Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (875)
Beoordelingen filteren
876 resultaten
Waardering van reizigers
533
266
49
19
9
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
533
266
49
19
9
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 876 beoordelingen
17 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben hier drie heerlijke dagen gehad. Super aardig personeel die je met alles willen helpen, prima kamers, leuk zwembad en gelegen in het hart van Udaipur (zo'n 100 meter van het City Palace). Ook de wifi werkt goed en het hotel is echt op z'n Indiaas ingericht. Het eten was niet erg uitgebreid maar wel erg lekker. :)

Verbleef: juli 2016, reisde met familie
Bedank Ophelie V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 juli 2016 beoordeeld

Rustig gelegen hotel. Vriendelijk personeel die altijd wel een praatje maakt. De kamer zag er goed en schoon uit. Het ontbijt was wat simpel. Weinig keuze qua ontbijtbuffet, maar ze bakken met liefde een versgebakken omelet voor je.

  • Verbleef: juni 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank anjalivalk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 december 2014 beoordeeld

Na het chaotische verkeer in de stad is het een verademing bij het binnenkomen van dit hotel. Vriendelijke jongens aan de receptie en in het restaurant, heel leuke kamer nr 19 met groot privé terras, de kamer werd gekuist op aanvraag door ne vriendelijke , discrete gast. Na een verblijf van 12 nachten waren ze bijna familie.
Ontbijt was OK en er was genoeg keuze voor het diner. Zalig wakker worden met op de achtergrond de typische muziek.

  • Verbleef: december 2014, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank 97Maria
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 juli 2014 beoordeeld

Na drie dagen in het hectische Delhi vertoeft te hebben kwamen we terecht in een oase van rust. Prachtig hotel, mooie tuin en heerlijk zwembad. Bij een temperatuur van rond de 40 graden zorgde dit voor de nodige verkoeling.
Personeel is uitermate vriendelijk zonder opdringerig te worden.
Een absolute aanrader en uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. De luxere kamers met een terrasje zijn gelegen aan het zwembad.

Verbleef: juli 2014, reisde met familie
Bedank Elma L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 juli 2013 beoordeeld

We vertrekken morgen, met spijt : perfect hotel, correcte info, zeer goede bediening, lekker eten. En de kinderen genoten van het zwembad, ook in de regen ... we come from belgium. Motorised riksja naar het centrum ; bezoek de tempels, city palace, boat trip en natuurlijk het dansen in het museum. Ook de kookwerkshop is een aanrader (maaltijd inclusive). Spice box, een andere manier van koken dan we/ik gewoon zijn (vegie non-vegie). We verbleven 3 dagen in udaipur, een oase van rust en gemoedelijkheid na het hectische new delhi.
Familie vdveeken-estrada campos, berlaar, belgium.

Kamertip: Wij sliepen op de eerste verdieping, kamers 14 en 15
  • Verbleef: juli 2013, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank carmen e
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken