Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lekker eten!”
Beoordeling van Cafe Sardinia

Cafe Sardinia
Een tafel reserveren
Geclassificeerd als nr. 104 van 1.260 Restaurants in Kuta
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Pizzeria
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Bezorgen, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Bezorgen, Reserveringen
14 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben hier heerlijk gezeten! Het restaurant zit bij het winkelcentrum. Lief personeel en een gevarieerde keus aan eten. Van Indonesisch tot Italiaans.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank lottev345
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (812)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 812 beoordelingen

3 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Al 2 jaar lopen we de beachwalk voorbij, maar nu toch maar eens een rondje gedaan daar. Buiten een drankje en wat heerlijke tapas gegeten. De tweede keer ook hoofdgerechten genomen. De hamburgers waren naar ons zin te rauw, er werd totaal niet moelijk gedaan en we kregen vrij snel nieuwe gerechten. Het personeel is erg vriendelijk, service is snel en eten lekker. Voor Bali is het wat aan de prijzige kant, maar het eten is het waard.

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank jjoycerd
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 juli 2018 beoordeeld

We aten hier zeer lekker, ook de cocktails waren goed. Het is wel gelegen naast een drukke baan in het Beachwalk shoppingcenter. Ook bediening was prima. Was wel iets duurder dan gemiddeld in Bali maar nog steeds veel minder naar Belgische normen.

Datum van bezoek: juli 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Anneke110483
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 oktober 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuk terras met wel veel verkeerslawaai. Vriendelijke bediening en heerlijk eten. Probeer de rendang eens.

Datum van bezoek: oktober 2016
Bedank arjanjvj
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 augustus 2016 beoordeeld

Kinderen wilde een keer wat luxer eten dan normaal met gezellige muziek en mooi uitzicht
Terras is gezellig met goed meubilair en goede bediening.
Eten is goed, ook lekkere dessert gerechten.
Prijzen zijn wel 2 a 3 keer hoger dan de gemiddeld restaurants in Kuta maar we aten met 5 man inclusief dessert en 2 drankjes voor maar € 75

Datum van bezoek: augustus 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Richard G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Cafe Sardinia bekeken, bekeken ook

 

In Cafe Sardinia geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding