Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Schitterende locatie, grote kans op ...”

Beoordeling van Snow Leopard Lodge

Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Hut -
6 slaapkamers, 4 badkamers, met plaats voor 12 gasten
Leh, Leh District, Ladakh, Jammu en Kasjmir

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

421esther
Norg, Nederland
2 beoordelingen
“Schitterende locatie, grote kans op sneeuwluipaarden en super vriendelijke mensen”
Beoordeeld op 26 februari 2020 voor een verblijf in februari 2020

De locatie en de uitzichten zijn fantastisch. De lodge ligt op ongeveer 4.500m. De kamers zijn eenvoudig, maar je hebt alles wat nodig is. Het eten in de lodge wordt zeer goed verzorgd en smaakt heerlijk. Voor mijn verjaardag werd er zelfs een taart gebakken!
De spotters zijn fantastisch en hebben een zeer goed oog voor alle dieren in de omgeving. Wij hebben het geluk gehad om 7 sneeuwluipaarden te zien, waarvan 2x een moeder met 2 jongen. Ook meerdere wolven, vossen, pika, Ibex en vogels gezien.
En de mensen van de lodge zijn zeer vriendelijk en behulpzaam! Een echte aanrader!

Datum van verblijf: februari 2020
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jane E
New York, New York
Niveau 6 bijdrager
323 beoordelingen
256 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 225 nuttige stemmen
3 weken geleden beoordeeld voor een verblijf in februari 2020

Datum van verblijf: februari 2020
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
217hellmu ...
Hamburg, Germany
2 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
Beoordeeld op 23 april 2019 voor een verblijf in april 2019
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: april 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
susanbO90 ...
Halifax, Verenigd Koninkrijk
Niveau 3 bijdrager
19 beoordelingen
16 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 15 nuttige stemmen
Beoordeeld op 26 april 2018 voor een verblijf in april 2018
6
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: april 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt Tripadvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen