Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisch hotel”

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 10 websites!
The Patra Bali Resort & Villas
Beoordeeld als nr. 44 van 250 hotels in Kuta
Certificaat van uitmuntendheid
20 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooi hotel met prachtige lobby, geweldig uitgebreid ontbijt, mooi zwembad en heerlijke kamers. Ligging direct aan het strand. Drie a la carte restaurants. Op korte loopafstand van de winkelstraat en vele restaurants

Verbleef: September, 2017, reisde met een partner
Bedank j-reinartz2016
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Patra Jasa B, Public Relations Manager van The Patra Bali Resort & Villas, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 september 2017
Google-vertaling

Dear Valued Reviewer,

Warmest Greetings from The Patra Bali Resort & Villas

On behalf of the Team we would like to thank you for choosing us to be the preference home to stay while you were in Kuta - Bali. We are more than happy to hear that you had a great time with us.

We greatly appreciate for the time given to post your comment on Tripadvisor due to your experience with us. We are delighted to share this comment to all the members of the hotel as the complimentary as well as to encourage us in giving the best service to our guests.

Once again thanks a lot, we can't wait to welcome you back with our hospitality. Please visit our website frequently to view our special offers and events.

With best regards,


Iva Choriati
Public Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (916)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 10 van 916 beoordelingen

6 september 2017 beoordeeld

Zeer vriendelijke en gastvrije ontvangst en naar de kamer gebracht met een groot golfkarretje.De kamers liggen in blokken van twee verdiepingen tussen mooie groene tuinen met overal typische kleine huistempeltjes en prachtige beelden.De kamer is ruim en heeft een mooi terrasje ervoor,waar je fijn kunt zitten.De badkamer is luxe en zeer goed onderhouden.De bedden zijn zeer comfortabel en de minibar is goedgevuld(redelijke prijzen),koffie en thee zetten kan ook.In alle restaurants kun je heerlijk dineren.Het ontbijt is zeer uitgebreid en gevarieerd.Vooral het fruit is telkens weer genieten.Het zwembad met genoeg ligbedden en enkele Balibedden is geweldig.Bij de suites ligt nog een prive zwembad.Direct aan het strand ligt het zwembad gedeelte en dan komt het:Je ziet de vliegtuigen landen en opstijgen van het vliegveld en je merkt er niets van.Vanaf het strand loopt een geplaveide boulevard naar het centrum van Kuta.De vele restaurantjes aan het water zijn aanraders om in de avond te genieten van het heerlijke eten en het uitzicht

  • Verbleef: Oktober, 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank diana l
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Patra Jasa B, Public Relations Manager van The Patra Bali Resort & Villas, reageerde op deze beoordelingGereageerd 10 september 2017
Google-vertaling

Dear Valued Reviewer,

Warmest Greetings from The Patra Bali Resort & Villas

On behalf of the Team we would like to thank you for choosing us to be your preference home to stay while you were in Kuta - Bali. We are more than happy to hear that you had a great time with us.

We greatly appreciate for the time given to post your comment on Tripadvisor due to your experience with us. We are delighted to share this comment to all the members of the hotel as the complimentary as well as to encourage us in giving the best service to our guests.

Once again thanks a lot, we can't wait to welcome you back with our hospitality. Please visit our website frequently to view our special offers and events.

With best regards,


Iva Choriati
Public Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 augustus 2017 beoordeeld

Medewerkers zijn zeer gastvrij, super de luxe ontbijtmogelijkheden, goed onderhouden tuinen, alleen kamers en gebouwen behoeven een upgrade. verder liggen de zwembaden aan de achterkant tegen de zee en op zeeer kleine afstand ligt het vliegveld, wat bezonder irritant is als je er op gaat letten. Zal ook wel de reden zijn dat je volop plek hebt .... Ook een afknapper is dat als je via het strand naar de stad loopt je direct wordt aangesproken door massage personeel die met een t-shirt van het hotel lopen. Indien ze daartoe behoren zou ik toch een plek op het terrein voor ze regelen ipv aan het strand, niet echt 5 sterren waardig...

Verbleef: Augustus, 2017
2  Bedank Dynamische D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Patra Jasa B, Public Relations Manager van The Patra Bali Resort & Villas, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Valued Reviewer,

Warmest Greetings from The Patra Bali Resort & Villas

On behalf of the Team we would like to thank you for choosing us to be the second home to stay while you were in Kuta - Bali. It was a great honor for us to be the part of you.

We greatly appreciate for the time given to post your comment on Tripadvisor due to your experience with us. We do apologize for any inconvenience may encounter during your stay. Concerning to the manner of the Massage Therapist on the beach, they belong to the community thus we will coordinate with them to give more briefing in regards with the issue.

Once again thanks a lot, we are looking forward to welcome you back with our hospitality. Please visit our website frequently to view our special offers and events.

With best regards,


Iva Choriati
Public Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit zal ooit wel een zeer mooi hotel geweest zijn maar de kamers zijn dringend aan vernieuwing toe! Zeker geen 5-sterren. Heb andere kamer gevraagd omdat toilet niet goed doorspoelde. Handdoek eerste dag was echt versleten. Geen normaal stopcontact in badkamer enkel voor scheerapparaat. Haren drogen moest je in de kamer doen. Alles is een beetje aan vernieuwing toe. Zwembad is wel in orde. Zeer uitgebreid ontbijt zowel met Westerse als Aziatische keuken. Er zitten ook vrij veel Chinezen in dit hotel. Er is een gratis shuttle dienst naar Kuta square op beperkte tijdstippen. Al wandelend langs de kust doe je er ongeveer 20-30 minuten over.

Verbleef: Augustus, 2017
Bedank Elke L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Patra Jasa B, Public Relations Manager van The Patra Bali Resort & Villas, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Valued Reviewer,

Warmest Greetings from The Patra Bali Resort & Villas

On behalf of the Team we would like to thank you for choosing us to be the second home to stay while you were in Kuta - Bali. It was a great honor for us to be the part of you.

We greatly appreciate for the time given to post your comment on Tripadvisor due to your experience with us. We do apologize for any inconvenience may encounter during your stay with us. We valued your feedback to encourage us in improving our quality of service in the future.

Once again thanks a lot, we are looking forward to welcome you back with the better service. Please visit our website frequently to view our special offers and events.


With best regards,


Iva Choriati
Public Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 mei 2017 beoordeeld

Een prachtig ruim opgezet resort met goed onderhouden tuin.
De kamers waren keurig schoon.
Zowel het ontbijt als het diner was voortreffelijk, en dit alles geserveerd door supervriendelijk personeel wat er alles aan doet om jouw vakantie onvergetelijk te maken. Ligt aan het strand.
Al met al een geweldig vakantieverblijf.

  • Verbleef: Mei, 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Dinie v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Patra Jasa B, Public Relations Manager van The Patra Bali Resort & Villas, reageerde op deze beoordelingGereageerd 18 mei 2017
Google-vertaling

Dear Valued Reviewer,

Warmest Greetings from The Patra Bali Resort & Villas

On behalf of the Team we would like to thank you for choosing us to be the second home to stay while you were in Kuta - Bali. We are more than happy to hear that you had a great time with us.

We greatly appreciate for the time given to post your comment on Tripadvisor due to your experience with us. We are delighted to share this comment to all the members of the hotel as the complimentary as well as to encourage us in giving the best service to our guests.

Once again thanks a lot, we can't wait to welcome you back with our hospitality. Please visit our website frequently to view our special offers and events.


With best regards,


Iva Choriati
Public Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 mei 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Op het moment dat ik dit schrijf, verblijven wij nog in het hotel. Het is een heerlijk hotel. Personeel superaardig en behulpzaam, van het bedienend tot het tuinpersoneel. Het hotel ligt in een prachtige verzorgde tuin. Groot zwembad met ligbedjes met een comfortabel matras er op. Handdoekenservice aanwezig. Het hotel ligt gelijk aan het strand. De kamers zijn verspreid over het terrein op kleine hofjes. Begane grond en op 1e etage. De kamers zijn groot en comfortabel, goed kingsize bed. Badkamer alles aanwezig met een geweldige inloopdouche. De fohn even zoeken, zit in een lade van de toilettafel. In het hotel zijn verschillende restaurants. Japans, Italiaans, a lá carte restaurants. Het ontbijt ook prima verzorgd, alles erop en eraan. Heerlijke koffie en 4 verschillende soorten thee. Brood, cake enz. Eitjes in alle variaties aanwezig. Ook Aziatisch ontbijt. Allemaal uitgeprobeerd, allemaal heerlijk!
Wij komen hier dolgraag terug!

Verbleef: Mei, 2017, reisde met een partner
Bedank Areke B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Patra Jasa B, Public Relations Manager van The Patra Bali Resort & Villas, reageerde op deze beoordelingGereageerd 9 mei 2017
Google-vertaling

Dear Valued Reviewer,

Warmest Greetings from The Patra Bali Resort & Villas

On behalf of the Team we would like to thank you for choosing us to be the second home to stay while you were in Kuta - Bali. We are more than happy to hear that you had a great time with us.

We greatly appreciate for the time given to post your comment on Tripadvisor due to your experience with us. We are delighted to share this fabulous comment to all the members of the hotel as the complimentary as well as to encourage us in giving the best service to our guests.

Once again thanks a lot, we can't wait to welcome you back with our hospitality. Please visit our website frequently to view our special offers and events.

With best regards,


Iva Choriati
Public Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 april 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Na een rondreis door Java hier 9 nachten verbleven om te relaxen.
Het resort ligt buiten het drukke Kuta, tegen het vliegveld aan, waar je geen last van hebt.
Het is zelfs leuk om de vliegtuigen te zien landen of op te stijgen.
We hadden een super kamer, de luxe suite. Erg ruim op de begane grond, 3 terrasjes om te zitten en een kamer met bank en stoelen en een eettafel met stoelen.
Daarnaast een slaapkamer met douche en bad.
Het personeel doet er alles aan om het je naar de zin te maken.
Het ontbijtbuffet erg uitgebreid.
Heerlijke koffie.
Het zwembad is fantastisch. Goede ligbedden en handdoeken. Je hoeft geen handdoek neer te leggen, er is genoeg plek.
In de middag vaak een stuk fruit en water gekregen.
Ook in de restaurants is het prima eten.
Er ligt een wandelpad bij het hotel en je loopt in 15 min. Naar de Discovery Mall en daarna zo naar Kuta Beach.
Echt een aanrader dit hotel.

Verbleef: April, 2017, reisde met vrienden
Bedank aatje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Patra Jasa B, Public Relations Manager van The Patra Bali Resort & Villas, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 april 2017
Google-vertaling

Dear Valued Reviewer,

Warmest Greetings from The Patra Bali Resort & Villas

On behalf of the Team we would like to thank you for choosing us to be the second home to stay while you were in Kuta - Bali. We are more than happy to hear that you had a marvelous time with us.

We greatly appreciate for the time given to post your comment on Tripadvisor due to your experience with us. We are delighted to share this fabulous comment to all the members of the hotel as the complimentary as well as to encourage us in giving the best service to our guests.

Once again thanks a lot, we can't wait to welcome you back with our hospitality. Please visit our website frequently to view our special offers and events.

With best regards,


Iva Choriati
Public Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in Kuta bekeken
op 2,4 km afstand
Kuta Seaview Boutique Resort & Spa
op 2,1 km afstand
Grand Inna Kuta
Grand Inna Kuta
nr. 39 van 250 in Kuta
2.297 beoordelingen
op 1,8 km afstand
Kuta Paradiso Hotel
Kuta Paradiso Hotel
nr. 42 van 250 in Kuta
1.686 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
op 0,4 km afstand
Holiday Inn Resort Baruna Bali
op 0,5 km afstand
Rama Beach Resort and Villas
op 0,8 km afstand
Ramada Bintang Bali Resort
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In The Patra Bali Resort & Villas geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over The Patra Bali Resort & Villas

Adres: Jl. Ir. H. Juanda, Kuta 80361, Indonesië
Locatie: Indonesië > Bali > Kuta District > Kuta
Voorzieningen:
Bar/lounge Strand Zakencentrum met internettoegang Fitnesscentrum / sportruimte Gratis snelle internetverbinding (wifi) Gratis parkeren Kinderactiviteiten (kind-/gezinsvriendelijk) Restaurant Roomservice Shuttlebusservice Spa Suites Zwembad Rolstoeltoegang
Stijl hotel:
Nr. 8 zakenhotel in Kuta
Nr. 11 beste resorthotel in Kuta
Nr. 14 hotel aan het strand in Kuta
Nr. 31 familiehotel in Kuta
Nr. 32 luxe hotel in Kuta
Nr. 33 spahotel in Kuta
Nr. 37 romantisch hotel in Kuta
Prijsklasse: € 61 - € 140 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:4 ster(ren) — The Patra Bali Resort & Villas 4*
Aantal kamers: 228
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Booking.com, TripOnline SA, Expedia, Hotels.com, 5viajes2012 S.L., Ctrip TA, Agoda en HotelQuickly, dus je kunt je reserveringen bij The Patra Bali Resort & Villas met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
The Patra Bali Resort And Villas
The Patra Bali Resort & Villas Hotel Kuta
Patra Bali Resort
Patra Bali Hotel

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding