Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Alf Leila Boutique Hotel.(Dahab)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 40
US$ 39
Hotels.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Neptune Hotel(Dahab)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 33
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Happy Life Village(Dahab)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 50
US$ 39
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
US$ 62
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
US$ 90
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 50
US$ 47
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Dahab Divers South Sinai Hotel & Dive center(Dahab)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 40
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 97
US$ 55
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Besparingsmelding! 21% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 21% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 70 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

US$ 102
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Beoordelingen (236)
Beoordelingen filteren
236 resultaten
Waardering van reizigers
139
69
15
8
5
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
139
69
15
8
5
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
24 - 29 van 236 beoordelingen
31 januari 2011 beoordeeld

Voor de tweede keer nu een weekje in Daniela Village vertoeft met mijn zussen en wederom echt genoten. Plek van rust waar je je meteen thuis voelt. Geen massa toerisme. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Elke dag genieten van heerlijk eten, wat nooit verveeld.
Met Samy, van het eigen duikcentrum (Daniela Diving Center) 2 dagen gedoken. In de buurt prachtige riffen en de duikinstructeurs zijn ervaren en goed en nemen je steeds mee naar een nieuwe duikspot.
Ik kom zeker terug naar Daniela!!!

  • Verbleef: januari 2011, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Anifina
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 januari 2011 beoordeeld

Als je op zoek bent naar een hotel zonder dronken massatoeristen dan ben je hier aan het goede adres. Het hotel ligt tussen rif en bergen een uurtje lopen (langs het strand) van Dahab. De staf is bijzonder aardig en behulpzaam. Het eten is zeer gevarieerd en goed, vraag de kok om een lievelingsgerecht en hij maakt het voor je....'savonds is er in de winter niet veel te doen dus neem veel boeken mee. Je kunt na het eten de shuttle bus nemen naar Dahab.

  • Verbleef: januari 2011, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank thevondelparksuites
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 september 2010 beoordeeld

een leuke rustige week maar ook veel gezien en gedaan ism met het duikresort in het hotel gelegen.

Verbleef: augustus 2010, reisde met familie
Bedank Patriciagabriels
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
20 augustus 2010 beoordeeld

We kwamen 's avonds laat aan, het hotel zag er magisch uit, omdat het helemaal verlicht was, het was veruit het beste hotel waar we voorbij reden op onze urenlange rit vanaf Sharm!
We werden met een glimlach begroet en hoewel het 10 uur in de avond was, deden ze alles om het comfortabel voor ons te maken met een welkomstdrankje en shakes in onze kamers.
De manager en het personeel gingen tot het uiterste en waren professioneel, niets was te veel moeite. Vredige, rustige locatie met een privé koraalrif en slechts 5 minuten rijden vanaf Dahab-stad met de shuttlebus van het hotel. Wij zouden deze vakantie sterk aanbevelen voor families en stelletjes, met een eigen duikcentrum is het de perfecte plek voor ervaren of beginnende duikers of snorkellaars. We hadden een briljante tijd en zijn al aan het plannen om terug te gaan voor de kerst, want het was een beetje te warm voor ons in augustus aangezien de temperaturen 47 graden kunnen bereiken!

Bedank debbieingram
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
8 augustus 2010 beoordeeld

Zo heerlijk om hier te verblijven als je van een rustige plek houd om 'thuis' te zijn. Wil je wat meer vertier kan je dat ook opzoeken in Dahab zelf maar het hotel ligt echt fantastische rustig.
Het personeel is zeer vriendelijk en hulpvaardig... zeker niet opdringerig.
Mijn dochters zijn veilig in Dahab... wat we in de meer toeristische gebieden een grotere zorg was.
Het eten was heerlijk.... nergens zo lekker gegeten als in dit hotel.
En bovenal een prachtig stuk rif voor de deur, helaas bij laag water kwam je niet over de rand om het mooiste te kunnen zien als snorkelaar maar erg mooi, lekker fris windje...
Ook exursie's worden door het hotel geregeld als je wat wil zien zodat je niet in grote groepen word gedumpt!!! Soms heb je dan een begeleider helemaal voor je zelf... die vind het dan ook weer leuk om je uit te nodigen om bij hem thuis thee te drinken.. erg leuk om hier meer met de bevolking zelf te kunnen praten.. niet alleen de mannen zie je hier maar ook vrouwen en kinderen...
Kortom... een prachtige plek om bij te komen en toch wat van het land en de mensen zelf mee te krijgen... doen!!! Wij hebben de volgende vakantie alweer geboekt!!

  • Verbleef: juli 2010, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
2  Bedank anja13
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken