Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.836)
Beoordelingen filteren
1.836 resultaten
Waardering van reizigers
1.577
195
35
14
15
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.577
195
35
14
15
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.836 beoordelingen
27 december 2013 beoordeeld

Top hotel, top bediening & top service
Four seasons group is zeer hoog. Ideaal hotel voor een weekje platte rust.
Lekker eten, verzorgde kamers werkelijk een aanrader.
Perfect ingeplant resort met een adembenemend uitzicht op de rode zee.

  • Verbleef: december 2013, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
2  Bedank Majda866
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 november 2013 beoordeeld

Sinds verschillende jaren verblijven mijn man en ik enkele keren per jaar in dit resort. Het is als thuiskomen, de staf is behulpzaam, vriendelijk, attent. De kamers worden vlekkeloos gepoetst, roomservice is absoluut aan te raden als je eens lekker 'thuis' wil blijven. De restaurants van het resort bieden heerlijke maaltijden en de bediening verloopt vlekkeloos. Zelf ben ik verliefd op de prachtige tuinen. Ook de spa is een bezoek meer dan waard. Wij verlaten het resort praktisch nooit, je hebt er alles wat je nodig hebt en anders wordt het met plezier voor je gehaald. Je wordt hier de ganse dag in de watten gelegd, de ideale plaats om even op adem te komen!
Voor wie wil duiken of snorkelen is dit eveneens een prima bestemming. Buiten het resort is er volgens mij weinig te beleven dat de moeite waard is. Dus als je sightseeing wenst te doen ga je beter niet naar SES. Maar heb je behoefte aan een rustige, zonnige break waar je absoluut zeker bent van goede service dan is dit een pracht van een hideaway plekje. Goedkoop is het niet, maar je krijgt waar voor je geld. Absoluut zeker weten. We verbleven hier minstens zestien keer en geen enkele keer hebben we ons dit beklaagd. 's Morgens vroeg ontbijten in Sails terwijl je uitkijkt over de Rode zee, je moet het eens doen, wedden dat je er later met veel plezier aan terug denkt!

Kamertip: Heb je veel behoefte aan ruimte kies dan voor een 'chalet', daar heb je twee slaapkamers, twee badkamers, een living, keukentje en twee terrassen.
  • Verbleef: april 2013, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
3  Bedank Martje B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 januari 2013 beoordeeld

Dit is werkelijk een top hotel met de daarbij horende bediening en service. De Four Seasons group heeft alleen maar top hotels op een zeer hoog niveau. Ik kan dit zeker waarderen! Je krijgt hier mooie kamers met een ongeloofelijke ruimte en een mooie locatie en uitzicht. Om vanaf het strand of zwembad naar het restaurant te kunnen kun je gebruiok maken van een treintje wat je een voetreis van ruim 250 traptrede bespaard.

  • Verbleef: februari 2012, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
4  Bedank 3.601
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
4 september 2011 beoordeeld

Dit hotel is veruit het beste in Sharm El Sheikh.
We hadden een éénslaapkamersuite met privé-zwembadje - fantastisch.... Eten goed, service eersteklas.
Het spa- en fitnesscenter was ook geweldig.
We verbleven er 7 dagen en ik wilde niet weggaan.

4  Bedank pstott1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.co.uk. De oorspronkelijke versie bekijken
26 juli 2011 beoordeeld

Meerdere malen overnacht in dit hotel.
Uitstekend eten, geweldige kamers.

  • Verbleef: oktober 2010, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank jkonline2011
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken