Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.622)
Beoordelingen filteren
1.623 resultaten
Waardering van reizigers
952
481
116
42
32
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
952
481
116
42
32
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
68 - 73 van 1.623 beoordelingen
Beoordeeld op 30 mei 2018

Zeer hulpvaardig en vriendelijk personeel,op een botte receptionist die de belofte van het management niet na is gekomen.
Speciale dank aan Ilse,die je op elk moment van de dag prima bijstaat met tipsen oplossingen aan draagt , en Ahmed de zwembadman,die mijn vrouw ( invalide) met alles bijstond.
Het eten wordt prima klaargemaakt,met een aantal life coocking koks,genoeg variëteit ook,iedere dag een ander thema.
Ook is de schoonmaak uitstekend ,een heerlijk fris ruikende kamer,iedere dag
Waar ik me wel aan ergerde was dat we gemiddeld tegen 4 paar kalknagels aan zaten te kijken tijdens het diner,veroorzaakt door de afgetrapte scheeflopende teenslippers dragend manvolk,vraag me dan ook af of deze mensen ook zo geschoeid gaan als ze thuis naar een restaurant gaan.
De dresscode mag wat mij betreft aangescherpt worden
Zouden we hier terugkomen ? Ik weet het niet,mede ook veroorzaakt door het handdoek leggend volk op het strand waarbij een bijna handgemeen en scheldpartijen heen en weer geen uitzondering was
Verder niets dan goeds

Kamertip: Speciale kamers op de begane grond voor minder validen
Datum van verblijf: mei 2018
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank B d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TTC_Rihana_Inn, General Manager van Three Corners Rihana Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 juni 2018
Google-vertaling

Dear Sir/Madam

It is really appreciated that you took the time to write your review about your stay at Three Corners Rihana. We are pleased that you liked the room, the food and the staff attitude, Of course we agree with you about the restaurant dress code. We tried out best to implement this matter but sometime the guests insisted to enter the restaurant with such way. We hope that we will always have the pleasure to welcoming you

With best wishes
Cecile Lambrecht
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 mei 2018 via mobiele applicatie

Lekker eten en alles dichtbij.
Je kan kiezen om eens aan een rustig zwembad te liggen.
De kids club is heel proper elke keer je langs gaat, de kinderen komen met een grote glimlach buiten. Evi doet haar job heel goed en zorgt er voor dat elk kind zich op zijn gemak voelt! Door haar vele talen kan ze iedereen goed helpen!

Datum van verblijf: mei 2018
Reistype: Reisde met vrienden
1  Bedank burnto2018
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TTC_Rihana_Inn, General Manager van Three Corners Rihana Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 mei 2018
Google-vertaling

Dear Sir
Thank you so much for writing this positive feedback about Three Corners Rihana. We are glad that you are satisfied with our services and food and also your children enjoyed their time at our Trixie club. We hope that w will have the pleasure to welcoming you back in the near future
With sincere regards
Cecile Lambrecht
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 mei 2018

Kamer is standaard maar proper ,eten is lekker zeer vriendelijk personeel.guestrelatie ilse is nederlandstalig ;ze geeft je veel info wa te doen in en rond hotel.hier voel je je zo thuis.gaan zeker weer

Datum van verblijf: mei 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Kris V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TTC_Rihana_Inn, General Manager van Three Corners Rihana Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 mei 2018
Google-vertaling

Dear Sir
Thank you so much for the perfect rating and the positive feedback. It is a pleasure to read that you are satisfied with your stay at Three Corners Rihana. We hope that we will always have the chance to welcoming you .
Thank you and best regards
Cecile Lambrecht
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 mei 2018 via mobiele applicatie

The Three Corners Rihana hebben wij voor de 30ste keer bezocht. Waarom? Omdat het er super gezellig, familiaal en leuk is. De kamers zijn perfect, het eten is er lekker, de medewerkers vriendelijk en behulpzaam. Alles wat we nodig hebben wordt je gebracht en met vragen over wat dan ook kan je altijd terecht bij manager Yasser en natuurlijk bij guestrelation Ilse! Wij hebben er vrienden voor het leven gemaakt!! Dank u top team!!

Datum van verblijf: mei 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank vandenbuyse
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TTC_Rihana_Inn, General Manager van Three Corners Rihana Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 mei 2018
Google-vertaling

Dear Sir/Madam
Thank you for writing you feedback about your stay at Three Corners Rihana. We are delighted that we have the opportunities to be at your service and we look forward to welcoming you back at Three Corners Rihana
With sincere regards
Cecile Lambrecht
General manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 mei 2018

Zeer vriendelijke ontvangst in het Nederlands met een rondleiding , onze kamer had een tuintje met ingang aan het zwembad. Het eten was lekker en er was afwisseling genoeg,een aanrader is zeker het restaurant CHEZ PASCALE (steak van de beste kwaliteit). Het hotel is proper en op 100 meter van het centrum met een bank naast het hotel . Wij komen zeker terug in december . EEN AANRADER !!!

Datum van verblijf: december 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank josS233XI
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TTC_Rihana_Inn, General Manager van Three Corners Rihana Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 mei 2018
Google-vertaling

Dear Sir/Madam
Thank you so much for recommending Three Corners Rihana and for writing your positive comments. We are glad that your stay was up to your expectation and you liked the hotel location, food, staff and services.
We hope that we will have the honor to welcoming you back
With sincere regards
Cecile Lambrecht
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken