Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.080)
Beoordelingen filteren
2.080 resultaten
Waardering van reizigers
1.831
166
49
19
15
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.831
166
49
19
15
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 2.080 beoordelingen
Beoordeeld op 17 oktober 2016

De kamer was prachtig, super schoon en voorzien van alle gemakken, maar bovenal was het personeel geweldig. Ik was hier om een workshop te geven en het personeel van de Club lounge heeft er echt alles aan gedaan om me hier heel erg thuis te voelen. Het was voor mij de eerste keer in India, maar ik hoop hier zeker nog vaker lezingen te mogen geven.

Kamertip: Hogere etages hebben prachtig uitzicht op de stad.
  • Verbleef: oktober 2016, reisde voor zaken
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Rients R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SheratonBangalore, General Manager van Sheraton Grand Bangalore Hotel at Brigade Gateway, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 oktober 2016
Google-vertaling

Dear Rients R,

Greetings from Sheraton Grand Bangalore Hotel at Brigade Gateway!

Your wonderful feedback is highly valued by our team. It makes us happy to know that you could repose in our comfortable room and revel in its premier amenities. At our hotel, our diligent associates work hard to make the stay of every guest pleasant and we are glad to know that they could charm you with their acumen and efficiency.

Your lavish compliments and perfect ratings are much appreciated. We would indeed deem it an honor to welcome you again at our hotel.

Warm Regards
Saurabh Bakshi
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 augustus 2016 via mobiele applicatie

Bij inchecken in dit luxe hotel kreeg ik een upgrade naar een extra grote kamer. Ca 60 m2, 2 WCs, 2 TVs. Adembenemend uitzicht. Ontbijt: geweldig lekker Indiaas buffet (continentale gerechten waren er uitgebreid, maar heb ik niet op). Zeer mooie fitness met trainers. Foto 3 en 4 zijn bij zwembad en Arabische tuin.

Verbleef: mei 2016, reisde voor zaken
Bedank 86adriaanv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SheratonBangalore, General Manager van Sheraton Grand Bangalore Hotel at Brigade Gateway, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 augustus 2016
Google-vertaling

Dear Adriaan v,

Greetings from Sheraton Grand Bangalore Hotel at Brigade Gateway!

It is a pleasure to receive your wonderful review that commends our various offerings and acts as the perfect morale booster.Sheraton Grand Bangalore Hotel at Brigade Gateway is located in the 43 acre self sustained campus called Brigade Gateway, which also houses the World Trade Centre, Orion Mall and a beautiful man-made lake. We are glad to have pleased you with our posh neighborhood and plush amenities.

Once again, thank you for your patronage, and we look forward to being at your service in the future, too. We also request you to make your next visit even more enriching by partaking in our various events such as East Meets West & Feast Market Brunch.

Best Regards,
Saurabh Bakshi
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 april 2016 via mobiele applicatie

Vriendelijke staf die snel reageert op je vragen, maar niet teveel aanwezig zoals vaak hier in India. Kamers ruim, iets verouderd maar alles doet het. Zwembad op de vierde met aardig uitzicht over de rand. Alhoewel lawaaiig feest in restaurant naast de lobby bij aankomst, op de kamer niets van gemerkt. Ontbijt zeer uitgebreid en lekker.

Verbleef: april 2016, reisde voor zaken
Bedank Michiel v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SheratonBangalore, General Manager van Sheraton Grand Bangalore Hotel at Brigade Gateway, reageerde op deze beoordelingGereageerd 23 juni 2016
Google-vertaling

Dear Michiel v,

Greetings from Sheraton Grand Bangalore Hotel at Brigade Gateway!

Thank you for glorifying our services with your kind review. The superlatives in your feedback have lit up the faces of our team, who indeed goes to great lengths to ensure that every aspect of a guest’s stay is flawless. We are glad to know that we could serve you so well and impress you with our premier amenities. At our hotel, we ensure that our guests have a goodnight’s sleep in our rooms, followed by a heavenly breakfast. We are delighted to have succeeded in our efforts.

Thank you again for the wonderful review of your recent stay. We would love to have you back with us and also hope that you will add to your relaxing quotient by enjoying a pampering session at our spa centre, Shine Spa for Sheraton.

Best Regards,
Saurabh Bakshi
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 maart 2016 via mobiele applicatie

Het is een heel fijn hotel wat heel erg service gericht is. Ik kreeg een upgrade omdat het overboekt was, alleen de kamer rook een beetje naar rook. Waardoor ik s'avonds na het terug komen van kantoor mijn spullen al verhuisd waren naar een andere kamer. Over de kamers kan ik alleen maar positief zijn. Keuze uit 5 verschillende kussens, standaard wereld stekker stopcontact en noem zo maar op.

Verbleef: maart 2016, reisde voor zaken
Bedank Greefhorst1985
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SheratonBangalore, General Manager van Sheraton Grand Bangalore Hotel at Brigade Gateway, reageerde op deze beoordelingGereageerd 23 maart 2016
Google-vertaling

Dear Greefhorst1985 ,

Greetings from Sheraton Bangalore Hotel at Brigade Gateway!

We regret to learn about your less than perfect experience, which is in stark contrast to all the glorious comments shared by our patrons on this forum. However, we will discuss your concerns with our team to put our fingers on what went wrong on this particular occasion. We are pleased to know that our room amenities and facilities were of convenient during your stay & we assure you to tie up the loose ends and ensure that your next visit is nothing short of extraordinary.
We thank you again for your valuable feedback and look forward to welcome you with a par excellence experience.

Best Regards,
Saurabh Bakshi
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 december 2013

Heb in meerdere hotels overnacht in Bangalore maar Sheraton is by far het best hotel. Deels omdat de service perfect is en het hotel voorzien is van alle gemakken en mogelijkheden voor rust, werk en diner. (Probeer de italiaanse =Pizza op de 4e etage maar eens..). Anderzijds komt het ook door de omgeving waar een plein met barretjes en restaurants en een groot winkelcentrum is gehuisvest.

Zoek je een plek in BL, niet verder zoeken

  • Verbleef: oktober 2013, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank MGSM99
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken