Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
US$ 115
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Besparingsmelding! 10% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 10% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 128 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

US$ 161
US$ 153
Official Hotel
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
US$ 124
US$ 110
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Besparingsmelding! 21% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 21% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 140 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

US$ 118
US$ 105
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
US$ 260
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Falcon Hills Hotel(Sharm-el-Sheikh)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 32
US$ 27
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
The Royal Savoy Sharm El Sheikh(Sharm-el-Sheikh)
US$ 240
Orbitz.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 132
Orbitz.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
US$ 150
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
Four Seasons Resort Sharm El Sheikh(Sharm-el-Sheikh)
US$ 426
US$ 323
Cancelon
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
Beoordelingen (2.738)
Beoordelingen filteren
2.738 resultaten
Waardering van reizigers
2.105
471
106
35
21
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
2.105
471
106
35
21
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 2.738 beoordelingen
1 september 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooi hotel, eten prima, personeel prima en voor snorkelen/duiken ga je naar "diving instructeur" Mohamed Gad!!! Gewoon bij het hotel super. Hotel is ruim van opzet maar je hebt niet het idee dat het superdruk is. Wel giga veel Italianen, is weer eens wat anders dan Russen. Pin automaat op terrein. Schitterend strand waar direkt gesnorkeld of gedoken kan worden. Koraalrif ligt aan je voeten.

Verbleef: september 2015, reisde met familie
2  Bedank Tamara T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SentidoManagement, General Manager van SENTIDO Reef Oasis Senses Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 september 2015
Google-vertaling

Dear Tamara,

Thank you for writing in with this lovely review and we are delighted that you had a good time here. I hope that means that we will be seeing you again soon to enjoy another amazing diving experience here at the Reef Oasis Beach Resort. We look forward to it.

With warm regards,

Mohamed Fahim
General Manager
email: beachresort.hm@reefoasis.com.eg

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 juni 2015 beoordeeld

Een heel ontspannende 12 daagse vakantie gehad. 8 jaar in Blue Bay Reef Oasis geweest. En nu de manager van Food&Beverage Mhr. Ayman gevolgd waarvan we geen minuut spijt hebben gehad. Heel hartelijk ontvangen en geen enkele moeite was er te veel. Het sentido gedeelte spreekt dan ook voor zich. Mooi en rustig zen gedeelte met zeer comfortabele ligbedden en mooie verzorgde Pools.Restaurants Mo's en Italiaan waren top,zo ook de vriendelijke bediening. s'Avonds een gezellige rustige pianobar aangrenzend tot de lobbybar met WiFi . Besluit : Mhr. Ayman recht uit het hart many thanks for all your love. Dank aan iedereen: Ayman2,lady Mo's restaurant,Achmed,Tarek,Mohamed,Alaai,Haithem,mehmed,Ali en al degene die we vergeten te melden. Volgend jaar komen we jullie opnieuw visiteren...!

Kamertip: Sentido gedeelte,gelijkvloers zijn alle kamers goed gelegen. Vlakke begane vloer.
  • Verbleef: april 2015, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
1  Bedank Mariet V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SentidoManagement, General Manager van SENTIDO Reef Oasis Senses Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 9 juni 2015
Google-vertaling

Dear Mariet and Rudi,

Many thanks for the wonderful review and of course we are delighted that you had such an amazing time here. We will pass your kind words on to the staff you mention and we will all be here again next year looking forward to welcoming you back again.

Sincere regards,
Sentido Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 mei 2015 beoordeeld

Super relax , lekker eten , vriendelijk en behulpzaam personeel.
Na vijf maal staan we nog steeds versteld van de prachtige locatie en de supermooie tuinen.
Overvloed aan zwembaden en zalige strandbedden .
Top hotel , aanrader !!!

Kamertip: pool vieuw
  • Verbleef: mei 2015, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Kris V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 april 2015 beoordeeld

Jaren waren wij bezoekers van de Blue Reef Oasis en dit jaar veranderd naar de Sentido Senses.
Een hotel om terug te gaan.Rustig en zeer netjes.
Gevarieerde en lekkere keuken
Uitstekend personeel die zorg draagt voor zijn gasten zowel restaurants,bars als zwembad.
Een speciale vermelding voor Ayman,Manager F EN B.Iemand die een hart heeft voor zijn job en de klanten.Die wij al jaren kennen
Bedankt aan iedereen voor de hulp,daar wij beiden moeilijk stappen.Zij stonden altijd klaar om ons te helpen.
Bedankt voor 19 dagen heerlijke vakantie van eind febr tot 17 maart 2015.
Carine en Roger

Verbleef: maart 2015, reisde alleen
3  Bedank goethals_everaert
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 maart 2015 beoordeeld

Voor 'n volledig uitstekende komplete vakantie is dit "the place to be"....Van duiken, snorkelen tot dineren bij maanlicht....Het is er allemaal! 'n echte aanrader! Personeel is uiterst correct en zorgzaam. "Go there" zou ik zo zeggen! We hebben ons niet één minuut onveilig gevoeld

Kamertip: Kamers met uitzicht op 't zwembad zijn fenomenaal- Toegankelijk voor minder validen.
  • Verbleef: maart 2015, reisde met familie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
5  Bedank Vroegop212
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken