Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.545)
Beoordelingen filteren
2.545 resultaten
Waardering van reizigers
1.546
334
270
200
195
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.546
334
270
200
195
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
14 - 19 van 2.545 beoordelingen
30 mei 2018 beoordeeld

Leuke vakantie gehad in Jasmine resort! Mooie maar gedateerde kamers, 5 grote zwembaden waar altijd wat leuks te doen is. Animatie is aardig en organiseren super leuke avonden! Mooie zee en leuke trips gedaan! Kortom een hele leuke vakantie gehad!

Verbleef: mei 2018, reisde met familie
Bedank nickyduijn
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
hotel_responsible, Manager van Jasmine Palace Resort & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 juni 2018
Google-vertaling

Dear nickyduijn,

First of all we would like to thank you for having chosen our hotel for your stay in Hurghada.

Also, we are very happy to read that you loved your holiday at Jasmine Palace Resort and we met your expectations and wishes.

Jasmine Palace Resort family is waiting for you soon for another restful holiday.

Best regards
Management Team Jasmine Palace Resort & Spa Hurghada, Red Sea, Egypt

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Onlangs een week op dit resort gezeten. Alles was super goed geregeld. Mooie grote schone kamers en goed gevarieerd eten. Personeel heel erg vriendelijk. Groot resort, leuke en erg vriendelijke animatie. Gewoon een super vakantie dus!

Verbleef: mei 2018, reisde met een partner
Bedank Kevin B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
hotel_responsible, Manager van Jasmine Palace Resort & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 14 mei 2018
Google-vertaling

Dear Kevin B,
Thank you so much for staying with us at Jasmine Palace Resort & Spa.

We feel very proud to read that you have been impressed with our hospitality, facilities and services.

We cannot wait to welcome you again.

Best regards
Management Team Jasmine Palace Resort & Spa Hurghada, Red Sea, Egypt

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Het was een mooi hotel met schone kamers. Erg aardig personeel. Het eten bij het buffet is gevarieerd, alleen het ontbijt is hetzelfde maar genoeg keuze. Er is iedere dag animatie met iedere avond een leuke show.

Verbleef: mei 2018, reisde met een partner
Bedank Bonita F
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
hotel_responsible, Manager van Jasmine Palace Resort & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 14 mei 2018
Google-vertaling

Dear Bonita F,
We are thrilled you had such a wonderful time at Jasmine Palace Resort & Spa with us and you loved so much our culinary.

There is no greater reward for us than a review like yours.

Looking forward to the day when we welcome you back to the hotel.

Best regards
Management Team Jasmine Palace Resort & Spa Hurghada, Red Sea, Egypt

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Hotel is prima
Verzorging is in orde
Service aan de balie is minder
In het geheel is het prima
Weer is altijd goed hier
Activiteiten buiten het resort zijn wel goed alleen de mensen zijn iets opdringerig
Ze kunnen er niet goed tegen als het niet hun weg manier gaat

Verbleef: april 2018, reisde met vrienden
Bedank mvdbijl
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
hotel_responsible, Manager van Jasmine Palace Resort & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 april 2018
Google-vertaling

Dear mvdbijl,
Thank you very much for your review.

We are pleased to read that you have fully enjoyed your stay at our Jasmine Palace Resort & Spa.

Thank you very much for staying with us and we are looking forward to welcome you once more to offer you a great stay.

Kind regards,
Management Team Jasmine Palace Resort & Spa Hurghada, Red Sea, Egypt

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 april 2018 beoordeeld

Mooie plaats maar met veel minpuntjes.Wel eerlijke prijs voor deze mischien 3 sterren hotel.Overwegend Britse gasten.......
Wel een speciale dank aan Mister Ayman,Mister Said and mister Ramadan and mister Tantan. Deze mensen deden hun uiterste best voor de klanten
Goethals-Everaert

Kamertip: onze kamer was heel rustig gelegen 1169.
  • Verbleef: maart 2018, reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
1  Bedank goethals_everaert
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
hotel_responsible, Manager van Jasmine Palace Resort & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 9 april 2018
Google-vertaling

Dear goethals_everaert,
Sunny greetings from Jasmine Palace Resort & Spa.

We are delighted to hear that you enjoyed your stay with us and that we succeeded in making your holiday a special one. Your positive feedback is very much appreciated and inspiring.

We are looking forward to welcoming you soon back again at our resort property

Kind regards,
Management Team Jasmine Palace Resort & Spa Hurghada, Red Sea, Egypt

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken