Marijn v

Mooi hotel op sfeervolle plek in Opatija.

4,0 van 5 bollen17 sep 2023 beoordeeldvia mobiele applicatie
Mooi en luxe hotel. Vriendelijke ontvangst en behulpzame medewerkers. We hadden een comfortabele en riante kamer op de 6e verdieping met zeezicht. Heerlijke bedden.
Mooie ruime badkamer met fraai ligbad met uitzicht over de zee. Onhandig wel dat er geen aparte douche was.

Heerlijk ontbijt in sfeervolle eetzaal en op terras. Jammer dat er steeds ‘muzak’ wordt afgespeeld met covers van evergreens. Dan liever geen muziek.

Ook jammer dat het hotel restaurant Argonauti zo slecht recenseert wordt. Dat is blijkbaar algemeen bekend want het was leeg. Deze prachtige locatie is een goed restaurant waardig. Werk aan de winkel voor het management.
Datum van verblijf: september 2023
Kamertip: Aks je gesteld bent op een douche, houd rekening met de juiste kamer.
Gereageerd 20 sep 2023
Dear Mr. Marijn,

thank you for choosing our Amadria Park Hotel Milenij ***** and for giving us your trust! We appreciate your valuable feedback. I was delighted to read that overall you enjoyed your time with us, also I taken on board your comments. We are deeply sorry for the inconvenience that happened, as we tried to show you that we care at the moment of your departure. Therefore, we would like to welcome you once again and surpass all your expectations!

Warm regards from Opatija! Ilija Turić Hotel Manager Amadria Park Milenij*****

0.9 km van Amadria Park Hotel Milenij
3.1 km van Amadria Park Hotel Milenij
Meer hotels in Opatija bekijken
Beoordeeld op 28 juli 2023 via mobiele applicatie

Mooie hotel kamer met mooi uitzicht. Vriendelijk personeel. Het ontbijt was mooi verzorgt met ruime keuze vooral aan vleeswaren. Tijdens het ontbijt mooi uitzicht over zee. Genoten van de heerlijke sauna. Aandachtspunt: is het zwembad oogt een beetje versleten.

Kamertip: Mooie boulevard. Mooie parken
Datum van verblijf: juli 2023
Milenij hotels Opatija, Owner van Amadria Park Hotel Milenij, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 oktober 2024

Dear Guest,

Thank you for sharing your experience with us during your trip through Croatia.

We are pleased to hear that you enjoyed your beautiful hotel room with a nice view and that our staff provided friendly service.
It's great to know that you appreciated the nicely arranged breakfast with a wide choice of meats and the beautiful sea view during your meal. We are also glad that you enjoyed the lovely sauna.

We have taken note of your feedback regarding the pool and will look into ways to improve its appearance.

We look forward to the opportunity to welcome you back and provide you with an even better stay in the future.

Best Regards,
Ilija Turić,
Hotel Manager

Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van Tripadvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 juni 2022 via mobiele applicatie

Dit hotel biedt alles wat de verwende toerist zich kan wensen. Fantastisch gelegen direct aan zee. Prachtige tuin en terrassen, grandeur uit lang vervlogen tijden. Het personeel, in het bijzonder Marko en Lucija, verdienen een eervolle vermelding. Alles kan, de het serviceniveau is zeer hoog. Er wordt een zeer persoonlijke sfeer gecreëerd.

Datum van verblijf: juni 2022
Guest Experience Milenij, Guest Services / Front Office van Amadria Park Hotel Milenij, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 juli 2022

Dear Mr./Mrs.,

Thank you for taking the time to leave such a kind review. We are so happy to hear that you enjoyed your stay at Hotel Milenij*****.

Your words are a huge recognition and a push forward to all of us in our daily work.

We hope to see you soon again and share unforgettable moments.

Best regards,

Ilija Turić
Hotel Manager
Amadria Park Milenij *****

Beoordeeld op 6 september 2020 via mobiele applicatie

Prachtig 5 sterren hotel in historisch pand. Let op het hotel heeft 2 gedeeltes wanneer je in het historische gedeelte overnacht heb je een schitterende hoge kamer in heel bijzonder pand.

Zwembad en jacuzzi zijn heerlijk met uitzichtloos op zee.

Weinig bediening bij ontbijt waardoor je lang op koffie moet wachten. Geen verse jus orange wat je bij 5 sterrenhotel wel zou verwachten. Vieze borden worden zeer traag weggehaald. Meeuwen maken hier graag gebruik van door vieze borden leeg te maken. Terwijl ze brutaal op de tafel gaan zitten.

Datum van verblijf: september 2020
Beoordeeld op 30 augustus 2019

Dit klassieke hotel straalt de klasse en rust uit van de vroegere mooie hotels aan de riviera. Kamers zijn af en van alle modern komfort voorzien. bediening is vriendelijk. Ontbijtbuffet meer dan goed. Mooie terras met zicht op zee. Een aanrader voor een verblijf aan de mooie Kroatische kust.

Datum van verblijf: augustus 2019
MilenijHoteli2019, Manager van Amadria Park Hotel Milenij, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 oktober 2019

Dear Guest Philip3562018,

First of all, thank You for being our guests and for taking some time to provide us with this great review! We are glad to see that we met your expectation. We are looking forward to welcoming you back in the near future!

Best regards,
Ilija Turić, Hotel manager

Beoordeeld op 8 augustus 2019

Dit hotel is niet goedkoop, maar dan heb je ook wat. Alleen een wandelpad ligt tussen dit fraaie hotel en de schitterende baai van Opatija. De ligbedden zijn met een hegje afgescheiden van dit pad, zodat je genoeg,privacy hebt. Mooie tuin. Personeel is altijd aanwezig en attent. Uitgebreid ontbijtbuffet en wat je niet ziet kun je bestellen. Sowieso worden koffie en thee aan tafel geserveerd. In zee zwemmen vlak voor de deur, maar er is ook een eigen zwembad. Het hotel bestaat uit 2 gebouwen. De oorspronkelijke villa is nog geheel in de sfeer van 1900, maar dan met alle comfort. Kies een kamer met zeezicht, aan de straatzijde is veel verkeer.

Datum van verblijf: augustus 2019
MilenijHoteli2019, Manager van Amadria Park Hotel Milenij, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 september 2019

Beste gast tourdion,

Bedankt voor je lovende beoordeling over ons hotel! We zijn blij dat je hebt genoten van je verblijf en we hopen je heel snel weer te zien.

Ilija Turić
De directeur van het hotel