Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
US$ 342
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Three Corners Ocean View Hotel - Adults only(El Gouna)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 90
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Besparingsmelding! 24% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 24% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 119 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

US$ 94
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Besparingsmelding! 15% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 15% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 111 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Three Corners Rihana Resort(El Gouna)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 90
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
US$ 136
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
US$ 404
US$ 290
Official Hotel
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
US$ 222
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
US$ 196
US$ 164
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
US$ 234
Cancelon
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Three Corners Rihana Inn(El Gouna)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 84
TripAdvisor
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Beoordelingen (1.885)
Beoordelingen filteren
1.885 resultaten
Waardering van reizigers
1.143
419
173
87
63
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.143
419
173
87
63
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
6 - 11 van 1.885 beoordelingen
16 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Ik ben hier een week met mijn vader en het hotel en kamers zijn zo goed verzorgd en super schoon hier, de bediening is zeer goed en vriendelijk. En savonds zijn er leuke shows die de animatie verzorgen heel gezellig! Zeker een aanrader. Ik zou zeker nog een keer terug gaan naar dit hotel en Egypte het is hier zo mooi en ook om te gaan duiken & snorkelen zeker een aanrader!

Verbleef: mei 2018, reisde met familie
Bedank Kim v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Taher K, Guest Relations Manager van The Grand Plaza Hotel - Hurghada, reageerde op deze beoordelingGereageerd 17 mei 2018
Google-vertaling

Dear Kim v, ‎
Thank you for taking the time to post your positive review on website about your recent stay with us.
We are delighted to read that you had a wonderful holiday at our Grand Plaza Hotel & Resort.

Once again thank you for your review, and we are looking forward to welcome you back to the ‎Grand Plaza Hotel & Resort.

Best regards,
Guest Relation team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Samen met mijn moeder en zus eerste keer naar Hurghada en we hebben erg genoten!! Lekker weer en heerlijk strand en een prachtig zwembad! Animatie team was super! We komen zeker weer eens terug! Eten was Oke maar kan beter. De kamers was ook prima.

Verbleef: mei 2018, reisde met familie
Bedank Berber K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Taher K, Guest Relations Manager van The Grand Plaza Hotel - Hurghada, reageerde op deze beoordelingGereageerd 9 mei 2018
Google-vertaling

Dear Berber K, ‎
Thank you for taking the time to post your positive review on website about your recent stay with us.
We are delighted to read that you had a wonderful holiday at our Grand Plaza Hotel & Resort.

Once again thank you for your review, and we are looking forward to welcome you back to the ‎Grand Plaza Hotel & Resort.

Best regards,
Guest Relation team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 april 2018 beoordeeld

sinds vanmorgen terug van een heerlijke vakantie (weekje zonder de kids), supervriendelijk personeel, niks is hun teveel,zonder probleem van kamer kunnen veranderen want onze eerste kamer lag vlak bij een lift, het eten (in la plaza) is op 1 of andere manier toch altijd net iets anders..ok er zijn geen extra gratis a la carte restos maar dat kan je ook niet verwachten voor een dergelijke prijs...geen rekening houden met onderstaande negatieve reactie, dit is een leuk hotel...one question to the manager : what is the song's name of the beach dance the animation team perfomce every day at the beach...??

  • Verbleef: april 2018, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank Morelli A
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Taher K, Guest Relations Manager van The Grand Plaza Hotel - Hurghada, reageerde op deze beoordelingGereageerd 30 april 2018
Google-vertaling

Dear Morelli A, ‎
Thank you for taking the time to post your positive review on website about your recent stay with us.
We are delighted to read that you had a wonderful holiday at our Grand Plaza Hotel & Resort.

Once again thank you for your review, and we are looking forward to welcome you back to the ‎Grand Plaza Hotel & Resort.

Kindly be informed that it was playing three songs: opa - opa, yara - yara and bomba.

Best regards,
Guest Relation team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

In maart 10 dagen weggeweest met een vriendin. Mooi hotel goede prijs kwaliteitsverhouding. Eten was niet heel veel variatie maar voor de prijs zeker te doen. Ook personeel was aardig. Kamers altijd schoon. En ook vriendelijke schoonmakers. Mensen op het strand waren niet zo erg opdringerig.( heb wel eens erger meegemaakt in Egypte ). Ik raad dit hotel mensen zeker aan. Enjoy

Verbleef: maart 2018, reisde met vrienden
Bedank SanneDanny
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Taher K, Guest Relations Manager van The Grand Plaza Hotel - Hurghada, reageerde op deze beoordelingGereageerd 10 april 2018
Google-vertaling

Dear SanneDanny,‎
Thank you for choosing The Grand Plaza Hotel - Hurghada for your vacation. We were delighted to ‎know that you had a great stay here with us and thank you for taking the time to give your very ‎positive comments on our product and service delivery.
We do hope you have many happy memories of your time here and we would love to have the ‎opportunity to welcome you back in the future.‎
Best Regards,‎
Guest Relation team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Hele goede hotel met vriendelijke personeel en zeer gastvrij ligt lekker bij het strand je hebt alles wat je nodig hebt en het eten variërend, heb slechts reverenties gelezen maar daar moet je echt niks van aantrekken! Vooral de jongens bij de shisha corner zijn behulpzaam en echt heel vriendelijk vooral yousri en abdul! Als je daaf bent moet je zeker ontspannen in de shisha corner

Verbleef: april 2018, reisde met een partner
Bedank Kadir O
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Taher K, Guest Relations Manager van The Grand Plaza Hotel - Hurghada, reageerde op deze beoordelingGereageerd 10 april 2018
Google-vertaling

Dear Kadir O, ‎
Thank you for taking the time to post your positive review on website about your recent stay with us.
We are delighted to read that you had a wonderful holiday at our Grand Plaza Hotel & Resort.

Once again thank you for your review, and we are looking forward to welcome you back to the ‎Grand Plaza Hotel & Resort.

Best regards,
Guest Relation team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken