Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Best chicken ever! ”
Beoordeling van Happy Cow Bali

Happy Cow Bali
Geclassificeerd als nr. 27 van 373 Restaurants in Jimbaran
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 0 - US$ 9
Gegevens restaurant
13 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij hebben hier 13 september 2019 gegeten en het was echt heerlijk. In het begin dacht ik wat een stille tent maar later werden wij naar boven begeleid en erg vriendelijk verwelkomt door het personeel. Voor het personeel zal je al terug komen maar het eten was daarnaast ook erg lekker. Wij hadden een chicken steak van de grill love it! En dat voor 75.000 roepia..

Wij komen zeker terug!

Makasih Happy Cow!

Erica

Datum van bezoek: september 2019
Bedank eerj
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (793)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 794 beoordelingen

27 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Met mijn vriendin heb ik hier 's avonds heerlijk en veel gegeten tegen de helft van het geld in vergelijking met Nederland. Ze gaf ons extra bief, omdat ze dat ons wilde laten proeven, top.

Datum van bezoek: augustus 2018
1  Bedank rick2992
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 januari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Sfeervol restaurant. Prima eten tegen schappelijke prijs. Als klap op de vuurpijl door eigenaresse teruggebracht naar ons hotel.

Datum van bezoek: januari 2018
Bedank peterdQ7400FH
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Happy Cow B, Owner van Happy Cow Bali, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 maart 2018
Google-vertaling

Hai Peter!

Thank you very much for enjoying our atmosphere, food, and our service,
And thank you for shared it in TripAdvisor.
I shared this to the team and they said thank you very much for your feedback.
We are looking forward to welcoming you back.


Best regards,
Ayu.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Hier samen gegeten met mijn vriendin. Heerlijk gegeten. Voorgerecht/hoofdgerecht en dessert genomen en nog geen 25 euro kwijt. Na het eten vroegen we om een taxi aan het personeel. Eigenaar bood ons aan om ons gratis terug te brengen naar ons hotel. Wat een service wij komen hier zeker weer terug!!

Datum van bezoek: september 2017
Bedank P9677VIfrankh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Happy Cow B, Owner van Happy Cow Bali, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 september 2017
Google-vertaling

Dear Frank H,

Thank you for taking your time to review us,me and the team was really happy to heard that you have a good time with us and enjoy our food and our service at Happy Cow Bali.

we look forward to welcoming you for next visit.

Best Regards,
Happy Cow Bali

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

We zijn hier met 5 personen wezen eten
2 kinderen en 3 volwassenen
Het eten was echt super lekker.
We hadden soep vooraf en een angus steak daarna echt heerlijk.
Voor de kinderen hebben ze ook keuze uit verschillende gerechten
Ook de zalm was heerlijk.

Als je in Bali bent moet je zeker hier gaan eten.

Datum van bezoek: juli 2017
Bedank Arjen K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Happy Cow B, Owner van Happy Cow Bali, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 juli 2017
Google-vertaling

Dear Arjen K,

Thank you for taking your time to review us,me and the team was really happy to heard that you have a good time with us and enjoy our food and our service at Happy Cow Bali.

we look forward to welcoming you for next visit.

Best Regards,
Happy Cow Bali

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Happy Cow Bali bekeken, bekeken ook

 

In Happy Cow Bali geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding