Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Jaz Fanara Resort & Residence(Sharm-el-Sheikh)
Gratis annuleren tot 22/07
US$ 115
Hotels.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Gratis ontbijt
Gratis annuleren tot 27/07
US$ 143
US$ 105
Hotels.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Gratis ontbijt
US$ 170
US$ 162
Official Hotel
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
Gratis annuleren tot 25/07
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 100
US$ 85
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Gratis ontbijt
Gratis annuleren tot 27/07
US$ 104
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
Gratis annuleren tot 25/07
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 270
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Gratis ontbijt
The Royal Savoy Sharm El Sheikh(Sharm-el-Sheikh)
Gratis annuleren tot 26/07
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 292
US$ 241
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Four Seasons Resort Sharm El Sheikh(Sharm-el-Sheikh)
Gratis annuleren tot 24/07
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 451
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
Hilton Sharks Bay Resort(Sharm-el-Sheikh)
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Gratis ontbijt
Beoordelingen (1.721)
Beoordelingen filteren
1.723 resultaten
Waardering van reizigers
822
525
185
106
85
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
822
525
185
106
85
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
7 - 12 van 1.723 beoordelingen
28 februari 2014 beoordeeld

Onvoorstelbaar wat hier wordt geboden voor weinig geld!
Kamers zijn niet nieuw, maar alles werkt. Grote koelkast in je kamer. Schoonmaak redelijk. Eten van goede kwaliteit en in overvloed aanwezig. Personeel werkt hard en geeft je echt het gevoel welkom te zijn. Geen professionele koude glimlachjes, maar echte aandacht en vriendelijkheid. Nooit opdringerig of vervelend (zoals Egyptenaren kunnen zijn). Drankjes worden zonder beperkingen verstrekt. Ook mixdrankjes.
Petje af voor het recreatieteam (Adam, Manno en Mikano) die echt hun best doen. De Pirates Dive Club die aan het hotel vast zit heeft ons in het zwembad een minicursus snorkelen gegeven voordat we met hen een dagje op pad gingen. Die dag was prettig geprijsd en uitstekend verzorgd. Complimenten!
Sinds gisteren een negatief advies voor Sharm. We hebben met het personeel daar te doen!

  • Verbleef: februari 2014, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Evert V V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MarwaSoliman, E-Commerce Manager van Falcon Hills Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 maart 2014
Google-vertaling

Dear Evert
Thank you for your amazing review, we are Happy to hear you are pleased our services provided, I will personally let the staff acknowledge your lovely comments. We try our best always to grant our Guests a Holiday to remember and we Hope that we have done so during your Holiday.
On behalf of the Management & Staff , Thank you & awaiting your next Visit to the Falcon Hills Hotel.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 februari 2014 beoordeeld

Zeer vriendelijk personeel. Het eten was redelijk tot goed voor de prijs. Schone kamers en rustig.
Vriendelijk entertainment team van jonge knullen die erg hun best doen. Goed onderhouden zwembaden waarvan eentje verwarmd en eentje koud. Maar die koude was erg lekker inde hitte.
Tegen het hotel aan zit een duikteam die een gratis les geeft in het zwembad. Erg professioneel! Je kan daar ook duiktripjes of snorkeltripjes boeken. Echt een aanrader.
Ondanks de verhalen van onrust was er niets te merken van onveiligheid. Je kunt trouwens lopen naar de zee en eventueel snorkels huren bij de duikclub; de piraten voor een paar euro.

Kamertip: Op de eerste verdieping heb je meer privacy.
  • Verbleef: februari 2014, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank BrigitteD21
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MarwaSoliman, E-Commerce Manager van Falcon Hills Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 maart 2014
Google-vertaling

Dear Guest,

Your feedback underlines a wonderful experience and we are grateful for your recommendation and I appreciate your comments about our staff friendliness.
We wish to have the opportunity welcoming you once again and very soon in Sharm El Sheikh - Egypt.

Best Wishes,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 februari 2014 beoordeeld

Super hotel, We zijn er nu meerdere malen geweest en blijven terug gaan omdat het personeel zo vriendelijk is. Het eten is duidelijk verbeterd vergeleken met de vorige keren. Het animatie team ( Rio, Mo, Uozo) was deze keer echt heel goed! Echt een aanrader!

  • Verbleef: januari 2014, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank karelenangelemast
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MarwaSoliman, E-Commerce Manager van Falcon Hills Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 12 februari 2014
Google-vertaling

Dear guest,
It is always a pleasure for us to welcome back our regular guests and very happy to know that you enjoyed your stay with us.
We would like to Thank you that remember our staff names who were very happy when sharing your comments with them.
Looking forward to see you back soon at your second home in Sharm El Sheikh.
Thank You & Best Regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 februari 2014 beoordeeld

Eenmaal aangekomen in de kamer was het in eerste instantie niet geheel schoon en misten handdoeken (lichte paniek want die hadden wij niet mee). Binnen 5 minuten was het schoon en hadden we handdoeken en 1000 maal excuses.
Personeel zorgt echt voor de gasten en zorgt voor entertainment.
Qua inrichting is het niet echt mijn smaak en ziet het er soms oud en niet onderhouden uit.
Zeker de hamam is aan een likje verf toe, maar de uitstraling wordt naar mijn mening door het gezicht erachter gegeven en dat was helemaal top!!
Het eten was elke dag weer feest! Tip: eerste dag wisten wij niet dat het lekkers buiten te vinden was, waardoor we een beetje teleurgesteld waren. Dus voor het lekkere vlees naar buiten!
Zou er een volgende keer weer naar toe gaan!

Kamertip: Aan het 1e zwembad is vaak muziek/rumoer. Wil je een rustige kamer, boek dan niet aan het zwembad.
  • Verbleef: februari 2014, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank jwcoens
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MarwaSoliman, E-Commerce Manager van Falcon Hills Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 12 februari 2014
Google-vertaling

Dear valuable Guest,
Thank you for posting an excellent reviews and strong recommendation for Falcon Hotels on Trip advisor. I am happy to read that we managed to create a wonderful stay experience during your stay with us. Once again, thank you for your wonderful review and for staying with us here.
On Behalf of the Management & Staff , Thank you

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 januari 2014 beoordeeld

Een fijn en gezellig hotel met zeer vriendelijk personeel. De kamer was ruim en schoon. Het eten was goed en lekker. Het eerste strand van het hotel is op tien minuten lopen en je kunt er goed snorkelen. Het tweede strand is een leuk strand waar je vanuit het hotel met de gratis bus heen kunt. Ze hebben er heerlijke cocktails ;-) Vanuit het hotel zijn we met de pirate's dive club twee keer de zee op geweest. Echt een aanrader! Het animatieteam van het hotel was ook goed en we hebben een hoop plezier gehad met Moe, Rio en Uozu! Kortom een echte aanrader dit hotel.

  • Verbleef: januari 2014, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Suzan B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MarwaSoliman, E-Commerce Manager van Falcon Hills Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 12 februari 2014
Google-vertaling

Dear Guest,

Your feedback underlines a wonderful experience and we are grateful for your recommendation and I appreciate your comments about our staff friendliness.
We wish to have the opportunity welcoming you once again and very soon in Sharm El Sheikh - Egypt.

Best Wishes,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken