warmest greetings from The Bene Hotel, Kuta
Thank you for sharing your supporting review through Trip Advisor.
Here at The Bene Hotel, we strive to deliver boutique service and maximize our effort to meet guest preferences. We are aiming to be better in every new day.

As well, I feel so delighted to read that our esteemed guest sharing a detail description of The Bene which is very much appreciated as it will be a valuable information for our future guest to decide their place for vacation.

Once again thank you for having chosen The Bene, we look forward to welcome you back for another great experience in nearest future

Your Sincerely
Made Sumariana
Resort Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken