Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Recht tegenover de bekende vismarkt van Hurghada, verser kan het niet.”
Beoordeling van El Halaka

El Halaka
Geclassificeerd als nr. 36 van 426 Restaurants in Hurghada
Certificaat van uitmuntendheid
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
29 december 2017 beoordeeld

Heerlijke verse visgerechten in een eenvoudige omgeving. Een plek waar veel Egyptenaren komen. De vissoep is erg lekker. Kom je met een goedkope taxi, bel dan Ahmed op +201 012 982 462. Hij komt je halen en brengen en als je wilt loopt hij even mee om te helpen met bestellen. Het eten is geweldig, de omgeving wat druk en rommelig, maar wel het echte Egypte.

Datum van bezoek: december 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank JanG438
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (437)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 437 beoordelingen

15 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Visrestaurant vlakbij de moskee, waar veel Egyptenaren eten. Ze hebben geen alcoholische dranken.
Je kunt de vis zelf uitzoeken. Alles fantastisch bereid en voor een lage prijs. Het brood met de knoflookmayonaise is zalig, de vissoep een aanrader.
Hier moet je zeker een keer gaan eten.

Datum van bezoek: juli 2017
Bedank Rickey07
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 maart 2017 beoordeeld

Om de hoek van de vismarkt gelegen restaurant. Veel keus aan verse vis die je zelf kunt aanwijzen. De vis wordt goed en lekker klaargemaakt. Schenken geen alkohol. Wel aan de prijs voor Egyptische begrippen.

Datum van bezoek: maart 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Trip76961
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 februari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk verse vis.
Special soup is een aanrader. Vol vis en zuiver van smaak.
Heerlijke garnalen en super kreeft.

Datum van bezoek: februari 2017
Bedank Hans H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 juli 2015 beoordeeld

Naast de grote moskee ligt dit restaurant waar je heerlijk verse vis kunt eten. Ook het brood met hummus en pittige aubergine was heerlijk als aperitief. De kaart is simpel en er is vaak meer te krijgen dan erop vermeld staat maar als je van vis houdt zit je hier zeker goed! Ze verkopen geen alcohol maar je eet hier al gemiddeld voor zo'n 7 euro per persoon inclusief drinken. Zeker een aanrader!

Datum van bezoek: juli 2015
Bedank 266renatad
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die El Halaka bekeken, bekeken ook

Hurghada, Rode Zee en Sinaï
Hurghada, Rode Zee en Sinaï
 
Hurghada, Rode Zee en Sinaï
 
Hurghada, Rode Zee en Sinaï
 

In El Halaka geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding