Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.955)
Beoordelingen filteren
2.955 resultaten
Waardering van reizigers
1.135
892
453
261
214
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.135
892
453
261
214
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
22 - 27 van 2.955 beoordelingen
Beoordeeld op 10 september 2019 via mobiele applicatie

Goed eten, zijn veel aan het renoveren wat er goed uit ziet. Kamers iets wat verouderd maar zijn aan het renoveren. Perfecte plaats om te snorkelen. Veel aanbod in a la carte restaurants, een echte aanrader.

Datum van verblijf: september 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Devlin G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
WebcoordinatorT, Public Relations Manager van Titanic Beach Spa & Aqua Park, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 september 2019
Google-vertaling

Dear Devlin G,

Thank you for choosing Titanic Beach Spa & Aqua Park Hotel to spend your vacation. Holiday impressions which assist us to further improve our performance and services for our guest.
Thank you for having been our guest and we are looking forward to welcome you once again.

Sincerely,
Webcoordinator

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 september 2019

Wij zijn voor de eerste keer naar Egypte gegaan voor 2 weken in Titanic Beach .
Super mooi en schoon. Veel keuze qua eten
Mooie zwembaden en glijbanen. Het strand was ook prima, genoeg plek en via de pier duik je zo tussen de verschillende mooie vissen.
Het was even wennen dat het zo vroeg donker is daar maar wat hebben we genoten.
Het personeel en animatie team waren erg vriendelijk en deden allemaal hun best om er een mooie,leuke en vooral gezellige vakantie voor ons van te maken.
We hebben nog een boottocht gemaakt naar de dolfijnen, dat was zeer goed geregeld.

Datum van verblijf: september 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank PaulaG3371
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
WebcoordinatorT, Public Relations Manager van Titanic Beach Spa & Aqua Park, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 september 2019
Google-vertaling

Dear PaulaG3371,

What a great pleasure to welcome you at Titanic Beach Spa & Aqua Park Hotel.
Your feedback is very important for us and we would like to thank you for your positive review posted online. I am extremely delighted to know that you have taken pleasure in our multiple facilities and appreciated our services style.
Titanic Beach Spa & Aqua Park Hotel team is waiting for you for another lovely holiday.

Sincerely,
Webcoordinator

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 september 2019 via mobiele applicatie

Mijn eerste keer in Egypte. Samen met mijn een vriendin voor haar de derde keer in Egypte. Hotel kamer bevalt super. Animatie doet goed hun best en je kan veel verschillende dingen doen met hun. De werknemers groeten altijd vriendelijk.

Datum van verblijf: september 2019
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Agime I
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
WebcoordinatorT, Public Relations Manager van Titanic Beach Spa & Aqua Park, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 september 2019
Google-vertaling

Dear Agime I,

Thank you very much for your kind comments. We are very pleased that you felt comfortable with us. It was our pleasure to be your host and to create for you a lovely holiday. We are looking forward to welcoming you again in Hotel Titanic Beach Spa & Aqua Park and thank for having been our guest.

Cordial greetings
Web Coordinator

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 september 2019

Nu voor de 32e keer in Egypte en voor de 16e keer in het hotel. Of terwijl het bevalt ons super. We gaan altijd 3 keer per jaar naar dit hotel omdat het ons zo super bevalt. Met kerst en oud en nieuw altijd super groot feest. Eten is heerlijk. En super vriendelijk personeel.
Zeker een aanrader

Datum van verblijf: september 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Astrid R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
WebcoordinatorT, Public Relations Manager van Titanic Beach Spa & Aqua Park, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 september 2019
Google-vertaling

Dear Astrid R,

Thank you very much for your kind comments. We are very pleased that you felt comfortable with us. It was our pleasure to be your host and to create for you a lovely holiday. We are looking forward to welcoming you again in Hotel Titanic Beach Spa & Aqua Park and thank for having been our guest.

Cordial greetings
Web Coordinator

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 september 2019 via mobiele applicatie

SUUUUUUUUUPER groot hotel (eigenlijk 2)
leuk zwembad en kamers, douche was even kapotmaar werd gelijk geregeld. als er meer mensen douchen is de douche koud.
Animatie team super leuk! Zeker het Hollandse meisje!! Geniet van je tijd hier in het mooie Egypte!!!

Datum van verblijf: september 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 686michellev
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
WebcoordinatorT, Public Relations Manager van Titanic Beach Spa & Aqua Park, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 september 2019
Google-vertaling

Dear 686michellev,

What a great pleasure to welcome you at Titanic Beach Spa & Aqua Park Hotel.
Your feedback is very important for us and we would like to thank you for your positive review posted online. I am extremely delighted to know that you have taken pleasure in our multiple facilities and appreciated our services style.
Titanic Beach Spa & Aqua Park Hotel team is waiting for you for another lovely holiday.

Sincerely,
Webcoordinator

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken